monoxromos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Γειά σας και χρόνια πολλά. Με ενδιαφέρει ένας μικρός φορητός,να τον έχω μαζί μου σε ταξίδια. Για συνδέσεις (ασύρματη-ενσύρματη)στο internet ,απομακρυσμένο έλεγχο π.χ. με VNC , skype και τέτοιες χρήσεις. Εψαξα και βρήκα σε καλή τιμή αυτές τις δύο συσκευές. Toshiba AC100 - 10Z Lenovo Ideapad S100 N455 Αν μπορείτε πείτε μου την γνώμη σας ποιον να επιλέξω η αν στα ίδια οικονομικά επίπεδα προτείνετε κάτι άλλο Σας ευχαριστώ
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Από τα 2 αυτά εγώ σίγουρα το Lenovo, αλλά αν ψαχτεις περισσότερο θα βρεις και πιο καλές τιμές στα ίδια χαρακτηριστικά. π.χ > http://www.cosmodata.gr/category/598/netbooks?makers=144.&specs=&prices=&items=10&sort=asc
monoxromos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Νομίζω ότι η cosmodata πουλάει προϊόντα από δεύτερο χέρι. Αν κάποιος άλλος φίλος έχει την καλοσύνη ας απαντήσει στο αρχικό μου ερώτημα.
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Νομίζω ότι η cosmodata πουλάει προϊόντα από δεύτερο χέρι. Αν κάποιος άλλος φίλος έχει την καλοσύνη ας απαντήσει στο αρχικό μου ερώτημα. Ότι αγοράζεις απ'οπου κ αν το αγοράζεις πρέπει να το παραλαμβανεις σφραγισμένο κ με εγγύηση αντιπροσωπίας. Καινούριο λέει στην σελίδα της τώρα τι να σου πω ? Αν ήταν για μεταχειρισμένο θα είχα καλύτερη πρόταση εξ'αλλου..
monoxromos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 γεια σας παιδια, ασφαλως και μιλαμε για καινουηργιο,εχετε επι του θεματος καιποια βοηθεια να μου δωσετε γιστι δεν τα κατεχω καλα αυτά τα πραγματα.
monoxromos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μήπως άθελα μου έκανα ανάρτηση σε λάθος θέση; Γιατί δεν βλέπω άλλη απάντηση.
andreas-d Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 εγω θα προτινω αυτο http://www.specialprice.gr/shop/item.asp?itemid=22390&catid=633 ASUS eee pc X101H Ν570 320gb το πηρα στην γυναικα μου και ειναι πολυ καλο, παρα πολυ ελαφρυ και λεπτο ειναι και dual os. το πηρα απο media markt στη γερμανια στα 229ευρω.
Liberito Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Για τo ASUS έχω διαβάσει σε γερμανικές κριτικές ότι δεν κρατάει πολύ η μπαταρία.... τις 4 ώρες που αναφέρει δεν τις πιάνει... λογικά θα έχει μόνο 3cell μπαταρία.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα