ColdFusion Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Έχει πάρει κανείς κανένα καλό Screen Protector? Έχω παρει δύο διαφορετικά από ebay αλλά δεν κόλλησαν καλά, όλο φούσκες έγιναν... Υπαρχει κανενα Link με screen protector της προκοπης γιατι στο ebay παιζουν πολλα και τα κοβω για μετριας ποιοτητας. Μονο στο amazon ειδα κατι της προκοπης....
astymagos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 μετα απο ψαξιμο σε forum κλπ πηρα απο αμαζον για εμενα και εναν φίλο τα εξης .. Link Link Link οι θήκες ταιριάζουν γαντι και τα screen protector ειναι πολυ πιο ποιοτικά απο 1-2 που εχα πάρει απο ebay.. εγω πηρα αυτα και κάτι ακόμα με 2 λιρες και μου ήρθε με free shipping
tech25 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Ενημερωτικα παντως , και σε αντιθεση με οτι διαβασα πιο πριν, ο κωδικος για εκπτωση 150€ (1201) ισχυει κανονικα στο touchpad και βγαινει 244€ το 16GB και 299€ το 32GB.
spook Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Αν και το ενημέρωσαν στο newsletter Link στην ιστοσελίδα δεν μου βγάζει το 16αρι στην τιμή 244ευρώ. Πιθανώς να κολλάει και όταν εκτελείς την παραγγελία να προκύπτει η τιμή με την έκπτωση.
Jeronymo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Το ίδιο είχε γίνει και στο προηγούμενο newsletter. Κάνεις την παραγγελία κανονικά αλλά βάζεις στο τέλος και τον κωδικό προσφοράς. Μετά τους πέρνεις τηλέφωνο και τους λές ότι έκανες την παραγγελία αλλά η τιμή που μπήκε δεν είναι αυτή του newsletter και το αλλάζουν αυτοί. Εγώ αυτή τη διαδικασία ακολούθησα. Βασικά κανανε το ίδιο λάθος έχουν βάλει σε προσφορά το 32GB αλλά στο newsletter παρουσιάζουν το 16GB. Οπότε διαλέγετε και πέρνετε: ή το 32GB με 299Ε και χωρίς καμιά διαδικασία ή το 16GB με 244Ε κάνοντας την παραπάνω διαδικασία
achilles_g_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Το ίδιο είχε γίνει και στο προηγούμενο newsletter. Κάνεις την παραγγελία κανονικά αλλά βάζεις στο τέλος και τον κωδικό προσφοράς. Μετά τους πέρνεις τηλέφωνο και τους λές ότι έκανες την παραγγελία αλλά η τιμή που μπήκε δεν είναι αυτή του newsletter και το αλλάζουν αυτοί. Εγώ αυτή τη διαδικασία ακολούθησα. Βασικά κανανε το ίδιο λάθος έχουν βάλει σε προσφορά το 32GB αλλά στο newsletter παρουσιάζουν το 16GB. Οπότε διαλέγετε και πέρνετε: ή το 32GB με 299Ε και χωρίς καμιά διαδικασία ή το 16GB με 244Ε κάνοντας την παραπάνω διαδικασία Αν θέλεις όμως να πάρεις το 16 με δόσεις με πιστωτική είναι μπέρδεμα. Αυτοί χάνουν όμως!
vviolent Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Το ίδιο είχε γίνει και στο προηγούμενο newsletter. Κάνεις την παραγγελία κανονικά αλλά βάζεις στο τέλος και τον κωδικό προσφοράς. Μετά τους πέρνεις τηλέφωνο και τους λές ότι έκανες την παραγγελία αλλά η τιμή που μπήκε δεν είναι αυτή του newsletter και το αλλάζουν αυτοί. Εγώ αυτή τη διαδικασία ακολούθησα. Βασικά κανανε το ίδιο λάθος έχουν βάλει σε προσφορά το 32GB αλλά στο newsletter παρουσιάζουν το 16GB. Οπότε διαλέγετε και πέρνετε: ή το 32GB με 299Ε και χωρίς καμιά διαδικασία ή το 16GB με 244Ε κάνοντας την παραπάνω διαδικασία Έκανα την διαδικασία δοκιμαστικά με τον κωδικό για να δω αν είναι σε ισχύ (επειδή με ενδιέφερε παλιότερα-αλλά και πάλι πολλά τα βρίσκω) και κατά λάθος ολοκλήρωσα την παραγγελία. Άμεσα τους έστειλα reply στο e-mail επιβεβαίωσης για ακυρωτικό χθες αργά. Τώρα που ξύπνησα και μπήκα να δω τι γίνετε με κάτι παλιές παραγγελίες που μου καθυστερούν βλέπω ότι η εξέλιξη για το touchpad είναι ένα βήμα πριν την τιμολόγηση με 399 ευρώ!!! ενώ άλλη παραγγελία προγενέστερη από μέρες είναι σε κατάσταση "Μη ελεγμένη". Καλά μας δουλεύουν? Πριν δυό μήνες που ξεκίνησε η όλη ιστορία έπρεπε να περιμένεις 1 μήνα για να σιγουρευτείς αν θα πάρεις κι εδώ το περάσαν ακαριαία!!! Για κορόιδα ψάχνουν!!! Τα πήρα στο κρανίο τώρα και μου φαίνεται θα ακυρώσω τα πάντα και δεν είναι και λίγα και θα κόψω τους δεσμούς δια παντός με αυτούς αν διαπιστώσω ότι το κάναν επίτηδες. Και το κακό είναι δεν μπορώ να τους βγάλω στο τηλ. λόγω προβλημάτων απο την κακοκαιρία (είμαι επαρχία). Τι κάνουμε τώρα? τα e-mail πότε τα ελέγχουν? ή απλά το άφησαν επίτηδες και σου λέει αν τσιμπήσει έχει καλώς? Σε αυτη την περίπτωση έχω δικαίωμα υπαναχώρησης και να μη δεχτώ να παραλάβω απο το κούριερ? ΥΣΤ: Τελικά έστω και καθηστερημένα, Όλα ΟΚ! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2012 από vviolent
andreaspap Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Ενημερωτικα παντως , και σε αντιθεση με οτι διαβασα πιο πριν, ο κωδικος για εκπτωση 150€ (1201) ισχυει κανονικα στο touchpad και βγαινει 244€ το 16GB και 299€ το 32GB. Πριν μια βδομαδα που το ειχαν βγαλει από το newsletter και το είχα παραγγείλει παιρνοντας τους τηλέφωνο μου ειχαν πει οτι η τιμη ειναι 399 οπότε είχα ακυρώσει!Σήμερα ξαναέκανα παραγγελία και τους πηρα τηλέφωνο και μου είπαν ασχέτως που φαινεται 399 θα το πάρω με 244 γιατί αργότερα αλλάζει η τιμή.Αυτά για όποιον ενδιαφέρεται να το παραγγείλει.
vviolent Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα, να το διορθώσουν στα πραγματικά δεδομένα να υπάρχει διαφάνεια. Αν είναι να παιζουμε την κολοκυθιά, θα προτιμούσα να συμμετέχω σε τζογαδόρικα στυλ crazygoldesdeals και συναφών τότε.
spook Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Από ότι φαίνεται πάλι εξαντλήθηκε. Μάλλον όσα δεν παρελήφθησαν από κάποιους πιθανούς αγοραστές και επιστράφηκαν, ξανά μπήκαν σε προσφορά για να φύγουν. Αυτό ισχύει και το 16αρι καθώς και για το 32αρι Link και Link.
achilles_g_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 εγώ νομίζω ότι στο eshop κοροϊδεύουν...
lavaball Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 σημερα μου ηρθε η θηκη acase. φανταστικη την συνιστω σε ολους
zacharis1955 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 σημερα μου ηρθε η θηκη acase. φανταστικη την συνιστω σε ολους Ποιά Acase πήρες και από πού?
lavaball Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 http://www.amazon.com/Acase-TouchPad-Quality-Premium-9-7-inch/dp/B005HMUSOO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1328263456&sr=8-1 <br><br>17$+14$ τα μεταφορικα.καλυτερα δωσε 5 ευρω παραπανω για να μην τα κλαψεις στην τελικη. περασε χωρις τελωνειο και την πειρα σε5 εργασιμες,
zacharis1955 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 http://www.amazon.com/Acase-TouchPad-Quality-Premium-9-7-inch/dp/B005HMUSOO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1328263456&sr=8-1 <br><br>17$+14$ τα μεταφορικα.καλυτερα δωσε 5 ευρω παραπανω για να μην τα κλαψεις στην τελικη. περασε χωρις τελωνειο και την πειρα σε5 εργασιμες, Eγώ προτιμώ αυτήν της Acase: http://www.ebay.com/itm/Acase-Leather-Folio-Protector-Case-Stand-HP-TouchPad-Black-/120783935005?_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D6071920077541134933, http://www.amazon.com/Acase-TouchPad-Transformer-Leather-7-Inch/dp/B005HPZUR6/ref=sr_1_15?s=electronics&ie=UTF8&qid=1328290554&sr=1-15 αλλά ψάχνω να τη βρώ σε κάποιο ευρωπαικό e-shop...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα