Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τη συσκευή N95 της Nokia κι εδώ και 6 μήνες έχω αναβαθμίσει τη συσκευή στη version 31.0.017. Από τότε, αλλάζει ημερομηνία μόνο του σαν χαζό και πηγαίνει μπροστά μέρες, βδομάδες ή και μήνες ολόκληρους. Από τότε, το έχω κάνει 10 φορές επανεγκατάσταση το firware και δεν αλλάζει κάτι, το ίδιο πρόβλημα.

Να μην τα πολυλογώ αποφάσισα να εγκαταστήσω το νέο firmware 35.0.002 και όλως περιέργως δεν μπορώ να το κάνω. Έχω το τελευταίο Nokia Suite, το τελευταία Nokia udater και όταν κάνω search για firware μέσω του nokia suite, μου λέει πως έχω την τελευταία έκδοση. Ενώ γνωρίζω ότι υπάρχει ακόμη πιο νέα έκδοση. Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Τελικώς, κατάφερα και εγκατέστησα τη νέα έκδοση 35.0.002 χωρίς τη χρήση του Nokia Suite, αλλά με κάποιο πρόγραμμα που λέγεται phoenix. Λογικά θα έχει λυθεί το πρόβλημα αλλά πρέπει να περάσουν 4-5 μέρες να σιγουρευτώ.

Αυτό όμως που θα ήθελα να αναφέρω είναι ότι επικοινώνησα με 3 καταστήματα Νόκια σε Βόλο, Θεσσαλονίκη και Αθήνα και δε με εξυπηρετούσε κανείς. Μου έλεγαν μάλιστα με θράσσος να τους πάω τη συσκευή να τη δουν όταν τους εξηγώ πως το πρόβλημα δεν είναι στο hardware αλλά καθαρά λειτουργικό. Για ποιο λόγο να χάσω τη συσκευή μου για μία-δύο μέρες όταν την έχω ανάγκη? Επίσης, για ποιο λόγο να δώσω χρήματα για κάτι που μπορώ να αντιμετωπίσω ο ίδιος από το σπίτι μου. Αφήστε δε που όταν είπα σε έναν ότι είναι bug μου λέει να μην πιστεύεται ότι γράφεται σε οποιοδήποτε forum. Και του απαντώ: "Αυτό το διάβασα στο nokia.com κύριέ μου και έχει βγάλει ανακοίνωση η ίδια η Νοκια ότι γνωρίζει και παραδέχεται το υπάρχον πρόβλημα".

Τι να πω?? Η υποστήριξη της Νόκια στην Ελλάδα είναι κακή κάκιστη έως τραγική.

Πάντως, όποιος παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα με μένα και το Nokia PC Suite δεν αναγνωρίζει μία καινούρια έκδοση firmware, μπορώ να τον βοηθήσω το λύσει.

Δημοσ.

Καλά έκανες που καθάρισες μόνος σου, ωραίος. Μα δεν είχες ακουστά για το παροιμιώδες σέρβις της Nokia στην Ελλάδα; Απορώ με τι θράσος τους ενόχλησες κι όλας:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...