Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους! Εύχομαι να περνάτε καλά αυτές τις μέρες.

Έχω ένα laptop Acer Aspire 8930G με ενσωματωμένη webcam Crystal Eye της Suyin. Τον τελευταίο καιρό οι drivers της έπαθαν ζημιά (νομίζω εγκατέστησα ένα πρόγραμμα που τους χάλασε). Πλέον η webcam μου έχει ανάποδη εικόνα (!) και είναι κολλημένη στις αναλύσεις 320x240 και 640x480. Στη μέγιστη ανάλυσή της, 1280x720, δεν λειτουργεί πλέον. Δοκίμασα να εγκαταστήσω τους drivers από το site της Acer, αλλά εδώ είναι το πρόβλημα: τα περισσότερα drivers που έχω βρει... δεν είναι drivers, αλλά το λογισμικό που χρησιμοποιεί η webcam. Πού μπορώ να βρω τους σωστούς drivers για την webcam μου και πώς μπορώ να επιδιορθώσω τους χαλασμένους drivers;

EDIT: Χρησιμοποιώ Win 7 x64.

Δημοσ.

Πίνακας ελέγχου->σύστημα-> διαχείριση υλικού (πάνω αριστερά) εκεί ψάξε για την cam (στο ελεγκτές ήχο βίντεο λογικά θα την βρεις) κάνε απεγκατάσταση και ανανέωση για να βρει τον κατάλληλο driver.

Αν δεν πιάσει κάνε το ίδιο αλλά σβήσε πρώτα ο,τι πρόγραμμα ελέγχου έχεις περάσει.

Ελπίζω να έψαξες καλά τα προγράμματα ελέγχου για τυχόν ρυθμίσεις για να την φτιάξεις από εκεί έτσι;;

Επίσης ποιο πρόγραμμα έκανε την ζημιά (να ξέρουμε να το αποφεύγουμε ^_^ )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...