Προς το περιεχόμενο

HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

λοιπον για να πω εγω το πηρα απο αγγλια πριν 3 μηνες 270 ευρω καινουριο ευρωπαικο και μεχρι τωρα ειμαι ευχαριστημενος

πολυ μπαταρια 7-8 ωρες με wifi παιχνιδια κλπ μια χαρα και dual boot android web os ,για τους ανησυχους.

To tablet αξιζει τα χρηματα του ακομα η οθονη του ειναι απλα υπεροχη και ο ηχος εξαισιος ,τεσπα δεν προκειται να μονομοαχησω με ios κλπ αλλα εχει μελλον στην open source κοινοτητα το συγκεκριμενο

Δημοσ.

το μηχάνημα είναι για αυτους που ψάχνουν κάτι σαν ipad η καλύτερη επιλογή.. και το ipad δεν ειναι τόσο καλύτερο παρα την διαφορά τιμής.. το webos για ιντερνετ mail και για τα βασικά πολυ μπροστά απο android. αυτο που με ενοχλεί στο android ειναι το lag στο zoom in zoom out στον browser,αυτο αποτι ειδα στα video δεν το εχει το touchpad με webos.εκτος αν στο ICS αλλάξει αυτο αλλα δεν το ξέρω.

• Moderators
Δημοσ.

στο amazon και το ebay το touchpad εχει 240 λιρες δηλαδη περιπου 287 ευρω

Κοψε κατι...

http://www.ebay.co.u...em=110734882820 189 λιρες, ιδια ακριβως τιμη με το eshop (δεν στελνει Ελλαδα βεβαια, τιμη κοιταμε).

Ειχε ακουστει παντως απο μεγαλο στελεχος της HP λιγο μετα το μπαχαλο του Αυγουστου οτι θα βγαλουν ενα 7αρι touchpad στα 99 δολλαρια. Δεν εχω τωρα χρονο να βρω το λινκ απο την συνεντευξη του.

Δημοσ.

Κοψε κατι...

http://www.ebay.co.u...em=110734882820 (amazon λεω πως εχει 240 λιρες, οχι ebay) 189 λιρες, ιδια ακριβως τιμη με το eshop (δεν στελνει Ελλαδα βεβαια, τιμη κοιταμε (γιατι την κοιταμε? αμα ειναι ετσι το iPad2 στο apple store εχει 382e, αλλο που δεν στελνει ελλαδα). Ειχε ακουστει παντως απο μεγαλο στελεχος της HP λιγο μετα το μπαχαλο του Αυγουστου οτι θα βγαλουν ενα 7αρι touchpad στα 99 δολλαρια. Δεν εχω τωρα χρονο να βρω το λινκ απο την συνεντευξη του. (νομιζω πως το γεγονος οτι εδωσε σε open source τον κωδικα του webOS η HP δειχνει πως δεν προκειται να ασχοληθει αλλο με tablets & smartphones, μακαρι να βγαζαν κι'αλλα προιοντα αλλα χλωμο το κοβω)

το 7-inch ταμπλετ που λες δεν ειπαν πως θα το αρχισουν τον Aυγουστο, ειχαν πει νωριτερα πως θα τα καναν release τον Aυγουστο, οποτε..εφ'οσον δεν εχει βγει ακομα, κατα 99% δεν προκειται να βγει

--> http://www.techspot....-in-august.html

Δημοσ.

Κοψε κατι...

http://www.ebay.co.u...em=110734882820 189 λιρες, ιδια ακριβως τιμη με το eshop (δεν στελνει Ελλαδα βεβαια, τιμη κοιταμε).

Ειχε ακουστει παντως απο μεγαλο στελεχος της HP λιγο μετα το μπαχαλο του Αυγουστου οτι θα βγαλουν ενα 7αρι touchpad στα 99 δολλαρια. Δεν εχω τωρα χρονο να βρω το λινκ απο την συνεντευξη του.

Link

αυτο το link ειναι στις 199 λίρες και απότι βλέπεις πουλησε 80 κομμάτια στα μπαμ :) για Ελλάδα με εγγυηση κλπ η τιμη ειναι πολύ καλή

Δημοσ.

Link

αυτο το link ειναι στις 199 λίρες και απότι βλέπεις πουλησε 80 κομμάτια στα μπαμ :) για Ελλάδα με εγγυηση κλπ η τιμη ειναι πολύ καλή

Post to: United Kingdom

Δημοσ.

μαμω την κριση μου και την οικονομικη στενοτητα μαμω

το μηχανακι λεει απο πολλες μπαντες

αν δεν ειχα σπρωξει το δωρο σε κιθαρα ενισχυτη θα το χτυπαγα αλυπητα

Δημοσ.

Link

Αν δεις πουλησε 80 κομματια σε 24 ωρες στις 200 λιρες.Καλα τα πηγε για μπακατελα :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

βρε παιδιά είπαμε, μιά χαρά τιμή είναι. Όποιος σκέφτεται για tablet αυτή την εποχή, μιά χαρά θα του κάτσει.

Ποιό φθηνό και με τέτοια χαρακτηριστικά δύσκολο να βρούμε!

Και γώ έχω το CT1002 περίπου 2,5 βδομάδες και μιά χαρά μου κάνει την δουλειά (ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το πήρα μτχ μίας εβδομάδας στα 120€), απλά επειδή μου το καβαντζώνει συνέχεια η γυναίκα μου, ευκαιρία ήταν να πάρω το touchpad και να της το αφήσω! :devil:

• Moderators
Δημοσ.

το 7-inch ταμπλετ που λες δεν ειπαν πως θα το αρχισουν τον Aυγουστο, ειχαν πει νωριτερα πως θα τα καναν release τον Aυγουστο, οποτε..εφ'οσον δεν εχει βγει ακομα, κατα 99% δεν προκειται να βγει

--> http://www.techspot....-in-august.html

Τι θα πει γιατι την κοιταμε την τιμη; Εσυ ειπες οτι στο ebay εχει 240 λιρες ("στο amazon και το ebay το touchpad εχει 240 λιρες δηλαδη περιπου 287 ευρω") - γιατι την κοιταξες; Πανω σε αυτο που ειπες απαντησα.

Η συνεντευξη διευθυντικου στελεχους που διαβασα ηταν αρχες Σεπτεμβρη, μετα το μπαχαλο με τα touchpads  στα 99δολαρια και τα pre2 στα 50 ευρω και μετα την απολυση του γνωστου στελεχους που θεωρηθηκε υπευθυνο για το χαμο,. Αυτο που δινεις εσυ ειναι του Ιουνιου. 

Δημοσ.

Τι θα πει γιατι την κοιταμε την τιμη; Εσυ ειπες οτι στο ebay εχει 240 λιρες - γιατι την κοιταξες; Πανω σε αυτο που ειπες απαντησα.

Η συνεντευξη διευθυντικου στελεχους που διαβασα ηταν αρχες Σεπτεμβρη, μετα το μπαχαλο με τα touchpads στα 99δολαρια και τα pre2 στα 50 ευρω. Αυτο που δινεις εσυ ειναι του Ιουνιου.

ποτε δεν ειπα οτι στο ebay εχει 240 λιρες, ειπα πως στο αμαζον.co.uk. το οποιο στελνει ελλαδα, εχει 240 λιρες

οσον αφορα το touchpad των 99 δολλαριων δεν προκειται..τουλαχιστον οχι συντομα, διοτι οταν το googlαρεις το πιο προσφατο νεο για αυτο ειναι σχεδον καλοκαιρινο και καποιο που δεν ειναι τοσο παλιο, λεει κατι σαν και αυτο:

When HP first launched its 10-inch TouchPad webOS tablet, it was planning a follow-up with a smaller 7-inch model called the TouchPad Go. Unfortunately, with HP’s abrupt decision to scrap the entire webOS ecosystem back in August, it’s unlikely that we’ll be seeing the TouchPad Go hitting the market

edit: αυτα που στελνουν ελλαδα απο ebay κοστιζουν τοσο οσο ειπα

αυτα που δεν στελνουν κοστιζουν οσο λες οντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...