Προς το περιεχόμενο

HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το xoom ποσο καλυτερο ειναι ? Αξιζει τα 180 ευρω παραπανω μιας και αν παρω τελικα το hp θα του περασω android απο την πρωτη μερα ..

κι εγω ετσι πιστευα αλλα οταν ειδα το webos το androind δεν ειχα ορεξη να το δουλέψω

• Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μην λέτε και ότι θέλετε...καλο παιχνιδάκι το touchpad αλλα οχι και καλήτερο απο ενα

ipad1.....οτι σέρνετε και κολάει δήθεν το ipad,θα διαβάζει κανείς και πέζει να το πιστέψει.

Ναι έχει 256mb ram...και?Το έχετε δουλέψει?το μηχανάκι απλά πετάει και απλά...κανεις την δουλειά σου χώρίς να πονέσει το κεφάλι και να σπάσουν τα νεύρα σου απο το Lag.Οσο για apps..δεν χρειάζετε καν να μιλήσω.Καλο το touchpad σαν χαρακτηριστικά στην τιμή αυτη,αλλα δεν είναι το παν τα χαρακτηριστικά..κάθε αλλο.

Αγαπητε οταν γραφω κατι τα γραφω απο την εμπειρια μου κι οχι απο βιντεακι του youtube.

Τις εχω δει ολες τις συσκευες (τις πληρωσα), κι οταν λεω ολες εννοω ολες!

Εσυ εχεις δουλεψει ipad 1 με ios 5.0.1? Ανοιξες πανω απο 5 tabs στο safari? Δοκιμασες να γραψεις σε quick reply forum, οπως γραφω αυτη τη στιγμη? 1 στις 2 σκαει η εφαρμογη. Τα παραδειγματα ειναι απειρα.

Με την 4.3.3 επαιζε αψογα (με λιγα σχετικα κρασαρισματα), αλλα στις 5.Χ.Χ δημιουργηθηκε προβλημα τοσο για το 1, οσο και για το 2.

Για τα apps τα εχουμε πει, μη λεμε παλι τα ιδια.

Αλλα η μνημη ειναι προβλημα, τελος.-

Οσο για το αν ειναι παιχνιδακι το ΤΡ αστο καλυτερα, απλα εχασες το point...

Δημοσ.

Καλά, ούτε λόγος για σύγκριση με iPad 1. Έλεος.

Όσο για το βιντεάκι του CM9 ... πολύ ωραίο. Φαίνεται αρκετά smooth για τόσο πρώιμο build!

Μια χαρά!

Δημοσ.

στην εκδοση που εχω περάσει τώρα τα χρώματα και γενικά η οθόνη φαίνεται λίγο χάλια , αυτό φτιάχνει στην ic ?

Some (but not all) things that DO NOT WORK:

Hardware Video (OMX). As a result, Netflix does not work, YouTube works only only in non-HD videos.

Audio is a mess. The microphone does not work. Work on the current libaudio solution has halted because we will eventually switch to a CAF libaudio.

Camera does not work. The only libcamera.so that we have is from froyo and its closed source. There is a wrapper for QCOM gingerbread libcamera libraries that could likely be used as a basis to get our camera working.

Market filters prevent some apps from being installed (this can partly solved by switching back to standard DPI settings(120, 160, 240). The current build is using 160 which fixes the market but makes everything look ugly and low resolution.

Titanium Backup crashes the kernel. There’s an investigation in progress...There are reports that older versions do work.

Most of the hardware problems from CM7 still exist in this CM9 alpha build.

Δημοσ.

το εχω στην κατοχη μου, και αξιζει τα λεφτα του και με το παραπανω....εχει βγει custom vegacomb,πρακτικα 3.0 android Και δουλευει μια χαρα...πρακτικα εχει τον ιδιο επεξεργαστη με το samsung,και οι θυρες που εχει ειναι πολυ βολικες για μελλοντικη χρηση...

ειναι επισης οτι πρεπει για ταινιες,full hd Και 16:9 οθονη

το εδωσα στους γονεις μυο και σκεφτομουν να παρω αλλο ενα τετοιο μεχρι που εβγαλε το ε-σοπ την προσφορα και ειπα να παρω touchpad

Δημοσ.

Πατατουλα με τα ολα της. Λαγκαρει, μπαταρια οτι να ναι και μηδαμινες πιθανοτητες αναβαθμισης. Δες σχολια και στο ιντερνετ. Προσωπικη η γνωμη παντα, ο καθενας αγοραζει οτι νομιζει :)

Δημοσ.

Για όσους σκέφτονται ακόμα την αγορά γιατί δεν είναι ipad 1, το αγοράζω από τα χέρια τους κι ας έχει ανοιχτεί στα χρήματα που το αγόρασαν. :-D

http://www.engadget.com/2012/01/18/hp-touchpad-ice-cream-sandwich-cyanogenmod-9/

Ή αν θέλει το ανταλλάσω με ipad 1 19 μηνών, σε άριστη κατάσταση. :shock:

B) :devil: :-) :-( :cry: (pimp) LOL

Δημοσ.

amesa διαθεσιμο ναι...επιτελους...

Ps morfeas το viewpad το εχω περιπου 4 μηνες συχνης χρησης και με το 2.2 ειναι απολυτα σταθερο και γρηγορο,τοσο που ειπα οτι σκεφτομουν να παρω και δευτερο...και στο ιντερνετ υπαρχει κοινοτητα απο αρκετους χρηστες...anyway

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...