Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο εδώ.

Θα ήθελα να κανω μια ερώτηση Αγόρασα πρόσφατα 2 μεταχειρισμένα pc για τα παιδιά μου είναι p4 και τους έβαλα τα w7

και πάνε πολύ καλά.το πρόβλημά μου είναι ότι κατα την εκκίνηση πριν τρέξουν τα windows αρχιζει και βγάζει πολλές πληροφορίες όπως θερμοκρασία κλπ.στην συνέχεια ζητάει F1 για να προχωρήσει στα windows κάτι που είναι βαρετό και θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πεί πως μπορώ να κάνω ποιό γρήγορη την εκκίνηση του υπολογιστή.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Δημοσ.

το f1 για να το ζηταει συνηθως σημαινει οτι καπου βρηκε θεμα.πες τι ακριβως γραφει.αν μπεις μεσα στο bios ισως να εχει καπου επιλογη να μην τα βλεπεις.δεν ειναι κατι δυσκολο

Δημοσ.

καλημέρα ευχαριστώ για την απάντηση.Δέν ξέρω τι ακριβώς ζητάει όμως έχω φώτο την οθόνη την παραθέτω και αν μπορείς να με βοηθήσεις.

Εστω και να παρακάμπτει αυτές τις πληροφορίες δεν με πειράζει αρκεί να ξεκινάει γρήγορα

Τα ΒΙΟS τα έχω ψάξει αλλά δεν βρήκα κάτι να τα παρακάμπτει όλα αυτά

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

post-230790-0-94279200-1324893630_thumb.jpg

Δημοσ.

αυτα που βλεπεις πανω δενμπορεις να τα παρακαμψεις.αυτο που αργει να φορτωσει ειναι το κατω κομματι.στο bios Θα βρεις μια επιλογη που λεει για enable disable lan και ακριβως απο κατω θα πρεπει να εχει κατι για boot lan rom δηλαδη να bootarei απο καρτα δικτυου.αυτο το βγαζεις.το πανω που βλεπεις Irq κτλ δενφευγει αλλα δεν σε καθυστερει.το κατω σε καθυστερει γιατι ψαχνει να βρει να bootarei απο λαν και σου τρωει standard 4-5 seconds.

Δημοσ.

Αν μπεις μεσα στο bios, καπου εχει πιλογη να μη διαβαζει τα μηνυματα λαθους (F1) και θα συνεχιζει να μπουταρει κανονικα.

Δημοσ.

Παιδία ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις συμβουλές θα το προσπαθήσω και θα σας ενημερώσω αν κάτι δεν μπορώ να κάνω.

Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία

Δημοσ.

Το F1 μπορεί να το βγάζει και απλά επειδή άδειασε η μπαταρία και δεν κρατάει της ρυθμίσεις, οπότε κάθε φορά που ξεκινάει σου ζητάει να της ελέγξεις ή να πάρει της προεπιλογές με το f1.

Δημοσ.

Παιδία ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις συμβουλές θα το προσπαθήσω και θα σας ενημερώσω αν κάτι δεν μπορώ να κάνω.

Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία

Καλη χρονια και σε σενα.οτι χρειαστεις μας λες.

Το F1 μπορεί να το βγάζει και απλά επειδή άδειασε η μπαταρία και δεν κρατάει της ρυθμίσεις, οπότε κάθε φορά που ξεκινάει σου ζητάει να της ελέγξεις ή να πάρει της προεπιλογές με το f1.

αμα εχει γινει αυτο ας ανοιξει το κουτι να βγαλει την μπαταρια να παρει μια ιδια.ουτε 3 ευρω δεν κανει.εκει βεβαια θα του βγαζει ενα μυνημα για defaults loaded .error cmos .αν βγαινει καθε φορα που κλεινει το Pc και οχι οταν κανει reset ειναι μπαταρια .

Δημοσ.

Παιδιά καλή χρονιά χρόνια πολλά.τελικά το πρόβλημα ήταν με την μπαταρία εφόσσον κάπου ρώτησα και μου ειπαν ότι αν σου βγάζει το μύνημα cmos θέλει αλλαγή η μπαταρία.Tην αντικατέστησα λοιπόν και ολα οκ.Ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά σε όλους

Δημοσ.

Παιδιά καλή χρονιά χρόνια πολλά.τελικά το πρόβλημα ήταν με την μπαταρία εφόσσον κάπου ρώτησα και μου ειπαν ότι αν σου βγάζει το μύνημα cmos θέλει αλλαγή η μπαταρία.Tην αντικατέστησα λοιπόν και ολα οκ.Ευχαριστώ πολύ και καλή χρονιά σε όλους

αψογος.αν βλεπεις συνεχεια αυτο το μυνημα παρολο που φορτωνεις τα defaults τοτε ειναι μπαταρια.θα εχει και πεσμενη ταση αν την μετρησεις με πολυμετρο.αν σου βγει μια φορα μπορει να ειναι για διαφορους λογους.βεβαια εκει αν δεν φορτωσεις τα defaults για να φυγει το error θα το βλεπεις συνεχεια.αλλα εσυ λογικα εκανες setup defaults στο ξαναβγαλε οποτε η μπαταρια game over.

Δημοσ.

αψογος.αν βλεπεις συνεχεια αυτο το μυνημα παρολο που φορτωνεις τα defaults τοτε ειναι μπαταρια.θα εχει και πεσμενη ταση αν την μετρησεις με πολυμετρο.αν σου βγει μια φορα μπορει να ειναι για διαφορους λογους.βεβαια εκει αν δεν φορτωσεις τα defaults για να φυγει το error θα το βλεπεις συνεχεια.αλλα εσυ λογικα εκανες setup defaults στο ξαναβγαλε οποτε η μπαταρια game over.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...