Προς το περιεχόμενο

HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν δεις δύο post πιο πάνω (στο προπροηγούμενο ποστ μου) θα δεις ότι με overclock στα 1.7 θα ανέβει η απόδοση αρκετά με απόλυτη ασφάλεια. Η οθόνη και η ανταπόκριση της στα λεγόμενα touch events δλδ τα αγγίγματα έχει άμεση εξάρτηση με την απόδοση του μηχανήματος. Τα patches είναι μικρά "προγράμματα" που σου επιτρέπουν να βελτιώσεις την απόδοση. Μπαίνουν μέσω preware. Υπάρχουν πχ patch για πιο γρήγορο scroll, για να μην τρέχει log από πίσω το λογισμικό. Υπάρχει ένα patch για το download. Αυτό θες εσύ. Από κουτιού του το tp δεν κατεβάζει γρήγορα, λόγω περιορισμού του λογισμικού. Αν δεις το βίντεο που έστειλα, τα εξηγεί όλα αρκετά καλά και στην περιγραφή του youtube έχει και ποια patch να βάλεις για να τρέχει καλύτερα. Δεν χάνεις την εγγύηση ούτε με το overclock ούτε με τα patch. Αν τα βάλεις τότε νομίζω θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος.

ευχαριστω,θα δοκιμασω και γω!

• Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια με την ταχυτητα του ιντερνετ εχετε να κανετε καποιο σχολιο;γιατι συγκρινομενο με ενα λαπτοπ το τπαντ μενει πολυ πισω!ασε που πολλες φορες μου βγαζει το μνμα no internet connection!αρχισαν τα προβληματα!να μην πω για την αποκριση της οθονης που αλλα πατας και αλλα ανοιγει!ποσο χειροτερη θα μπορουσε να ειναι η οθονη;ποια ειναι η γνωμη σας;

Μηπως θελει calibration ψαξε στις ρυθμισεις καπου πρεπει να εχει αντιστοιχη εφαρμογη...

Δημοσ.

το restart γινεται με κλεισιμο και ανοιγμα η εχει πιο απλο τροπο?και δε μου λες... το patch για το scrolling πως λεγεται,θυμασαι?

- Muffle System Logging :-)

- Remove Dropped Packet Logging

- Unset CFQ IO Scheduler

- Unthrottle Download Manager :-D

- Quiet powerd Messages

- Faster Card Animations HYPER Version :devil:

- EOM Overlord Monitoring (in Applications not Patches)

-Ad Blocker - Helps remove ads from your web browser. *warning, do not download more than 1 Ad-Blocker.

-Remove Tap Ripple - Removes the tap ripple. Actually speeds up your Touchpad a little.

-Advanced Reset Options - Gives you more reset options like "Restart Luna" :devil: :devil:

-Increase Touch Sensitivity and Smoothness 10 - Makes touch more smooth, such as scrolling B) :devil: :devil: :devil:

Αυτά έβαλά. Βάλε το Advanced Reset options, θα βγάζει reboot, reboot luna κλπ σαν επιλογές. Το luna είναι κάτι σαν το springboard στο ios ή το explorer στα win (αν δεν κάνω λάθος).Increase Touch Sensitivity and Smoothness 10 λέγεται το patch. Για όνομα του θεού κάνε και oc στα 1.7 με warthog ή f15eagle. Αν τα κάνεις όλα. Κλείσε το μηχάνημα εντελώς και ξανάνοιξε το. Μετά κάνε τις ίδιες δουλειές με πριν και μετά στείλε εντυπώσεις.

Δημοσ.

- Muffle System Logging :-)

- Remove Dropped Packet Logging

- Unset CFQ IO Scheduler

- Unthrottle Download Manager :-D

- Quiet powerd Messages

- Faster Card Animations HYPER Version :devil:

- EOM Overlord Monitoring (in Applications not Patches)

-Ad Blocker - Helps remove ads from your web browser. *warning, do not download more than 1 Ad-Blocker.

-Remove Tap Ripple - Removes the tap ripple. Actually speeds up your Touchpad a little.

-Advanced Reset Options - Gives you more reset options like "Restart Luna" :devil: :devil:

-Increase Touch Sensitivity and Smoothness 10 - Makes touch more smooth, such as scrolling B) :devil: :devil: :devil:

Αυτα τα patches σου δουλευουνε μετα το update του webOS σε 3.0.5 ?

Πριν κανω το update ειχα περασει τα περισσοτερα απ'αυτα και kernel για overclocking το uberkernel.

Μετα το update οταν παω να περασω ενα patch μου βγαζει error.Το uberkernel μια μερα μετα εκανε update μονο του και δουλεψε το oc.

Δεν ξερω αν φταιει το οτι δεν εχουν αναβαθμησει τα patches ή αν εχω κανει καμια αλλη βλακεια.

Δημοσ.

που ειναι τα patch βρε παιδια μετα την αναβαθμιση?

kai γω αυτα ψαχνω εδω και μιση ωρα!ειδικα το "increase touch........".φιλε μου φιλατε που εισαι?

Δημοσ.

Το increase touch sensitivity το βρηκα με search στο preware.

Το προβλημα ειναι οτι μαλλον δεν ειναι συμβατο με το update σε 3.0.5.

Last update 12/1/11 οπως λεει μεσα στο preware.

Δεν ειναι και σιγουρο αυτο που λεω, και εγω ψαχνομαι.....

Δημοσ.

ara και δε θα υπαρχουν ετσι?γιατι εγω δεν το βρηκα

Μαλλον εχεις δικιο.Εγω τα εβλεπα γιατι ειχα περασει ενα extra feed(καπου θα το ειχα διαβασει)και μου εβγαζε στο search τα patches αλλα δεν μπορουσα να τα βαλω.

Τωρα που εβγαλα το feed αυτο, δεν βρισκω σχεδον τιποτα.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι από περιέργεια , σε κάποιον που έβαλε Android και έχει 16αρι , πόσος χώρος μένει ελεύθερος τελικά ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...