Προς το περιεχόμενο

HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανονικοτατα τρεχω skype δεν καταλαβαινεις διαφορα με pc. Ειχε ακουστει οτι πριν την 3.0.4 ειχε θεμα αλλα τουλαχιστον εγω δεν ειδα κανενα μιας και εχω 3.0.5 . Αυτο με webos, δε γνωριζω για android.

Εχεις video-calls σε web-os?

• Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ναι παιδι μου στο διαβεβαιωνω! Πατας κληση και μολις γινει η συνδεση πατας το κουμπι της καμερας που εμφανιζεται στην οθονη. Κανενα μα κανενα προβλημα. Αρκει να εχεις καλο wifi προφανως

Δημοσ.

κανονικοτατα τρεχω skype δεν καταλαβαινεις διαφορα με pc. Ειχε ακουστει οτι πριν την 3.0.4 ειχε θεμα αλλα τουλαχιστον εγω δεν ειδα κανενα μιας και εχω 3.0.5 . Αυτο με webos, δε γνωριζω για android.

και γω κανονικότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

παιδια με την ταχυτητα του ιντερνετ εχετε να κανετε καποιο σχολιο;γιατι συγκρινομενο με ενα λαπτοπ το τπαντ μενει πολυ πισω!ασε που πολλες φορες μου βγαζει το μνμα no internet connection!αρχισαν τα προβληματα!να μην πω για την αποκριση της οθονης που αλλα πατας και αλλα ανοιγει!ποσο χειροτερη θα μπορουσε να ειναι η οθονη;ποια ειναι η γνωμη σας;

Ε όχι, δεν νομίζω ότι αξίζει τέτοιας κριτικής. Πρώτα-πρώτα για το ίντερνετ, δεν μπορείς να το συγκρίνεις με ένα laptop, ακόμη και παλιό. Με άλλα tablets το σύγκρινες; Εγώ έχω ένα laptop acer aspire 8930g, Intel core2duo T9400 στα 2,53ghz (3 χρονών) και πάλι εννοείται πως είναι πιο γρήγορο στο ίντερνετ από το tp. Και όμως να σκεφτείς, ότι κάποιες φορές το λάπτοπ μου κάνει νούμερα με την σύνδεση με το router, τόσο που κάποιες φορές θέλει επανακκίνηση για να συνδεθεί (κάποιο πρόβλημα μπορεί να έχει με την κάρτα δικτύου) στο ίντερνετ. Ενώ το touchpad έχει πάντα σήμα μέαα στο σπίτι. Όσο για την απόκριση της οθόνης, για κανένα λόγο δεν την χαρακτηρίζεις κάκιστη! Έχεις πιάσει tablet με resistive οθόνη; αλλά και χωρίς αυτό, που είναι η άκρη, ποιο tablet έπιασες και σου φάνηκε κατά πολύ καλύτερη η οθόνη;

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα ασχημο νεο...μιλησα μολις με eshop για θεματα εγγυησης και μου ειπαν οτι αμα βαλουμε android δεν ισχυει η εγγυηση..βασικα τσακωνομασταν κανα,μισαωρο γτ τους ελεγα πως αμα εχεις laptop υποστηριζεται εγγυηση αμα βαλεις ubuntu ενω στα tablet οχι??γνωριζει καποιος κατι παραπανω για αυτο??

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα ασχημο νεο...μιλησα μολις με eshop για θεματα εγγυησης και μου ειπαν οτι αμα βαλουμε android δεν ισχυει η εγγυηση..βασικα τσακωνομασταν κανα,μισαωρο γτ τους ελεγα πως αμα εχεις laptop υποστηριζεται εγγυηση αμα βαλεις ubuntu ενω στα tablet οχι??γνωριζει καποιος κατι παραπανω για αυτο??

http://www.youtube.com/watch?v=p7IXl6XB6ig

αν πάθει κάτι κάνεις αυτό και είσαι άρχοντας.

Δημοσ.

προφανως και δεν ισχυει η εγγυηση αμα του δημιουργησεις προβλημα βαζοντας αλλο λειτουργικο. Το γραφει και η ιδια η hp στην εγγυηση, το γραφουν και αυτοι που βγαλανε την εκδοση με αντροιντ κτλ κτλ. Πολυ δυσκολο να του δημιουργησεις προβλημα αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο. Εδω αγοραζεις ταμπλετ οχι λαπτοπ. Εχει φτιαχτει για ενα λειτουργικο και μονο

Δημοσ.

παιδια με την ταχυτητα του ιντερνετ εχετε να κανετε καποιο σχολιο;γιατι συγκρινομενο με ενα λαπτοπ το τπαντ μενει πολυ πισω!ασε που πολλες φορες μου βγαζει το μνμα no internet connection!αρχισαν τα προβληματα!να μην πω για την αποκριση της οθονης που αλλα πατας και αλλα ανοιγει!ποσο χειροτερη θα μπορουσε να ειναι η οθονη;ποια ειναι η γνωμη σας;

http://www.youtube.com/watch?v=8aS3rLNkbBo

Εμένα έτσι λειτουργεί, σαν αυτό από το video. Δεν μου φαίνεται ότι ειναι κακή η οθόνη. Αλλά πάλι μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα η δική σου. Άμεση απόκριση βλέπω και αρκετά μεγάλη ακρίβεια. Αν εννοείς την ταχύτητα download κάνε εγκατάσταση το patch για να μην την ρίχνει το webos.

Δημοσ.

Link 244euro eshop

κωδικός 1201

το τρέχεις συνέχεια στα 1.7 ? εγω το εχω παει ως τα 1.8 αλλα δν το ζορίζω πολυ και το εχω στα 1.2 ή 1.5 συνήθως ..

Δημοσ.

μάλλον αυτά που τους ξέμειναν απο την καθυστέρηση θα είναι - φαντάσου πόσοι τα παράτησαν μετά το πρώτο άκυρο!

Δημοσ.

Link 244euro eshop

κωδικός 1201

το τρέχεις συνέχεια στα 1.7 ? εγω το εχω παει ως τα 1.8 αλλα δν το ζορίζω πολυ και το εχω στα 1.2 ή 1.5 συνήθως ..

O επεξεργαστής είναι underclocked από τα 1.5 στα 1.2. Στα 1.7 είναι απόλυτα σταθερός και λειτουργεί γενικά το μηχάνημα καλύτερα. Θέμα υπερθέρμανσης προφανώς δεν υπάρχει (ούτε στα 1.8) και η διάρκεια της μπαταρίας έπεσε κατά 15% από τα 1.2 και αν. Γιατί όχι? Γενικά ξέρω και άτομο που το πήρε στο firesale το καλοκαίρι και το τρέχει από μέσα Σεπτεμβρίου στα 1.8 χωρίς να έχει πρόβλημα, αλλά μπορεί να είναι και μεμονωμένη περίπτωση. Πάντως στα 1.7 δεν είχα force closed εφαρμογή μέχρι τώρα και γενικά το tablet αφήνει καλύτερη αίσθηση.

Παραθέτω και το παρακάτω για περαιτέρω σκέψη...

"I remind you, a low performance index indicates a good performance. Overclock the CPU to 1512 MHz, 1728 MHz and 1836 MHz will provide over the standard frequency of 1188 MHz HP TouchPad performance gains by 14%, 21% and 29%.

It will increase by almost one third the power of computing to 1836 MHz!

Note:

During the tests, the CPU temperature remained below 30 ° C, away from the theoretical limits of operation. "

http://forums.webosnation.com/hp-touchpad/296012-scientific-review-overclocking-vs-battery-life-touchpad.html

Και το γιατί χρησιμοποιώ το Warthog! :devil:

http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=fr&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.fr&sl=fr&tl=en&u=http://www.webosfrance.com/Edito-Overclocking-TouchPad-Quel-kernel-choisir-Palm-Default-Uberkernel-F15C-Warthog-F4-Phantom_a1066.html&usg=ALkJrhjd1yPXMhOnXE1_DdcCfKCXOQC5tA

Δημοσ.

και γω κανονικότατα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ε όχι, δεν νομίζω ότι αξίζει τέτοιας κριτικής. Πρώτα-πρώτα για το ίντερνετ, δεν μπορείς να το συγκρίνεις με ένα laptop, ακόμη και παλιό. Με άλλα tablets το σύγκρινες; Εγώ έχω ένα laptop acer aspire 8930g, Intel core2duo T9400 στα 2,53ghz (3 χρονών) και πάλι εννοείται πως είναι πιο γρήγορο στο ίντερνετ από το tp. Και όμως να σκεφτείς, ότι κάποιες φορές το λάπτοπ μου κάνει νούμερα με την σύνδεση με το router, τόσο που κάποιες φορές θέλει επανακκίνηση για να συνδεθεί (κάποιο πρόβλημα μπορεί να έχει με την κάρτα δικτύου) στο ίντερνετ. Ενώ το touchpad έχει πάντα σήμα μέαα στο σπίτι. Όσο για την απόκριση της οθόνης, για κανένα λόγο δεν την χαρακτηρίζεις κάκιστη! Έχεις πιάσει tablet με resistive οθόνη; αλλά και χωρίς αυτό, που είναι η άκρη, ποιο tablet έπιασες και σου φάνηκε κατά πολύ καλύτερη η οθόνη;

οχι δεν ειχα παλιοτερα αλλο ταμπλετ, το μονο που δοκιμασα ειναι to ipad 2 που δε νομιζω οτι συγκρινεται!ουτε βεβαια και η τιμη του, που εννοειται πως τη θεωρω παραλογη!απλα μου δινει το τπ συχνα την αισθηση οτι αλλου παταω αλλου βρισκεται!μπερδευεται συχνα!αλλα αφου εχετε μεγαλυτερη εμπειρια,παω πασο!!

απλα δεν τρελαθηκα!για ξαπλα και μονο καλο ειναι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από πολλή σκέψη (γιατί έχω ήδη δύο tablet: Motorola Xoom & WeTab) το παρέλαβα σήμερα...Πολύ καλύτερο απ' όσο περίμενα! Το webOS είναι πολύ πιο μπροστά από το Android και το MeeGo...Για το iOS δεν έχω άποψη...

Για θήκες και άλλα αξεσουάρ εδώ:

http://www.navi-tech.co.uk/hp-touchpad/tablet-accessories/hp-touchpad?vmcchk=1

http://www.ebay.com/itm/black-silicone-grip-skin-case-cover-protection-hp-touchpad-new-accessory-/310374035221?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DSIC.NPJS%26its%3DI%252BC%26itu%3DUA%26otn%3D5%26pmod%3D280810022015%26ps%3D63%26clkid%3D5802927617162396883

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

απλα δεν τρελαθηκα!για ξαπλα και μονο καλο ειναι!

Το preware και τα patches τα πέρασες? Κάνε και ένα overclock στα 1.5, 1.7. Όταν το βγάλεις από το κουτί είναι μέτριο, μετά από αυτά είναι πολύ πολύ καλό (και πάλι όχι ipad2 ακριβώς, αλλά σε επίπεδο των καλύτερων android, και ανάλογα με την λειτουργία και σε επίπεδο ipad2).

Δημοσ.

το preware to perasa αλλα σε τι εχει να κανει με την οθονη και το ιντερνετ?εννοεις για να κανω overclocking? φοβαμαι μη μου μεινει στα χερια!εξαλλου εχω και μια φημη οτι χαλαω τα παντα!!εχει διαφορα κατα τη γνωμη σου πολυ? τα patches τι ειναι?

Δημοσ.

το preware to perasa αλλα σε τι εχει να κανει με την οθονη και το ιντερνετ?εννοεις για να κανω overclocking? φοβαμαι μη μου μεινει στα χερια!εξαλλου εχω και μια φημη οτι χαλαω τα παντα!!εχει διαφορα κατα τη γνωμη σου πολυ? τα patches τι ειναι?

αν δεις δύο post πιο πάνω (στο προπροηγούμενο ποστ μου) θα δεις ότι με overclock στα 1.7 θα ανέβει η απόδοση αρκετά με απόλυτη ασφάλεια. Η οθόνη και η ανταπόκριση της στα λεγόμενα touch events δλδ τα αγγίγματα έχει άμεση εξάρτηση με την απόδοση του μηχανήματος. Τα patches είναι μικρά "προγράμματα" που σου επιτρέπουν να βελτιώσεις την απόδοση. Μπαίνουν μέσω preware. Υπάρχουν πχ patch για πιο γρήγορο scroll, για να μην τρέχει log από πίσω το λογισμικό. Υπάρχει ένα patch για το download. Αυτό θες εσύ. Από κουτιού του το tp δεν κατεβάζει γρήγορα, λόγω περιορισμού του λογισμικού. Αν δεις το βίντεο που έστειλα, τα εξηγεί όλα αρκετά καλά και στην περιγραφή του youtube έχει και ποια patch να βάλεις για να τρέχει καλύτερα. Δεν χάνεις την εγγύηση ούτε με το overclock ούτε με τα patch. Αν τα βάλεις τότε νομίζω θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...