morfeas-dsl- Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 κοιταξε ειναι αναλογα με τι το συγκρινεις και σε ποια τιμη. Εαν δεις τα χαρακτηριστικα του και επισης απο ολα οσα διαβαζω , λιγοι θα το αγοραζαν τωρα. Στο αμαζον πχ εχει 2,5 στα 5. Ειδικα αν σκεφτεις πως ειναι 25 ευρω πιο φθηνο απο touchpad. Αν τωρα τα αλλα κοστιζαν 500 και αυτο ηταν το μονο στα 199 σαφως και θα ηταν μια αξιοπρεπεστατη λυση. Πλεον ομως βρισκεις και archos και playbook και φυσικα hp touchpad. Δες χαρακτηριστικα μπαταριας. 4 ωρες γραφει οταν ο ανταγωνισμος ξεπερνα τις 10. Τη γνωμη μου λεω παντα .
fylatos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=y06-_gKXcSE ο τύπος παίζει tekken στο 8 λεπτό. Λέω να βάλω cm9 για πλάκα να δω πως θα πάει. Θα γράψω εντυπώσεις.
forgotten Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 λοιπον εγω την εχω κατεβασει και την δοκιμαζω για οσους εχουν ηδη android η διαδικασια ειναι πολυ απλη κατεβαζετε το αρχειο το βαζετε στο touchpad μετα μεσω clockwork επιλεγετε wipe dalvic cache μετα factory reset και μετα πηγαινετε και κανετε install την alpha εκδοση,ειναι λιγο buggy http://touchpadgreece.heliohost.org/smf/?topic=3.msg5#msg5
serraios1980 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδια να σας ρωτησω κατι. Για να κλεισει το tp παταμε παρατεταμενα το κουμπι στα πλαγια και μετα στην οθονη το shut down ετσι? Οταν το φορτιζω κλειστο γιατι εκκινει μολις πατησω το on/off κατευθειαν χωρις αναμονη?χωρις καθολου καθυστερηση!!ειναι λογικο? οταν φορτιζει μπαινει απο μονο του σε κατασταση αναμονης?
vadergr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 λοιπον εγω την εχω κατεβασει και την δοκιμαζω για οσους εχουν ηδη android η διαδικασια ειναι πολυ απλη κατεβαζετε το αρχειο το βαζετε στο touchpad μετα μεσω clockwork επιλεγετε wipe dalvic cache μετα factory reset και μετα πηγαινετε και κανετε install την alpha εκδοση,ειναι λιγο buggy http://touchpadgreece.heliohost.org/smf/?topic=3.msg5#msg5 Υπαρχει οδηγος για να βαλουμε κατευθειαν την ics χωρις να εχουμε βαλει πριν adroid?
scullyist Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 οταν φορτιζει μπαινει απο μονο του σε κατασταση αναμονης? Nαι.
forgotten Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 ναι υπαρχει απλα ο τυπας που χει δωσει την ics θελει να επισκεφτουμε το site του για να διαβασουμε τον οδηγο ,δινω Link στο site
cdrov Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί πως θα πάρω το 50GB του touchpad?
antgen Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2012 Μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί πως θα πάρω το 50GB του touchpad? Απλα κατεβαζεις απο το HP App Catalog το Box for touchpad(αυτο ειναι το Application) και κανεις ενα register. Μετα εχεις 50GB για upload στο box.
serraios1980 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 παιδια με την ταχυτητα του ιντερνετ εχετε να κανετε καποιο σχολιο;γιατι συγκρινομενο με ενα λαπτοπ το τπαντ μενει πολυ πισω!ασε που πολλες φορες μου βγαζει το μνμα no internet connection!αρχισαν τα προβληματα!να μην πω για την αποκριση της οθονης που αλλα πατας και αλλα ανοιγει!ποσο χειροτερη θα μπορουσε να ειναι η οθονη;ποια ειναι η γνωμη σας;
Redshift Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) οποιος Μυτιληνιος το θελει pm me να παμε μαζι απο eshop να το παρει στα 211 εφυγε Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2012 από Redshift
xpapias Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Εχετε καταφέρει να τρέξετε skype με video-call? Εστω σε android? Ότι έχω δει στο internet ειναι απογοητευτικό. Πχ ότι δε δουλεύει σε WebOs ή ότι έχει πολλά κολλήματα σε android. Επίσης το pc1 φαίνεται να δίνει το touchpad 32gb στα 284Ε
morfeas-dsl- Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 κανονικοτατα τρεχω skype δεν καταλαβαινεις διαφορα με pc. Ειχε ακουστει οτι πριν την 3.0.4 ειχε θεμα αλλα τουλαχιστον εγω δεν ειδα κανενα μιας και εχω 3.0.5 . Αυτο με webos, δε γνωριζω για android.
astymagos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 παιδια με την ταχυτητα του ιντερνετ εχετε να κανετε καποιο σχολιο;γιατι συγκρινομενο με ενα λαπτοπ το τπαντ μενει πολυ πισω!ασε που πολλες φορες μου βγαζει το μνμα no internet connection!αρχισαν τα προβληματα!να μην πω για την αποκριση της οθονης που αλλα πατας και αλλα ανοιγει!ποσο χειροτερη θα μπορουσε να ειναι η οθονη;ποια ειναι η γνωμη σας; ειχες ποτέ ξανά tablet?ας πούμε το συγκρίνεις με ενα Intel Core i5 480M, 2.66 GHz ? ή ,με ενα i3? Νομίζεις οτι το ipad2 ας πουμε που κανει 400 ευρώ πιο πάνω ανοίγει τις σελίδες οπως ενα laptop? οχι φίλε μου.. επίσης η οθόνη του ειναι απιστευτη .. απλα το λειτουργικό webos εχει μικρό πεδίο εκει που κάνεις touch.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα