vAgGeLiS_gR2005 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 πρόσφατα εστησα τον νέο μου υπολογιστή ο οποίος αποτελείται από τα παρακάτω .. intel i5 2500k asrock gen 3 extr3 ssd agility 3 8gb corsair 1600mhz κάρτα γραφικών δεν πείρα για τον λόγο ότι περιμένω να βγει η ένα σειρά της amd 7*** τροφοδοτικό μου έδωσε ένα φίλος μου αυτό για λίγο καιρό και επε πως μπορώ να το κρατήσω http://www.dabs.com/products/best-value-alpine-750w-psu-120mm-red-fan-78ZT.html τώρα όμως που θα βγούνε η νέες κάρτες και σκεφτομε να πάρω η μια 6870 η μια από την νέα σειρά θέλω να ρωτήσω αν έxω πρόβλημα εγώ πιστεύω πως θα έxω και θα πρέπει να αλαξω τροφοδοτικό..οπότε θέλω να μου προτίνε ένα τροφοδοτικό μέχρι και τα 100 ευρώ ευχαριστώ προκαταβολικά και καλές γιορτές να έχουμε
vAgGeLiS_gR2005 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Γιατί να έχει πρόβλημα? για τον λόγο ότι δεν είναι επώνυμο..άρα δεν θα έxω πρόβλημα με αγοράς μιας κάρτας γραφικών ?
PETERANOS Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα, την βάζεις και βλέπεις. Αν σου προκύψει πρόβλημα χτύπα ένα Corsair Builder Series 600W V2 80+
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα