Προς το περιεχόμενο

HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για δες και απο Archos μεριά , έχουν πλέον πολλά αξιόλογα μοντέλα . Εγώ περιμένω το Archos 80 G9 250 GB HD με τιμή 300 απευθείας απο Γαλλία , αλλά έχει και πιο φτηνά setup από 250 ευρώ .

Αυτο το πουλαει κανεις ελλαδα..?

• Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτο το πουλαει κανεις ελλαδα..?

Με το δίσκο σίγουρα όχι . Δες από archos.com , amazon.co.uk ή και άλλα ευρωπαικά μαγαζιά .

Δημοσ.

Γιατί στο πληκτρολογιο δεν βρισκω το σύμβολο "@"?πχ όταν προσπαθώ να κανω sign in στο google reader ,δεν βρισκω το σύμβολο @.έχω περάσει και το ελληνικο πληκτρολογιο.όταν μπαίνω στο mail app κανένα προβλημα.

Δημοσ.

Γιατί στο πληκτρολογιο δεν βρισκω το σύμβολο "@"?πχ όταν προσπαθώ να κανω sign in στο google reader ,δεν βρισκω το σύμβολο @.έχω περάσει και το ελληνικο πληκτρολογιο.όταν μπαίνω στο mail app κανένα προβλημα.

shift και 2 πατας και τιποτα?

Δημοσ.

Στο e-shop ξαναεγινε διαθεσιμο...Το παρήγγειλα και έβαλα και τον κωδικο OFFER1201 αλλά στο e-mail επιβεβαίωσης παραγγελίας γράφει

Κωδικός Προιόν Τιμή Ποσότητα Σύνολο

PER.900923 HP TOUCHPAD TABLET 9.7'' DUAL CORE 1.2GH 399.00 1 399

Σύνολο με ΦΠΑ 399

και στο τέλος

Προσοχή! Η επικοινωνία με e-mail δεν είναι ασφαλής. Mην περιλάβετε ευαίσθητα στοιχεία στο μήνυμά σας

Εχετε καταχωρίσει προσφορά με κωδικό OFFER1201. Ο κωδικός θα συνυπολογιστεί αυτόματα στις τιμές των προιόντων που βρίσκονται σε προσφορά.

Θα το πάρω 244; αλλιώς να πάρω πρωι πρωι να το ακυρώσω!

Δημοσ.

πως τα πάει το tablet με android?

μολις περασα την Alpha0.5 CM9 for Touchpad B)

οκ αν και το webos ειναι πολυ καλο η εκδοση android ics ξεδιπλωνει της δυνατοτητες της συσκευης. O dolfin broswer ειναι ποιο γρηγορος σε σχεση με του webos ενω δοκιμασα καποια παιχνιδια και παιζουν αρκετα καλα . Ο mx video player παιζει ολα τα αρxεια video.Υπαρχουν βαβαια μερικα προβληματα αλλα θεωρω πως θα λυθουν γρηγορα .

Δημοσ.

Στο e-shop ξαναεγινε διαθεσιμο...Το παρήγγειλα και έβαλα και τον κωδικο OFFER1201 αλλά στο e-mail επιβεβαίωσης παραγγελίας γράφει

Κωδικός Προιόν Τιμή Ποσότητα Σύνολο

PER.900923 HP TOUCHPAD TABLET 9.7'' DUAL CORE 1.2GH 399.00 1 399

Σύνολο με ΦΠΑ 399

και στο τέλος

Προσοχή! Η επικοινωνία με e-mail δεν είναι ασφαλής. Mην περιλάβετε ευαίσθητα στοιχεία στο μήνυμά σας

Εχετε καταχωρίσει προσφορά με κωδικό OFFER1201. Ο κωδικός θα συνυπολογιστεί αυτόματα στις τιμές των προιόντων που βρίσκονται σε προσφορά.

Θα το πάρω 244; αλλιώς να πάρω πρωι πρωι να το ακυρώσω!

Ίσως το πάρεις. Μπορείς πολύ απλά να πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις και στην περίπτωση που σου πούνε 400 πες τους να την ακυρώσουν. Παρόλα αυτά το τάμπλετ όπως έχω προαναφέρει σε προηγούμενη απάντηση μου δεν υπάρχει πλέον στο newsletter άρα το πιο πιθανό είναι να μην συνυπολογιστεί η μείωση τιμής. Όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη. Επικοινώνησε να μάθεις.

Δημοσ.

Ίσως το πάρεις. Μπορείς πολύ απλά να πάρεις ένα τηλέφωνο και να ρωτήσεις και στην περίπτωση που σου πούνε 400 πες τους να την ακυρώσουν. Παρόλα αυτά το τάμπλετ όπως έχω προαναφέρει σε προηγούμενη απάντηση μου δεν υπάρχει πλέον στο newsletter άρα το πιο πιθανό είναι να μην συνυπολογιστεί η μείωση τιμής. Όλα αυτά με κάθε επιφύλαξη. Επικοινώνησε να μάθεις.

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι δεν υπάρχει πλέον η εκπτωση οπότε το ακύρωσα :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...