Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου εστειλε καποιος 3 ευρω στο paypal. Πατησα accept και τωρα εχω στο λογαριασμο μου 2,55. Δηλαδη μου κρατησε αμοιβη 0,45 δηλαδη αμοιβη 15%.

1. Τοσο πολυ ειναι η αμοιβη που κραταει το paypal?

2. Τωρα κατω απο το Order status/Actions μου λεει Issue refund. Αυτο δεν επρεπε να το βγαζει μονο σε αυτον που εστειλε τα λεφτα? Σε εμενα γιατι το βγαζει?

3. Τα λεφτα απο paypal μπορω να τα κανω αναληψη μονο στον τραπεζικο λογαριασμο? Δεν γινεται στην καρτα ετσι?

4. Αν αγορασω τωρα κατι απο ebay π.χ. που κανει 10 ευρω. Θα μου τραβηξει 7,45 απο την καρτα και τα αλλα 2,55 απο αυτα που εχω μεσα στο paypal ή θα μου τα παρει ολα απο την καρτα?

Δημοσ.

1.κανονικά το paypal κρατάει 3,4% προμήθεια αλλά σε μικρότερα των 10 ευρώ νομίζω κρατάει 3,4%+0,35 EUR ποίο αναλυτικά μπορείς να δεις εδώ https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_display-xborder-fees-outside

2.Αυτό το βγάζει και σε εσένα γιατί μπορεί ασπουμε αυτός να σου έστειλε τα Λεφτά αλλά εσύ τελικά να είχες κάποιο πρόβλημα και να μην μπορούσες να του στείλεις αυτό που αγόρασε από εσένα όποτε πατώντας στο refund θα του εστελνες αυτόματα τα λεφτά πίσω χωρίς να χρειαστεί αυτός να ανοίξει case.

3.Ναι λεφτά από το paypal μπορείς να κάνεις ανάληψη μόνο μεσώ τραπεζικού εμβάσματος

4.θα πάρει πρώτα όλα όσα έχεις στο paypal balance και τα υπόλοιπα θα στα χρεώσει στην κάρτα

Δημοσ.

1.κανονικά το paypal κρατάει 3,4% προμήθεια αλλά σε μικρότερα των 10 ευρώ νομίζω κρατάει 3,4%+0,35 EUR ποίο αναλυτικά μπορείς να δεις εδώ https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_display-xborder-fees-outside

2.Αυτό το βγάζει και σε εσένα γιατί μπορεί ασπουμε αυτός να σου έστειλε τα Λεφτά αλλά εσύ τελικά να είχες κάποιο πρόβλημα και να μην μπορούσες να του στείλεις αυτό που αγόρασε από εσένα όποτε πατώντας στο refund θα του εστελνες αυτόματα τα λεφτά πίσω χωρίς να χρειαστεί αυτός να ανοίξει case.

3.Ναι λεφτά από το paypal μπορείς να κάνεις ανάληψη μόνο μεσώ τραπεζικού εμβάσματος

4.θα πάρει πρώτα όλα όσα έχεις στο paypal balance και τα υπόλοιπα θα στα χρεώσει στην κάρτα

Ευχαριστω φιλε

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια κατι ακομα οσον αφορα τις χρεωσεις.

Μεχρι τωρα μου εχουν στειλει 3 ατομα απο 3 ευρω το καθενα στο paypal. Στα 2 ατομα το paypal μου κρατησε 0,45. Στο 1 απο τα 3 ομως δεν μου κρατησε τιποτα.

Για ποιο λογο εγινε αυτο?

Επισης στα 2 ατομα στα οποια μου κρατησε 0,45 στο Order status/Actions λεει Issue refund. Στο ατομο στο οποιο δεν μου κρατησε προμηθεια δεν λεει τιποτα.

Τι παιζει?

Δημοσ.

Παιδια κατι ακομα οσον αφορα τις χρεωσεις.

Μεχρι τωρα μου εχουν στειλει 3 ατομα απο 3 ευρω το καθενα στο paypal. Στα 2 ατομα το paypal μου κρατησε 0,45. Στο 1 απο τα 3 ομως δεν μου κρατησε τιποτα.

Για ποιο λογο εγινε αυτο?

Επισης στα 2 ατομα στα οποια μου κρατησε 0,45 στο Order status/Actions λεει Issue refund. Στο ατομο στο οποιο δεν μου κρατησε προμηθεια δεν λεει τιποτα.

Τι παιζει?

τα μικρα ποσα πρεπει να στελνονται ως gift ωστε να μην χανεις εσυ χρηματα και να μην παιρνει το paypal προμηθιες κοκ.

απλα αν καποιος στειλει χρηματα ως gift δεν εχει μετα δικαιωμα να ανοιξει case.

Δημοσ.

Μήπως το ότι την πρώτη φορά δεν κράτησε προμήθεια έχει σχέση με το είδος τους λογαριασμού;

Φίλε CROM271 γνωρίζεις αν υπάρχει διαφορά στην προμήθεια που κρατάει το paypal ανάλογα το είδος του λογαριασμού (personal ή premier);

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

να ρωτήσω μπας και ξέρει κάποιος...μετα απο πολύ καιρό έβαλα κάποια χρήματα σε μια προπληρωμένη κάρτα που έχω και χρησιμοποιώ και έκανα και μια αλλαγή pass στο λογαριασμό μου στο paypal.

μου έγραψε κάτι σε κάποια φάση για 1€ οτι θα δεσμευτεί και με κάποιο τρόπο θα μου επιστραφεί πίσω αλλά από ταχύτητα δεν πρόλαβα να διαβάσω,,,τώρα μετά απο 8 μέρες βλέπω στο λογαριασμό μου στην κάρτα οτι είναι σε εκκρεμότητα αυτό το ενα ευρώ...πως το παίρνω πίσω???

δεν είμαι ματζίρης για ένα ευρω αλλά θέλω να μου φύγει η απορία ρε γαμώτο...είναι κάτι σαν προμήθεια που δεν έχουν τραβήξει ακόμη ???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...