Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τίποτα.... το ξαναβρήκε μία φορά σε μια άλλη οθόνη αλλά το ξαναέχασε

το προβλημά σου θέλει και πιο πρακτικές λύσεις, δοκίμασε όπως προαναφέρθηκε ένα άλλο καλώδιο hdmi καθώς και μία άλλη τηλεόραση.

δεν νομίζω να είναι θέμα drivers.

γενικότερα όταν μία κάρτα γραφικών υποστηρίζει και έξοδο HDMI, αυτόματα στις συσκευές αναπαραγωγής θα βρίσκεις και την αντίστοιχη ονομασία όπως στο screenshot πιο πάνω, δηλαδή: "ΧΧΧΧΧ ΗDMI Output".

Αυτό σημαίνει ότι ο ήχος του υπολογιστή θα περάσει στην τηλεόραση. Αρκεί να έχει ορίσει και στις ρυθμίσεις του προγράμματος αναπαραγωγής να χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη εκδοση.

Για παράδειγμα το windows media player, δεν εχει τετοια ρυθμιση και αυτόματα δινει τον ήχο στην "default" έξοδο, δηλαδή στα ηχεία του υπολογιστή.Σε άλλα προγράμματα μπορείς να αλλάξεις κατ'επιλογη την ρύθμιση για τον ήχο.

Δημοσ.

το προβλημά σου θέλει και πιο πρακτικές λύσεις, δοκίμασε όπως προαναφέρθηκε ένα άλλο καλώδιο hdmi καθώς και μία άλλη τηλεόραση.

δεν νομίζω να είναι θέμα drivers.

γενικότερα όταν μία κάρτα γραφικών υποστηρίζει και έξοδο HDMI, αυτόματα στις συσκευές αναπαραγωγής θα βρίσκεις και την αντίστοιχη ονομασία όπως στο screenshot πιο πάνω, δηλαδή: "ΧΧΧΧΧ ΗDMI Output".

Αυτό σημαίνει ότι ο ήχος του υπολογιστή θα περάσει στην τηλεόραση. Αρκεί να έχει ορίσει και στις ρυθμίσεις του προγράμματος αναπαραγωγής να χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη εκδοση.

Για παράδειγμα το windows media player, δεν εχει τετοια ρυθμιση και αυτόματα δινει τον ήχο στην "default" έξοδο, δηλαδή στα ηχεία του υπολογιστή.Σε άλλα προγράμματα μπορείς να αλλάξεις κατ'επιλογη την ρύθμιση για τον ήχο.

Το πρόβλημα μου δεν είναι αν ο player αναπαράγει τον ήχο στο default ή όχι. νομίζω βρήκα πιο είναι. δοκίμασα να κλείσω την τηλεόραση, τελείως [διακοπή παροχή ρεύματος], και να την ανοίξω έτσι ώστε να μην χρησιμοποιηθούν τα ηχεία. τότε τα βρήκε. Μετά δοκίμασα να παίξω άλλο κανάλι και δεν χάθηκε η επαφή. παράξενα πράγματα :S. ελπίζω να είναι αυτή η λύση αλλιώς άντε να την βρεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...