dannaros Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Συνδέω το λάπτοπ με την τηλεόραση από HDMI και δεν μου βγάζει τα ηχεία της τηλεόρασης. Προχθες μου τα έβγαλε όμως για πρώτη φορά. Ύστερα σήμερα δεν μου τα βγάζει πάλι. Γιατί δεν τα εντοπίζει? Μπορεί να με βοηθήσει κανείς?
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Φίλε μου είναι πολύ ευαίσθητα καλώδια αυτά και εμένα για πρόβλημα καλωδίου μου κάνει αυτό που περιγράφεις..
dannaros Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 μα πως γίνεται ενώ τόσο καιρό δεν μου τα έβγαζε τα ηχεία της τηλεόρασης προχθες να τα έβγαλε? Μήπως πρέπει να γίνει σε μία σειρά η σύνδεση τηλεόρασης και λάπτοπ? Και είναι και καινούργια. Δεν νομίζω να είναι αυτό... δεν ξέρω
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Κοίτα ελπίζω να έχεις κάνει το απλό από τα output του ήχου να έχεις ενεργοποιημένο το hdmi out.. Από την άλλη αν στο έβγαλε μια φορά δεν έχει κανένα λόγο να μην στο ξαναβγαζει..
dannaros Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Κοίτα ελπίζω να έχεις κάνει το απλό από τα output του ήχου να έχεις ενεργοποιημένο το hdmi out.. Από την άλλη αν στο έβγαλε μια φορά δεν έχει κανένα λόγο να μην στο ξαναβγαζει.. αυτό με το ντιφόλτ λες. άμα το βρει, ξέρω τι κάνω, απλά δεν το βρίσκει καν...
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Αν δεν το βλέπεις εδώ τότε κανε επανεγκατάσταση τους Drivers..
dannaros Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 όχι δεν το βλέπω. επανεγκατάσταση ποιανών driveers? έχεις tiemviewer?
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Όχι δεν έχω .. αλλά είναι εύκολο,, το HDMI είναι με την κάρτα γραφικών δώσε μου τα χαρακτηριστικά σου να σου βρω το λινκ αν θέλεις..
dannaros Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 ATI Mobility Radeon HD 5470 Up to 2139MB HyperMemory
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Πάτα εδώ > http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/auto_detect.aspx δώσε οκ σε ότι σου ζητήσει και θα τα κάνει όλα μονο του..
dannaros Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 μα χρησιμοποιώ i3 της intel δεν το υποστήριζε
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Τι σημασία έχει ο επεξεργαστής ? Άντε με τον πατροπαράδοτο τρόπο βάλε τις επιλογές σου και κατέβασε τον κατάλληλο driver.. > http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
dannaros Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 δεν ξέρω, αλλά δεν το υποστήριζε http://prntscr.com/4vbrs
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ωραία, μπες στο σιτε του κατασκευαστή και κατέβασε το αντίστοιχο..
dannaros Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 τίποτα.... το ξαναβρήκε μία φορά σε μια άλλη οθόνη αλλά το ξαναέχασε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα