Προς το περιεχόμενο

Κλειδί WEP στο ZTE ZXV10 H108L

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά σας Χριστούγεννα! ^_^

Λοιπόν, εδώ και πάνω από ένα χρόνο χρησιμοποιώ το ZTE ZXV10 H108L της WIND και ποτέ μου δεν είχα κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Πριν από κάποιες μέρες μου έδωσαν δώρο ένα DSi. Αρκετά παιχνίδια που παίζω έχουν την δυνατότητα σύνδεσης σε WiFi, γι' αυτό είπα να προσπαθήσω να συνδεθώ. Τη σύνδεσή μου τη βρήκε, αλλά για να δουλέψει ζητάει ένα WEP Key. Αυτό σε μένα είναι αντικείμενο αγνώστους ταυτότητος :S

Έψαξα στο Google και ρώτησα και έναν φίλο μου που παίζει την πληροφορική στα δάχτυλα, αλλά δεν έχω ιδέα πού να το βρω.

Ωρίστε και η σελίδα του ρούτερ.

54653975.png

35229793.png

60227973.png

70107894.png

22159979.png

Πού μπορώ να το βρω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.

Δημοσ.

To wep key ειναι ο κωδικος με τον οποιο κλειδωνει το ασυρματο δικτυο σου.

Ψαξε στο WLAN σε security settings η κατι παρεμφερες για να τον εντοπισεις. Στην 2η εικονα που παραθετεις ειναι.

ΥΓ. Προτιμοτερο να τον αλλαξεις σε wpa-psk με εναν κωδικο της δικης σου επιλογης. Καθαρα για λογους ασφαλειας, διοτι τα WEP σπανε ευκολα και μπορει να σου κλεψει κανας γειτονας ιντερνετ.

Δημοσ.

59379735.png

Εδώ δεν βλέπω τίποτα σχετικό... :mellow: Ούτε οι άλλες υποκατηγορίες είναι πολύ διαφωτιστικές.

69132037.png

57204025.png

93027899.png

65058118.png

Είναι κάπου εκεί; Αν ναι, πού;

Προτιμοτερο να τον αλλαξεις σε wpa-psk με εναν κωδικο της δικης σου επιλογης. Καθαρα για λογους ασφαλειας, διοτι τα WEP σπανε ευκολα και μπορει να σου κλεψει κανας γειτονας ιντερνετ.

Ok, θα το προσπαθήσω όταν το βρω.

Δημοσ.

59379735.png

Εδώ δεν βλέπω τίποτα σχετικό... :mellow: Ούτε οι άλλες υποκατηγορίες είναι πολύ διαφωτιστικές.

69132037.png

57204025.png

93027899.png

65058118.png

Είναι κάπου εκεί; Αν ναι, πού;

Ok, θα το προσπαθήσω όταν το βρω.

Στην 1η εικονα που παραθετεις βρισκεται ο κωδικος. Συγκεκριμενα αυτο που εχεις σβησει ειναι.

Βαλτον οπως τον βλεπεις στο dsi και θα παιξει λογικα

*Εαν θες στο "wpa passphrase" μπορεις να βαλεις εναν της επιλογης σου για να τον θυμασαι κιολας.

Δημοσ.
These settings are invalid. Confirm the information and try again. For help, visit support.nintendo.com.

Αυτό δεν είναι το κλειδί WAP? Απ' ότι ξέρω, το WAP και το WEP είναι διαφορετικά.

*Εαν θες στο "wpa passphrase" μπορεις να βαλεις εναν της επιλογης σου για να τον θυμασαι κιολας.

Τον έχω μάθει απ'έξω, δεν χρειάζεται... :P Το DS θα το δεχόταν αν το άλλαζα;

Δημοσ.

Δε ξερω τι παιζει. Ειναι περιεργο οτι το ds μιλαει για WEP ενω εσυ παιζεις με WPA στο ρουτερ αποτι βλεπω.

Σε αλλες ασυρματες συσκευες να φανταστω οτι δουλευει μια χαρα το wifi σου ετσι?

Το μονο που μπορω να σκεφτω, επειδη δεν εχω ιδεα απο DS , ειναι να προκειται περι καμιας ασυμβατοτητας του DS (για παραδειγμα να δουλευει μονο με WEP encryption και οχι με WPA). Συνεπως καλο ειναι να δοκιμασεις να αλλαξεις σε WEP το authentication type (το 2ο ποστ σου, πρωτη εικονα).

Αλλα μετα θα πρεπει να βαλεις εναν 10ψηφιο κωδικο αποτελουμενο απο δεκαεξαδικα ψηφια μονο. Και να κανεις δοκιμη εκ νεου στο ds.

Δημοσ.

Στο κινητό μου, πάντως, δουλεύει.

Το μονο που μπορω να σκεφτω, επειδη δεν εχω ιδεα απο DS , ειναι να προκειται περι καμιας ασυμβατοτητας του DS (για παραδειγμα να δουλευει μονο με WEP encryption και οχι με WPA).

Το DS δε ζητάει WEP ή WPA αναλόγως της σύνδεσης για το WiFi του, πάντα ζητάει WEP.

Συνεπως καλο ειναι να δοκιμασεις να αλλαξεις σε WEP το authentication type (το 2ο ποστ σου, πρωτη εικονα).

Αλλα μετα θα πρεπει να βαλεις εναν 10ψηφιο κωδικο αποτελουμενο απο δεκαεξαδικα ψηφια μονο. Και να κανεις δοκιμη εκ νεου στο ds.

Θα δοκιμάσω και θα επεξεργαστώ το post μου σε λίγα λεπτά.

edit:

88031765.png

... Ε... :huh:

Δημοσ.

Shared Key ειναι η επιλογη που θες για να πας σε WEP encryption.

Με την επιλογη του shared key ενδεχεται να σου ανοιξει νεα πεδια στα οποια θα επιλεξεις WEP/64bit. Αν δεν βγαλει τιποτα συνεχιζεις με την αλλαγη κωδικου με 10 δεκαεξαδικα ψηφια.

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι το κλειδί WAP? Απ' ότι ξέρω, το WAP και το WEP είναι διαφορετικά.

Τον έχω μάθει απ'έξω, δεν χρειάζεται... :P Το DS θα το δεχόταν αν το άλλαζα;

α.ειναι wpa οχι wap.

μπορει το ds να μην παιζει με wpa μπορει απλα να το εμφανιζει σαν wep .εσυ δοκιμασε με αυτο που γραφεις εκει.

Δε ξερω τι παιζει. Ειναι περιεργο οτι το ds μιλαει για WEP ενω εσυ παιζεις με WPA στο ρουτερ αποτι βλεπω.

Το μονο που μπορω να σκεφτω, επειδη δεν εχω ιδεα απο DS , ειναι να προκειται περι καμιας ασυμβατοτητας του DS (για παραδειγμα να δουλευει μονο με WEP encryption και οχι με WPA). Συνεπως καλο ειναι να δοκιμασεις να αλλαξεις σε WEP το authentication type (το 2ο ποστ σου, πρωτη εικονα).

δεν ξερω αν παιρνει κανα update απο το Internet το ds οποτε να λυνεται και αυτο το θεμα.αλλα νομιζω οτι οταν ειχα ds επαιζε και με wpa.ειχα και wep για ενα διαστημα λογω wds και δεν θυμαμαι σιγουρα.

Στο κινητό μου, πάντως, δουλεύει.

Το DS δε ζητάει WEP ή WPA αναλόγως της σύνδεσης για το WiFi του, πάντα ζητάει WEP.

Θα δοκιμάσω και θα επεξεργαστώ το post μου σε λίγα λεπτά.

edit:

88031765.png

... Ε... :huh:

δοκιμασε για αρχη με wpa-psk οπως ειναι η με wpa/wpa2-psk και βλεπεις πριν το κανεις wpa.

Shared Key ειναι η επιλογη που θες για να πας σε WEP encryption.

Με την επιλογη του shared key ενδεχεται να σου ανοιξει νεα πεδια στα οποια θα επιλεξεις WEP/64bit. Αν δεν βγαλει τιποτα συνεχιζεις με την αλλαγη κωδικου με 10 δεκαεξαδικα ψηφια.

απλα καλο ειναι να το αποφυγει εκτος αν ειναι λυση αναγκης διοτι σπαει ευκολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...