antgen Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Να ρωτήσω κάτι από περιέργεια , σε κάποιον που έβαλε Android και έχει 16αρι , πόσος χώρος μένει ελεύθερος τελικά ? Σαν εξωτερικο δισκο που τον βλεπει το pc εχω 8gb free. Εχω βαλει συνολικα καμια δεκαρια παιχνιδια σε android και webos και τιποτα αλλο απο φωτο-βιντεο. @alfamesitiki Μεχρι τωρα δεν εχω δει καποιο προβλημα,αν και τις περισσοτερες φορες το εχω σε webos για χρηση internet - skype(πολυ ανωτερο απο android κατα την γνωμη μου). Μονο για κανενα παιχνιδακι γυριζω στο android.
ColdFusion Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ποια εκδοση android εχεις βαλει την cm9(alpha) η την cm7?
antgen Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Την cm7 Alpha3.5 εχω βαλει.Ψηνομουνα να δοκιμασω και την cm9 αλλα ειναι σε πολυ alpha φαση και δεν το ρισκαρα.
fylatos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Sorry απλά ήμουν έξω με την 3.0.4 είναι συμβατά για την ώρα. Σε μισό μήνα όμως θα υπάρχουν τα πάντα. Λίγη υπομονή. Γιατί κάνατε update? Θέλω να πω τα patches δεν λειτουργούν όπως είναι ευνόητο μετά από το update για λίγο καιρό. Αν τα έχετε εγκαταστήσει 1 από τα εξής 2 θα συμβεί. Ή θα γίνει αυτόματα η αναβάθμιση τους χωρίς καν να ειδοποιηθείτε ή θα σας ειδοποιήσει για την νέα έκδοση. Έτσι γίνεται εδώ και καιρό. Να διευκρινίσω κάτι. Το tp το έχω από το καλοκαίρι. Το CM7 είναι γύρω στα 2.2 gb αν δεν απατώμαι. Το CM9 είναι μια χαρά για καθημερινή χρήση. Υποθέτω ότι στο alpha 1 θα δουλεύει και το hardware acceleration.
scullyist Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Γιατί κάνατε update? Διότι, πατήσαμε μία "later", πατήσαμε και τη δεύτερη "later" και την τρίτη μας έπιασε στο έβδομο όνειρο (κυριολεκτικά) κι εκεί που νομίσαμε μέσα στο λήθαργο και με το ένα μάτι ανοιχτό, ότι πατήσαμε πάλι "later", όταν ξυπνήσαμε δεν είχε το πληκτρολόγιο ελληνικά και διαπιστώσαμε ότι περάστηκε η 3.0.5 Για την ώρα βαριέμαι ν'ασχοληθώ, θα περιμένω να ενημερωθούν μόνα τους. Εκτός αν ξεβαρεθώ πριν από αυτό
fylatos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 http://forums.webosnation.com/hp-touchpad-tips-information-resources/310522-those-thinking-about-enabling-3-0-4-feeds-3-0-5-touchpads.html http://forums.webosnation.com/webos-internals/310339-preware-not-working-after-3-0-5-update-patches-category-missing.html Αναφέρεται ότι έχουν περαστεί ήδη 487 packages. Σε λίγες μέρες λογικά θα έχουν τελειώσει με τα beta patches και θα φαίνονται όλα. Υπομονή.
spook Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Η έκπτωση στο συγκεκριμένο tablet ξανά ενεργοποιήθηκε. Στο newsletter 12/01/2012 έβγαλαν το HP touchpad 32gb και έβαλαν το HP touchpad 16gb. Βέβαια όταν πατάω στο link να πάω στην σελίδα του touchpad στο e-shop δεν βγάζει την έκπτωση. Ορίστε και ο σύνδεσμος Link.
VCDencoder Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Αν προχωρησεις στην παραγγελια εχει κατω κατω το κουπονι προσφορας οποτε το περνεις με 244 κομπλε!
zacharis1955 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά πώς κλείνουν τα παράθυρα που ανοίξαμε (internet, settings κλπ) και δεν μας χρειάζονται πλέον στο webOS?
Jeronymo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Είναι αρκετά τα 16GB ή να παραγγείλω ένα μοντέλο με 32GB? Η διαφορά βγαίνει στα 50Ε!!
morfeas-dsl- Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 αρκετα ειναι αλλα για 50 ευρω αν ειναι η διαφορα θα έπαιρνα το μεγαλυτερο
mpokwsths Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά πώς κλείνουν τα παράθυρα που ανοίξαμε (internet, settings κλπ) και δεν μας χρειάζονται πλέον στο webOS? Με γρήγορο τράβηγμα του παραθύρου προς την πάνω πλευρά του Touchpad.
E-BoundDF857 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Αξιζει το touchpad η να παω σε Viewsonic 10s(200 €) ή Αoson M19( 299 €)?
xpapias Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχει άραγε διαθεσιμότητα; Αν το παραγγείλω το πρωί μπορώ πχ να το πάρω το απόγευμα;
fylatos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Αξιζει το touchpad η να παω σε Viewsonic 10s(200 €) ή Αoson M19( 299 €)? Σε viewsonic δεν θα πήγαινα λόγω μπαταρίας. Σε aoson λόγω έλλειψης αντιπροσωπίας. Είναι καλό όμως, και θα πάρει και ics λογικά. Αν θες tablet με δυνατότητα σύνδεσης σε hd tv τότε το touchpad χωρίς dlna δεν θα σε βολέψει. Δεν έχει hdmi. Αν όμως θέλεις το καλύτερο σε σύνολο πακέτο, με 2 λογισμικά και μεγάλη κοινότητα από πίσω τότε θα σου αρέσει. Τώρα αν το aoson ήταν στα ίδια λεφτά με το τp θα το ξανασυζητούσαμε. Value/money---->hp tp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα