Προς το περιεχόμενο

upgrade the mp3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει προγραμμα για να κανω upgrade τα mp3 μου?

Τι εννοείς να κανείς upgrade? από 128 σε 256 πχ; Δεν έχει και νόημα νομίζω να κανείς κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

υπαρχει προγραμμα για να κανω upgrade τα mp3 μου?

Έχω ένα όραμα. Κατέβασες βίντεο ως τραγούδια Mp3 απο το youtube και επειδή η ποιότητα ήχου ειναι μέτρια, ψάχνεις τρόπο να αυξήσεις την ποιότητα ήχου. Αν μάντεψα σωστά, τότε για να εχεις καλύτερη ποιότητα ήχου πρέπει να βρεις πηγή καλύτερης ποιότητας (π.χ. δισκάκι, αρχεία flac, κλπ)

Αν έπεσα έξω, εξήγησε μας τι εννοείς με το upgrade

Δημοσ.

Τι εννοείς να κανείς upgrade? από 128 σε 256 πχ; Δεν έχει και νόημα νομίζω να κανείς κάτι τέτοιο.

ναι ακριβως αυτο ζηταω.

καποια απο τα mp3 μου ειναι 128 και μου βγαζουν "θορυβο" οταν τα παιζω απο netbook σε επαγγελματικα μηχανηματα.

υπαρχει καμια λυση?

Δημοσ.

ναι ακριβως αυτο ζηταω.

καποια απο τα mp3 μου ειναι 128 και μου βγαζουν "θορυβο" οταν τα παιζω απο netbook σε επαγγελματικα μηχανηματα.

υπαρχει καμια λυση?

Αν τα mp3 τα έφτιαξες απο CDs, πρέπει να κάνεις νεο rip στα 256. Αλλιώς πρέπει να βρεις άλλες πηγές που να εχουν καλύτερη ποιότητα ήχου

Δημοσ.

Αν τα mp3 τα έφτιαξες απο CDs, πρέπει να κάνεις νεο rip στα 256. Αλλιώς πρέπει να βρεις άλλες πηγές που να εχουν καλύτερη ποιότητα ήχου

ειναι παρα πολλα, ειναι ολα σε μορφη mp3 και ειναι πολυ δυσκολο πολλα απο αυτα να τα ξαναβρω...

δεν υπαρχει καποιο software αποτελεσματικο?

Δημοσ.

Οπουδήποτε πρόγραμμα μουσικής κάνει αυτήν την μετατροπή απλά το νέο αρχείο με τα πλέων 256 θα έχει ακριβός την ίδια ποιότητα με το αρχικό με τα 128 και ίσως και λίγο χειρότερη λόγο μετατροπής.

Το ότι έχουν θόρυβο σκέφτηκες ποτέ ότι μπορεί να φταίει η κάρτα ήχου ο ενισχυτής τα ηχεία τα καλώδια ή το οποιοδήποτε άλλο εξάρτημα που υπάρχει σε αυτόν τον επαγγελματικό εξοπλισμό.

Εδώ πρώτος και καλύτερος το 3,5" σε rca που θα έχεις για να δόσεις ήχο στο ενισχυτή(που ελπίζω να υπάρχει) αν είναι των 1-2€ πάρε καλλίτερο.

Δημοσ.

μου βγαζουν "θορυβο" οταν τα παιζω απο netbook σε επαγγελματικα μηχανηματα.

Το διευκρινίζεις λίγο αυτό;

Συνδέεις το netbook σε τελικό ενισχυτή ή μίκτη;

Αυτός ο θόρυβος που λες, μπορεί να είναι φύσημα ή βόμβος ή ότι άλλο, που να προέρχεται από την έξοδο του netbook, και να μην φταίνε τα χαμηλά kbps των mp3.

Mπορεί οι μεσουψηλές να έχουν καταστραφεί, αλλά θόρυβο τα mp3, δεν βγάζουν λόγω χαμηλού bitrate.

H μόνη περίπτωση που μπορώ να εικάσω, είναι η ένταση στα αρχεία να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, και ενώ εσύ χώνεις από netbook ότι έχεις στο volume, ταυτόχρονα να αυξάνει το φύσημα.

Δημοσ.

Το διευκρινίζεις λίγο αυτό;

Συνδέεις το netbook σε τελικό ενισχυτή ή μίκτη;

Αυτός ο θόρυβος που λες, μπορεί να είναι φύσημα ή βόμβος ή ότι άλλο, που να προέρχεται από την έξοδο του netbook, και να μην φταίνε τα χαμηλά kbps των mp3.

Mπορεί οι μεσουψηλές να έχουν καταστραφεί, αλλά θόρυβο τα mp3, δεν βγάζουν λόγω χαμηλού bitrate.

H μόνη περίπτωση που μπορώ να εικάσω, είναι η ένταση στα αρχεία να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, και ενώ εσύ χώνεις από netbook ότι έχεις στο volume, ταυτόχρονα να αυξάνει το φύσημα.

συνδεω το netbook σε μεικτη με καρφακι και rca. τον θορυβο τον παρουσιαζουν καποια απο τα mp3 που εχουν χαμηλο bitrate.

η ενταση στο netbook ειναι κατω απο την μεση και τα γκαζια βγαινουν απο τον μεικτη. οσο για τις συνδεσεις(καρφακι και rca) εχω καλες και τις φρεσκαρω συχνα. μαλλον πρεπει να το τσεκαρω και με κανενα ακομα laptop γιατι σιγουρα η καρτα απο το netbook δεν ειναι και η καλυτερη. εχετε καμια ιδεα για καλυτερη συνδεση απο το καρφακι και rca?

Δημοσ.

Ε, εν τάξη αφού το κάνει μόνο σε κάποια mp3 σίγουρα δεν είναι το πρόβλημα στης συνδέσεις,αν σε άλλα είναι τέλειος ο ήχος δηλαδή,δεν έχεις άλλη επιλογή μπορείς μόνο αν δεν μπορείς α ντα ξανά βρεις σε καλλίτερη ποιότητα να τα περάσεις από κάποιο φίλτρο για noise reduction αν είναι από αυτό το πρόβλημα αν είναι ώμος λόγου κακής ποιότητας και μόνο τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...