A_panM Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 παιδια χρονια πολλα καλα χριστουγεννα! εχω ενα AMILO Xi 1547 λαπτοπ αλλα αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα.Λοιπον καταρχας να πω οτι εχω windows 7, και ο φορτιστης του ειχε χαλασει και τον εχω αντικαταστησει με εναν ιμιταασιον. οταν ανοιγω το λαπτοπ πολλες φορες σβηνει.ειδικα οταν εχω πανω το ποντικι usb μπορει και να μην ανοιξει και να χρειαστει να το βγαλω για να ανοιξει..τι μπορει να φταιει?οι θυρες usb η κανενα προβλημα με τροφοδοσια?
TheELF Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Αφού το κάνει και χωρίς να είναι πάνω το usb πολύ πιθανόν να είναι το μαϊμού τροφοδοτικό. Κάτι που καλό θα είναι να το δεις πριν πάρει μαζί του και κάτι από την μητρική (αν δεν είναι ήδη πολύ αργά)
A_panM Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Αφού το κάνει και χωρίς να είναι πάνω το usb πολύ πιθανόν να είναι το μαϊμού τροφοδοτικό. Κάτι που καλό θα είναι να το δεις πριν πάρει μαζί του και κάτι από την μητρική (αν δεν είναι ήδη πολύ αργά) και εγω αυτο υποψιαζομαι οτι ειναι θεμα τροφοδοσιας.Βεβααι κοιταζα και τις θερμοκρασιες του επεξεργαστη κυμαινονται απο 56-98 σε ορισμενες περπτωσεις χωρις να κανω καποια ιδιαιτερη εργασια.
TheELF Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 και εγω αυτο υποψιαζομαι οτι ειναι θεμα τροφοδοσιας.Βεβααι κοιταζα και τις θερμοκρασιες του επεξεργαστη κυμαινονται απο 56-98 σε ορισμενες περπτωσεις χωρις να κανω καποια ιδιαιτερη εργασια. Το 98 είναι σαφώς επικίνδυνο,θέλει καθάρισμα επειγόντως και βλέπεις τι γίνεται.
A_panM Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Το 98 είναι σαφώς επικίνδυνο,θέλει καθάρισμα επειγόντως και βλέπεις τι γίνεται. ναι το υποψιαστηκα αυτο!αλλα κυριως δουλευει απο 56-65 κυριως και καπου καπου ανεβαινει και μετα απο λιγο κατεβαινει..λες λοιπον να φταιει αυτο ε?τωρα αν θυμαμαι καλα το εχει κανει και κανα δυο φορες που ηταν εντελως κρυο το μηχανημα και αυτο με προβλαματισε... οσον αφορα τον φορτιστη τον εχω παραπανω απο χρονο και λεω τοσο καιρο δεν το κανει αυτο τωρα του ηρθε η φλασια να το κανει και πηγε αμεσως το μυαλο μου στην θερμοκρασια...
TheELF Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Αν ανεβαίνει μόνο στιγμιαία τότε δεν είναι και τόοοσο μεγάλο πρόβλημα,αλλά πάντα καλό είναι να το έχουμε όσο ποιο δροσερό γίνεται.ένα καθαρισματάκι δηλαδή κάνε του. Αν έχεις πολύμετρο ή ξέρεις κάποιον που έχει μπορείς να το μετρήσεις το τροφοδοτικό αρκετά εύκολα για μερικά λεπτά και να δεις αν έχει κορυφές ή πτώσεις ή αν δίνει εντελώς λάθος τάση.
A_panM Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Αν ανεβαίνει μόνο στιγμιαία τότε δεν είναι και τόοοσο μεγάλο πρόβλημα,αλλά πάντα καλό είναι να το έχουμε όσο ποιο δροσερό γίνεται.ένα καθαρισματάκι δηλαδή κάνε του. Αν έχεις πολύμετρο ή ξέρεις κάποιον που έχει μπορείς να το μετρήσεις το τροφοδοτικό αρκετά εύκολα για μερικά λεπτά και να δεις αν έχει κορυφές ή πτώσεις ή αν δίνει εντελώς λάθος τάση. αυτο εχω σκοπο να κανω φιλε μου αν το μετρησω με πολυμετρο αλλα επειδη δεν το εχω μαζι μου μαλλον αυριο θα το κοιταξω για να δω την ταση...παντως να πω οτι ο φορτιστης εχει μια οθονιτσα πανω που γραφει τα βολτ 16.3-16.5 φυσικα δεν ξερω αν λειτουργει και σωστα... με το πολυμετρο φιλε πως το μετραω?βαζω τον εναν ακροδεκτη στο καλωδιο και τον αλλο?
TheELF Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 βαζω τον εναν ακροδεκτη στο καλωδιο και τον αλλο? Θα σού'λεγα τώρα που να τον βάλεις τον άλλο ,άντε καλά θα πω Όπως βλέπεις στην εικόνα σου λέει ότι είναι το εσωτερικό + και το εξωτερικό - βάζεις δηλαδή τον ακροδέκτη του + μέσα στη τρύπα που έχει το βύσμα και τον άλλον τον ακουμπάς στο εξωτερικό μέταλλο που έχει το βύσμα.
A_panM Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 αχοοχοαχο οκ φιλε σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση και την εικονα ηταν διαφωτιστικη!!! να πω και κατι αλλο ο γνησιος φορτιστης που χαλασε ηταν 120W k 6.3A και αυτο που εχω τωρα (δηλαδη εδω και ενα χρονο) ειναι 90W k 5A.υπαρχει καποιο προβλημα?
TheDevilMayCare Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 να πω και κατι αλλο ο γνησιος φορτιστης που χαλασε ηταν 120W k 6.3A και αυτο που εχω τωρα (δηλαδη εδω και ενα χρονο) ειναι 90W k 5A.υπαρχει καποιο προβλημα? Εχμ, και γιατι το εκανες (ετσι) αυτο? 17"αρι & Χ1800vga @ ιμιτασιον 90W? http://ts.fujitsu.com/Resources/110/705477887.pdf
A_panM Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Εχμ, και γιατι το εκανες (ετσι) αυτο? 17"αρι & Χ1800vga @ ιμιτασιον 90W? http://ts.fujitsu.com/Resources/110/705477887.pdf το ειχα παει σε ενα καταστημα οταν ειχε χαλασει ο γνησιος και μου εδωσε αυτον..τι να πω ενα χρονο που το εχω δεν μου ειχε παρουσιασει τπτ και τωρα κοιταξα τα χαρακτηριστικα του..τι λες?να παω για αλλον?
TheDevilMayCare Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 το ειχα παει σε ενα καταστημα οταν ειχε χαλασει ο γνησιος και μου εδωσε αυτον..τι να πω ενα χρονο που το εχω δεν μου ειχε παρουσιασει τπτ και τωρα κοιταξα τα χαρακτηριστικα του..τι λες?να παω για αλλον? Καταρχην το γεγονος οτι δεν τον πηρες απο μαιμουδοebay, αποτελει καποιο διχτυ ασφαλειας. Απο την αλλη, στο καταστημα απλως ηθελαν να σου πουλησουν κατι, το οποιο ομως δεν ειχε ακριβως τα ιδια specifications με το δικο σου..?
A_panM Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Καταρχην το γεγονος οτι δεν τον πηρες απο μαιμουδοebay, αποτελει καποιο διχτυ ασφαλειας. Απο την αλλη, στο καταστημα απλως ηθελαν να σου πουλησουν κατι, το οποιο ομως δεν ειχε ακριβως τα ιδια specifications με το δικο σου..? οχι δεν το πηρα απο ebay, απλα στο καταστημα μου ειπε οτι θα κανω την δουλεια μου με αυτον...και ερωτω αφου δεν εχει τα ιδια χαρακτηριστικα θα αντιμετωπισω προβλημα?αλλα να μου πειτε ενα χρονο τωρα δεν εχει δημιουργηθει και δημιουργηθηκε τωρα?!?
TheDevilMayCare Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 οχι δεν το πηρα απο ebay, απλα στο καταστημα μου ειπε οτι θα κανω την δουλεια μου με αυτον...και ερωτω αφου δεν εχει τα ιδια χαρακτηριστικα θα αντιμετωπισω προβλημα?αλλα να μου πειτε ενα χρονο τωρα δεν εχει δημιουργηθει και δημιουργηθηκε τωρα?!? Τα τροφοδοτικα [οτ]αν παιζουν οριακα, με το χρονο φθινουν Δε μπορω να ξερω ακριβως τι ζηταει, το 17"αρι σου... σε Dell 17"ιντσο 120Watto, υπαρχει θεμα με 90Watt! Και δεν λεω οτι προβλημα θα λυθει σιγουρα με 120.
A_panM Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Τα τροφοδοτικα [οτ]αν παιζουν οριακα, με το χρονο φθινουν Δε μπορω να ξερω ακριβως τι ζηταει, το 17"αρι σου... σε Dell 17"ιντσο 120Watto, υπαρχει θεμα με 90Watt! Και δεν λεω οτι προβλημα θα λυθει σιγουρα με 120. οκ ευχαριστω για τις απαντησεις θα το κοιταξω το θεμα του τροφοδοτικου και θα κοιταξω επισης τι ταση βγαζει με το πολυμετρο να δω αν ειναι οκ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα