Προς το περιεχόμενο

HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω μια ερωτηση ....το TP καμια φορα κανει οταν ακουω μουσικη η παιζω καποιο παιχνιδι ενας περιεργο ηχου σαν τριξιμο και παραμορφοση του ηχου (σαν ρομποτακι ακουγεται)...κυριως το παθαινει μετα απο την φορτιση...το εχει παθει κανεις αυτο?? Ξερει κανεις πως φτιαχνεται??

Υ.Γ Μου το εκανε απο την μερα που το πηρα και εκανα update se webos 3.5.

• Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μου το έχει κάνει 2-3 φορές και με την 3.0.4, με την 3.0.5 δεν μου έχει τύχει ξανά μέχρι στιγμής.

Απλά shut down και ανοιξε το πάλι και στρώνει.

Δημοσ.

ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ EXPERT ...........

ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ,ΚΑΤΩ ΠΛΕΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE,TO ΕΛΕΓΞΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ).

2.ΣΤΟ DEVICE INFORMATION ΒΛΕΠΩ NETWORK KAI ΑΠΟ ΚΑΤΩ CARRIER.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ SIMCARD ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ

ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ........

(ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΤ&T)

ΠΑΡΟΜΟΙΑ PHOTO ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ

LINK http://www.gadgetguy.com.au/cms/wp-content/uploads/HP-TouchPad-firstlook-SIM-slot-wood-450x387.jpg

Δημοσ.

ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ EXPERT ...........

ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ,ΚΑΤΩ ΠΛΕΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ YOUTUBE,TO ΕΛΕΓΞΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ).

2.ΣΤΟ DEVICE INFORMATION ΒΛΕΠΩ NETWORK KAI ΑΠΟ ΚΑΤΩ CARRIER.

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ SIMCARD ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ

ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ........

(ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΤ&T)

ΠΑΡΟΜΟΙΑ PHOTO ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ

LINK http://www.gadgetguy.com.au/cms/wp-content/uploads/HP-TouchPad-firstlook-SIM-slot-wood-450x387.jpg

μπορει να μην μπαίνει η sim αλλα μπορείς να δεις το serial number σου χωρις να ανοίξεις το touchpad σου :)

Δημοσ.

Tζάπα παιδεύεσαι, δεν παίρνει τίποτα. Το ετοιμάζανε για κάτι, δεν το κάνανε και κοτσάρανε εκεί το serial για να 'χουμε να λέμε ότι έχει δήθεν κάποια χρηστικότητα.

YΓ. μην γράφεις με κεφαλαία, στον γραπτό λόγο είναι σαν να φωνάζεις.

Δημοσ.

Έχει πάρει κανείς κανένα καλό Screen Protector?

Έχω παρει δύο διαφορετικά από ebay αλλά δεν κόλλησαν καλά, όλο φούσκες έγιναν...

Δημοσ.

τελικά το slim scard slot υπάρχει.Εχουν βγει καποια κομματια για την AT@T.

Οι υπολοιποι εμεις που εχουμε την υποδοχή πρεπει να προσεξουμε εαν το πλαστικο ειναι επιπεδο και απο ην κατω πλευρα εχει τα serial number ειναι μονο για φιγουρα.

ΕΑΝ ομως καποιοι εχουν αριστερα και δεξια σχηματισμενα πλαστικα στην μεση μπαινει η sim card.

Ενας αλλος τροπος να το καταλαβετε αμεσως ειναι εαν το serial number ειναι στην πισω πλευρα της ταμπλετας.........

Δημοσ.

παιδια βοηθεια το ταμπλετ μου δεν φορτωνει το web os μου λει boot failed invalid image(ευτηχος εχω το ανδροιδ ics που δουλευει μια χαρα)

δεν ξερω τι επαθε αυτο που θελω απο καποιον απο εσας ειναι να μου στειλετε το ulmage.webos που βρισκεται στο φακελο root-boot

σε αυτον τον φακελο εχετε προσβαση με το root explorer,

καντε το αντιγραφη στην καρτα μνημης του touchpad και στειλτε μου σε αυτο το email [email protected]

παρακαλω καποιος ας το κανει μπας και κανω και δουλεψει :-(

Δημοσ.

Αυτο το θεμα γιατι δεν εχει κλειδωθει ακομα ρε παιδια???

Η προσφορα δεν υπαρχει πια και θα πρεπει να γινει ενα θεμα αλλου σχετικα με θηκες και μοντες για την ταμπλετα

Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...