Προς το περιεχόμενο

Ricardo.gr account

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να κάνω account....Μόλις το φτιάξω μου λέει Θα λάβετε το password σας στο email σας σε λίγα λεπτά και μετά από μια εβδομάδα δεν έχει έρθει. Το έχω δοκιμάσει σε 4 accounts....

Τι παίζει?

Δημοσ.

και ακόμααα

Αν γραψεις αλλες 5 φωρες εδω θα σου ερθει..

Το να τους γράψεις ενα mail? η να παρεις τηλέφωνο δεν το σκέφτηκες?

Δημοσ.

Σιγουρέψου οτι το mail δεν πάει στα junk η ανεπιθήμητα και για αυτο δεν μπορείς να το δεις , αν έχεις ακομα πρόβλημα στείλε τους ενα email

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας. Είδα αυτό το θέμα και είπα να μην δημιουργήσω καινούριο (περικοπές :-D ).

Μόλις ΣΗΜΕΡΑ ανακάλυψα την συγκεκριμέη σελίδα και είδα ότι είχε ωραία πράγματα ήταν οργανωμένη και φαινόταν γενικά καλή. Αυτό που θέλω να ρωτήσω γιατί πολλά είπα είναι αν είναι αξιόπιστη γιατί πλέον δεν εμπιστεύομαι τίποτα. Εχει κάνει κάποιος κάποια αγορα η μήπως ξέρετε τίποτα.

Ευχαριστώ πολύ

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ναι κανε εγραφη μην χασεις! Αλλα αν βαλεις για πωληση μια τηλεοραση 1000 ευρω και εγω κανω την αγορα αλλα αν δεν ερθω ποτε να την παρω και φυσικα δεν θα παρεις ποτε λεφτα απο μενα αυτοι του ricardo θα σου ζητησουν να πληρωσεις τα ποσοστα τους ασχετα αν εσυ θα εχεις ακομα σπιτι σου την τηλεοραση και φυσικα δεν θα εχεις παρει λεφτα.

ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δες εδω!!!!

Δημοσ.

Ναι κανε εγραφη μην χασεις! Αλλα αν βαλεις για πωληση μια τηλεοραση 1000 ευρω και εγω κανω την αγορα αλλα αν δεν ερθω ποτε να την παρω και φυσικα δεν θα παρεις ποτε λεφτα απο μενα αυτοι του ricardo θα σου ζητησουν να πληρωσεις τα ποσοστα τους ασχετα αν εσυ θα εχεις ακομα σπιτι σου την τηλεοραση και φυσικα δεν θα εχεις παρει λεφτα.

ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δες εδω!!!!

Υπαρχουν αγωραστες κακοι και καλοι.. Αν πουλισεις μια TV και δεν την αγωρασει ο αλλος.. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟ RICARDO. Μετα την πωληση γινονται οι αξιολογισεις και αν ωντος δεν την πουλησες δεν πληρωνεις!

Εχω κανει 60 περιπου πωλήσεις και καμια 5-10 ακυρες. Σε αυτο δεν φτεει το RICARDO αλλα ο αγοραστης.

Τι κανεις?

ΑΡΝΙΤΙΚΗ μετα απο 7 μερες κ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (τελων)

Και εισαι οκ.

Δημοσ.

Μα δεν καταλλαβες εγω εφαγα αρνητικη γιατι ειχα κανει λαθος στην τιμη της αγγελιας ο αγοραστης μου εβαλε αρνητικη και αυτοι ηθελαν ποσοστα απο κατι που οχι μονο δεν πουλησα αλλα εφαγα και αρνητικη και διαγραφη.

Ειμαι και στο Emarket με το νικ SadAngels και εχω μονο θετικες γιατι εκει σου ζητανε να πληρωσεις μονο οταν δουν οτι εχεις παρει θετικη στην πωληση σου και ολα πηγαν οκ.

Δημοσ.

Μα δεν καταλλαβες εγω εφαγα αρνητικη γιατι ειχα κανει λαθος στην τιμη της αγγελιας ο αγοραστης μου εβαλε αρνητικη και αυτοι ηθελαν ποσοστα απο κατι που οχι μονο δεν πουλησα αλλα εφαγα και αρνητικη και διαγραφη.

Ειμαι και στο Emarket με το νικ SadAngels και εχω μονο θετικες γιατι εκει σου ζητανε να πληρωσεις μονο οταν δουν οτι εχεις παρει θετικη στην πωληση σου και ολα πηγαν οκ.

Μισο λεπτο φιλε μου.

Αν εχεις κανει ΕΣΥ λαθος τοτε καλος δεχτικες αρνιτικη.

Και θα σου πω γιατι..

Γιατι αν εγω ψαχνω το NOKIA 1000 που δινεις εσυ.. και το εχεις εσυ και ενας αλλος.. και εγω το θελω αλλα λεω οκ θα το παρω απο τον Α γιατι το εχει σε καλητερη τιμη σαφος και αν δεν μου το δωσεις θα σου δωσω αρντικη. Γιατι 2 φωρες σου λεει για επιβεβεωση.. ΔΕΣ το και πατα ΔΙΜΟΣΙΕΥΣΗ!

Τωρα για το τελος... Απο την στιγμη που ΔΕΝ ποληθικε πρεπει να να πας ΕΣΥ ο ιδιος και να πατισεις εκει που λεει ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. σε ρωταει για ποιον λογο. πατας εκει κ τελος.

Στο EMARKET ειμαι και εγω.. 550 θετικες κοντα εχω.. καθε ΣΙΤΕ δουλευει διαφορετικα.. εδω ειναι ετσι.

τελειονει η διμοπρασια και μετα απο 1 μηνα πληρωρνεις.. εχεις αυτον τον μηνα να τους πεις οτι ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΟΣΕ τελικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...