Προς το περιεχόμενο

HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για ακόμα μια φορά η ίδια απάντηση:παραλαβή κάποια στιγμή μέσα στην εβδομάδα.

Ναι αυτη η κατασταση εχει καταντησει αηδια.... αλλα τι να κανεις με 225 ευρω δεν βρισκεις τιποτα !

Δημοσ.

άποψη μου πάντως και το 32άρι στα 299€ δεν είναι άσχημο σαν τιμή - ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το συγκεκριμένο τάμπλετ δεν παίρνει και sd card για επέκταση μνήμης!

βέβαια μετά φλερτάρεις επικίνδυνα με την προσφορά του mediamarkt με το xoom 32gb στα 399€ αλλά και πάλι είναι 100€ διαφορά!

πάντως απ'ότι είπε ένας συμφορουμίτης, το 32άρι το παρέλαβε την επόμενη της παραγγελίας του!

Δημοσ.

δεν ειναι ασχημο αλλα αν ξεκινησες με το 225 και ειναι αλλα 75 μονο και μονο για να εχεις 16 γιγα παραπανω δεν αξιζει, στις ταμπλετες δε νομιζω οτι χρειαζονται παραπανω απο 16- τη στιγμη που η συγκεκριμενη δεν ειναι και οτι καλυτερο για ταινιες full hd

Δημοσ.

Ναι αυτη η κατασταση εχει καταντησει αηδια.... αλλα τι να κανεις με 225 ευρω δεν βρισκεις τιποτα !

Βρίσκεις ένα ωραιότατο μεταχειρησμένο iPad 1 που είναι καλύτερο από το touchpad.

Δημοσ.

Βρίσκεις ένα ωραιότατο μεταχειρησμένο iPad 1 που είναι καλύτερο από το touchpad.

Σε τι είναι καλύτερο? Τα έχω και τα 2. Μόνο αν εννοείς τις εφαρμογές. Δεν μιλάω για το 2. Απλά σε ότι αφορά στο 1 γιατί? Και πριν νομίσεις ότι είμαι hater δες το παρακάτω link

http://www.insomnia.gr/topic/432345-mac-os-apple/

υποστηρίζω την apple και τα προιόντα της, αλλά το να συγκρίνεις ένα καινούριο προιόν σε αυτή την τιμή με εγγύηση με ένα άλλο που έχει βγει πριν δύο χρόνια και έχει σαφώς κατώτερο hardware γιατί? Και ipad 1 κάτω από 250 χωρίς πρόβλημα δύσκολα βρίσκεις. Το θέμα είναι όμως ότι το touchpad δεν υστερεί σε βασικές ή και πιο σύνθετες λειτουργίες. Και αν θέλει apps ας βάλει cm7 και ας περιμένει ένα μήνα για το cm9. Τότε σε τι θα είναι καλύτερο το ipad 1?

Δημοσ.

Εκτος εγγυησης (που σιγουρα θα ειναι πανω απο ετους) και με 256 ΜΒ RAM που κανουν την os 5.0 να φανταζει αστεια, με συνεχη κρασαρισματα και λοιπα ομορφα.

Μπα...

Δημοσ.

άποψη μου πάντως και το 32άρι στα 299€ δεν είναι άσχημο σαν τιμή - ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το συγκεκριμένο τάμπλετ δεν παίρνει και sd card για επέκταση μνήμης!

βέβαια μετά φλερτάρεις επικίνδυνα με την προσφορά του mediamarkt με το xoom 32gb στα 399€ αλλά και πάλι είναι 100€ διαφορά!

πάντως απ'ότι είπε ένας συμφορουμίτης, το 32άρι το παρέλαβε την επόμενη της παραγγελίας του!

το xoom ποσο καλυτερο ειναι ? Αξιζει τα 180 ευρω παραπανω μιας και αν παρω τελικα το hp θα του περασω android απο την πρωτη μερα ..

Δημοσ.

παραγγελια 27/12 και χθες ειδα οτι η κατασταση της αλλαξε σε διαθεσιμο

βεβαια περαν του οτι εχω ξενερωσει εχω και αμφιβολιες για το μηχανημα πλεον

Δημοσ.

Μην λέτε και ότι θέλετε...καλο παιχνιδάκι το touchpad αλλα οχι και καλήτερο απο ενα

ipad1.....οτι σέρνετε και κολάει δήθεν το ipad,θα διαβάζει κανείς και πέζει να το πιστέψει.

Ναι έχει 256mb ram...και?Το έχετε δουλέψει?το μηχανάκι απλά πετάει και απλά...κανεις την δουλειά σου χώρίς να πονέσει το κεφάλι και να σπάσουν τα νεύρα σου απο το Lag.Οσο για apps..δεν χρειάζετε καν να μιλήσω.Καλο το touchpad σαν χαρακτηριστικά στην τιμή αυτη,αλλα δεν είναι το παν τα χαρακτηριστικά..κάθε αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...