stelios_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 χρονια πολλα σε ολους. λοιπον εχω παρει την εξης συνδεση : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-FX-6100-AM3-3-3-GHz-14-MB-FD6100WMGUSBX.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-970A-D3-s-AM3plus-AMD-970-DDR3-GA-970A-D3.htm http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Value-4GB-DDR3-1333-Ram-Dimm.htm .. του περασα windows 7 64 bit εχω ομως ενα προβλημα .. δεν μου εγκατεστει προγραμματα ( οχι ολα ) και καποια παιχνιδια . με πεταει εξω απο εφαρμογες και μου βγαζει blue screen συνεχεια τι μπορει να φταιει ?εκανα memtest και δεν εβγαλε τπτ. τι αλλο μπορει να φταιει ? να πω επισεις οτι η μητρικη πρεπει να εχει μονο σατα 3 και συνεβει το εξης . εβαλα το dvd rw που ειχα απο παλια και την αλλη μερα μου εσπασε ενα cd μεσα περνοντας πρωτα στροφες. υπαρχει περιπτωση να φτιαει ο σκληρος ? με την εντολη scndks στο cmd ( δεν θυμαμαι ακριβως την εντολη ) δεν μου εβγαλε καποιο σφαλμα . τι αλλο μπορει να φταιει ? απο φορματ αλλο τπτ . .του εχω κανει 5 φορματ. του εβαλα χπ , βιστα και 7 σε ολα το ιδιο προβλημα . υπαρχει περιπτωση να φτιαει το καλωδιο του σκληρου ? να βαλω το παλιο ? επισης δοκιμασα και με ραμ φιλου παλι το ιδιο . ( σας τα γραφω ολα αυτα εστω και μπερδεμενα για να σασ πω τι εχω κανει ως τωρα η εικονα του blye screen ειναι αυτη : http://imageshack.us/photo/my-images/28/dsc00003ta.jpg/ ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Εδώ τη λέει η microsoft για το θέμα http://support.microsoft.com/kb/228888
stelios_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 σε ευχαριστω πολυ μα δεν καταλαβα και πολλα. αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι ολα αρχισαν απο τη στιγμη που εβαλα το νεο hardware . υπαρχει περιπτωση αυτο να το διμηουργει καποιος driver?
TheELF Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ποιος driver; κάποιο πρόβλημα έχει το σύστημα αρχείων ntfs,αν δεν θέλεις να κάνεις όλα αυτά Χρήση της "Κονσόλας αποκατάστασης" (Recovery Console) σε έναν υπολογιστή με μία μονάδα δίσκου Στην περίπτωση που ο υπολογιστής σας περιέχει μόνο έναν τόμο NTFS και δεν υπάρχουν πρόσθετοι υπολογιστές που βασίζονται σε Windows 2000 ή σκληροί δίσκοι διαθέσιμοι για χρήση από τις μεθόδους που περιγράφονται προηγουμένως, μπορείτε να κάνετε εκκίνηση από τις τέσσερις δισκέτες εκκίνησης για να εκτελέσετε το εργαλείο Chkdsk με απενεργοποιημένο το πρόγραμμα οδήγησης Ntfs.sys. Για να επιδιορθώσετε έναν τόμο NTFS χρησιμοποιώντας την "Κονσόλα αποκατάστασης" (Recovery Console), χρησιμοποιήστε τα ακόλουθα βήματα: Ξεκινήστε τον υπολογιστή χρησιμοποιώντας μια δισκέτα εκκίνησης των Microsoft Windows 95/98 με υποστήριξη CD-ROM (ή από έναν άλλο υπολογιστή με μονάδα δίσκου CD-ROM, τοποθετήστε το CD-ROM εγκατάστασης των Windows 2000). Μεταβείτε στο φάκελο CD_ROM:\Support\Bootdisk και, στη συνέχεια, εκτελέστε το Makeboot.exe ή το Makebt32.exe για να δημιουργήσετε τις τέσσερις δισκέτες εγκατάστασης των Windows 2000. Χρησιμοποιώντας το "Σημειωματάριο", τροποποιήστε το αρχείο Txtsetup.sif στην πρώτη δισκέτα εγκατάστασης που δημιουργήσατε στο βήμα 2: Στην ενότητα [FileSystems.Load], εντοπίστε τη γραμμή που ξεκινά με "ntfs." Πληκτρολογήστε ένα ερωτηματικό ( στην αρχή της γραμμής, όπως φαίνεται στο ακόλουθο παράδειγμα: [FileSystems.Load] fat = fastfat.sys ;ntfs = ntfs.sys Αποθηκεύστε τις αλλαγές σας. Ξεκινήστε τον υπολογιστή που αντιμετωπίζει το μήνυμα λάθους "stop 0x24" χρησιμοποιώντας τις τέσσερις δισκέτες εγκατάστασης. Όταν εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου Καλώς ορίσατε στο πρόγραμμα Εγκατάστασης (Welcome to Setup), πιέστε το πλήκτρο F10 για να ξεκινήσετε την "Κονσόλα αποκατάστασης" (Recovery Console). Εκτελέστε την ακόλουθη εντολή για να επιδιορθώσετε το κατεστραμμένο διαμέρισμα NTFS: chkdsk γράμμα_μονάδας_δίσκου: /p Πληκτρολογήστε exit για να τερματίσετε την "Κονσόλα αποκατάστασης" (Recovery Console) και κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή. και αφού έκανες ήδη 5 format κάνε ένα format αλλά κάνε πρώτα delete το διαμέρισμα με τα windows,ξανά φτιάξε το και μετά install.
stelios_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 παντα οταν κανω φορματ διαγραφω το διαμερισμα και μετα του κανω το φορματ. και φτιαχνω καινουργιο αλλα γινεται το ιδιο . αυτο με παραξενευει ομως ειναι το οτι ολα ξεκινησαν με τον νεο pc. τι αλλο μπορω να κανω γιατι τα εκανα αυτα και μου εβγαλε ενα σφαλμα στο 14 τα εκατο με κατεστραμενο αρχειο . τι αλλο να κανω . δηλαδη το να φταιει καποιος ντριβερ δεν υπαρχει περιπτωση ετσι ? γιατι μου το κανει και στα win xp που τοσα χρονια δουλευα και ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα.
TheELF Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 γιατι τα εκανα αυτα και μου εβγαλε ενα σφαλμα στο 14 τα εκατο με κατεστραμενο αρχειο σε ποια διαδικασία; ενδέχεται να έχει κάποιο badsector ο σκληρός και να έτυχε να φανεί τώρα με το νέο Install, αν μπορείς να τον βάλεις προσωρινά σε άλλο Η/Υ ή αν έχεις άλλο δίσκο με windows τρέξε το Hard Disk Sentinel να δούμε τη τρέχει με τον δίσκο. Αν δεν έχεις τότε στην σελίδα του σκληρού έχει πρόγραμμα και τρόπο για να κάνεις ή cd ή usb εκκίνησης και ελέγχου του δίσκου.
stelios_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 η εντολη που μου εβγαλε σφαλμα ειναι αυτη : sfc /scannow και μου εβγαλε : η προστασια πορων των windows εντοπισε κατεστραμενα αρχεια αλλα δεν ηταν δυνατο να επιδειορθωσει μερικα απο αυτα . λεπτομεριες περιλαμβανονται στο αρχειο cbs.log windir/logs/CBC/CBC.log. για παραδειγμα C:/windows/logs/CBS/CBS.log αυτο το μυνημα μου εβγαλε. το αλλο που μου ειπες δεν το καταλαβα. .κατευαζω το προγραμα που μου εδωσες και τι κανω μετα?
TheELF Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Αν έχεις άλλον Η/Υ συνδέεις τον σκληρό εκεί και το τρέχεις για να ελέγξεις τον δίσκο. Αν έχεις μόνο αυτόν τότε κάνε αυτό που είπα: «Αν δεν έχεις τότε στην σελίδα του σκληρού έχει πρόγραμμα και τρόπο για να κάνεις ή cd ή usb εκκίνησης και ελέγχου του δίσκου.» Π.χ. αν είναι westernDigital VelociRaptor ο δίσκος πας εδώ http://support.wdc.com/product/download.asp?groupid=612&sid=30&lang=en αν πας εκεί που λέει downloads έχει για όλους τους wd δίσκους.Έτσι για κάθε δίσκο η σελίδα του δήνει προγράμματα για έλεγχο.
stelios_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 θα το κοιταξω τωρα παντως το προγραμα που μου εδωσες μου βγαζει health 97% και το παρακατω μυνημα : 346 errors occured during data transfer. This may indicate problem of the device or with data/power cables. It is recommended to examine and replace the cables if possible. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there. δεν ξερω αν λεει κατι αυτο
TheELF Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Όπως λέει This may indicate problem of the device or with data/power cables ενδέχεται να έχει πρόβλημα η συσκευή ή οι συνδέσεις δηλαδή τα δυο καλώδια(ή ο controller της μητρικής ή γενικά η μητρική ή...ή...ή...ή.......)
stelios_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Όπως λέει This may indicate problem of the device or with data/power cables ενδέχεται να έχει πρόβλημα η συσκευή ή οι συνδέσεις δηλαδή τα δυο καλώδια(ή ο controller της μητρικής ή γενικά η μητρική ή...ή...ή...ή.......) ο δισκος μου ειναι seagate. δεν βρησκω κατι σαν αυτο που μου λες. να δοκιμασω να βαλω τα παλια καλωδια που ειχα ? επισης εχω και αλους δυο δισκους . να τους συνδεσω και αυτους να δω αν θα βγαλει κατι ?
TheELF Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Εδώ είσαι για seagate κατέβασε το αγγλικό iso http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=seatooldreg&vgnextoid=480bd20cacdec010VgnVCM100000dd04090aRCRD ξεκίνα τον Η/Υ σου με αυτό και έλεγξε τον δίσκο. Εναλλακτικά αν προτιμάς κάνε ένα install τα windows σε κάποιον από τους άλλους και δες αν πάει καλλίτερα.
stelios_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 λοιπον κανω αυτο που μου λες τωρα και θα σου πω αποτελεσματα.. προστοπαρον δοκιμασα να βαλω τον 2ο δισκο και λεει 100% . αλαξα τα καλωδια μεταξυ τους παλυ το ιδιο .. ισως τοτε εχει προβλημα ο δισκος.. αυτο ομως μπορει να ευθηνεται οτι δεν μου περναει παιχνιδια προγραμματα και οτι με πεταει εξω συνεχεια απο εφαρμογες?
TheELF Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 αυτο ομως μπορει να ευθηνεται οτι δεν μου περναει παιχνιδια προγραμματα και οτι με πεταει εξω συνεχεια απο εφαρμογες? Δεν είναι και 100% σίγουρο ότι είναι από αυτό, αλλά πρέπει κάπως να αποκλείσουμε κάποια πράγματα και προς το παρών αυτό μου φαίνεται το ποιο πιθανό.
stelios_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 αυτο ομως μπορει να ευθηνεται οτι δεν μου περναει παιχνιδια προγραμματα και οτι με πεταει εξω συνεχεια απο εφαρμογες? Δεν είναι και 100% σίγουρο ότι είναι από αυτό, αλλά πρέπει κάπως να αποκλείσουμε κάποια πράγματα και προς το παρών αυτό μου φαίνεται το ποιο πιθανό. ωραια ξεκιναω το iso σου γραφω τα αποτελεσματα και μετα περναω windows στον αλλο δισκο . και βλεπουμε. ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα