Προς το περιεχόμενο

HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

την αυθεντικη τα ξενα rewiews την κατατασουν 4 στην σειρα

Mμ. Προσωπικά όσα reviews και να διαβάσω (κ βέβαια έχοντας δει στην πράξη την original)..:

[...]Η original θήκη αντιθέτως το αξίζει το 25άρι και μόνο για το γεγονός ότι είναι η μόνη που του είναι κουτί, συμμαζεμένη, από ωραίο υλικό, και πάνω απ'όλα αφήνει να φαίνεται όλη η οθόνη. Όλες οι άλλες κινεζιές ψευτοδερματίνες που έχω δει, μπορεί να κάνουν 5-7-10Ε, αλλά και απόλυτα σωστές δεν είναι στην διάσταση -δεν το αγκαλιάζουν όπως η original- ψιλομάπα κουμούτσες αισθητικά (για μένα τουλάχιστον) και πάνω απ'όλα καλύπτουν το "μπέζελ" του το οποίο πέρα και από την αισθητική του πράγματος, και πρακτικά το χρειάζεσαι για άνετες κινήσεις στο συνεχές multitasking με τα παράθυρα.

To μοναδικό μειονέκτημα που θα έδινα στην αυθεντική, είναι ότι ως stand δεν δουλεύει σε portait αλλά μόνο landscape. το οποίο όμως προσωπικά δε με αφορά αφού δεν με βολεύει/το χρησιμοποιώ ποτέ σε portrait, οπότε... :-)

Δημοσ.

εμένα μου ρθε η original με 27.5€ απο Αγγλία μέσα σε 8 μέρες (ebay)

πάω αύριο να την παραλάβω επειδή έλειπα και θα πώ εντυπώσεις!

Δημοσ.

Επειδη υπαρχει ενδιαφερον και απο την μερια μου για μια καλη θηκη σε συνδιασμο με με ενα screen protector για πεστε καμια αποψη .... μαζι με κανενα link για να κανω την αγορα.

android.png

Δημοσ.

Επειδη υπαρχει ενδιαφερον και απο την μερια μου για μια καλη θηκη σε συνδιασμο με με ενα screen protector για πεστε καμια αποψη .... μαζι με κανενα link για να κανω την αγορα.

android.png

http://www.amazon.co.uk/EasyAcc-Leather-Protective-Touchpad-Protectors/dp/B005K8TW6A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1327621747&sr=8-1

εγώ πήρα αυτή, είμαι πολύ ικανοποιημένος αφού την χρησιμοποιώ εδώ και μήνες (δεν πήρα το tp στη προσφορά). Το καλό έναντι της αυθεντικής είναι ότι μένει κλειστή, ενώ η άλλη δεν έχει κάποιο μηχανικό μέσο για να τη συγκρατεί. Έδωσαν και τα screen protector=win win. :mrgreen:

Δημοσ.

τα patch για την 3.0.5 εγιναν διαθεσιμα - μολις τα περασα και χωρις υπερχρονισμο το ΤΡ παει σαν δαιμονισμενο! Σε συνδυασμο με την γνησια θηκουλα του που του καθεται γαντι ειναι ολα τα λεφτα! Best buy ever!

Δημοσ.

Για ποια patch λες?

Μετα την αναβαθμιση στην 3.05 εχω την εντυπωση πως η αυτονομια σε stand by εχει πεσει.

Μπορει να ειναι ιδεα μου...

Δημοσ.

Αν μπείς στο preware βλέπεις κάποια patch τα οποία βελτιώνουν απο πολλές απόψεις το λειτουργικό και κάποια προγράμματα!

για την αυτονομία δεν μπορώ να έχω άποψη αυτή την στιγμή γιατί δουλεύει όλη μέρα άλλα πάλι το πολύ μία φορά την μέρα να το φορτίσω. Το μυστικό είναι να κλείνεις το wifi κάθα φορά που δεν το χρειάζεσαι!

Δημοσ.

...Αν μπείς στο preware βλέπεις κάποια patch τα οποία βελτιώνουν απο πολλές απόψεις το λειτουργικό και κάποια προγράμματα...

Ποιά είναι αυτά τα patch?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...