morfeas-dsl- Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 για pim δε σε βολευει η στοκ εφαρμογη? Θεωρειται πολλη καλη Για office to quickoffice pro το εχεις δωρεαν στο touchpad εξαρχης. Για streaming βαλε τον kalemsoft. Το machinarium εχει γινει port για touchpad καμμια διαφορα σε σχεση με το pc. Ισως η μονη οτι θελει double tap για να κρατησεις αντικειμενο αντι για παρατεταμενη πιεση. Για τις εφημεριδες μπορεις να αγορασεις την εκδοση που θες στο pc σου και να την μεταφερεις στο touchpad (αρκει να μην ειναι κλειδωμενο το αρχειο ). Σε καθε περιπτωση ερχεται το ics οποτε εκει θα υπαρχουν απειρες εφαρμογες. Εχει βγει επαθλο 6.000 δολλαριων στον πρωτο που θα βγαλει σταθερη εκδοση οποτε δε νομιζω να αργησει πολυ :P
teodor_ch Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Ενταξει παιδια, δεν ειναι ετσι ακριβως τα πραγματα. Καλως η κακως το ΤΡ δε θα μπορει να υποκαταστησει το ipad 2 μου σε πολλα πραγματα. Εφαρμογες σοβαρες για PIM (calvetica, pocket informant, awesome notes), δυνατο office client, με τους πολλους περιορισμους μιας ταμπλετας βεβαια (quickoffice), δυνατος reader με απειρα annotations capabilities (goodreader), stream player που επαιζε on the fly ολα τα φορμα των βιντεο απο τον υπολογιστη μου που ειναι στο οικιακο δικτυο με live encoding και αψογη ποιοτητα (air video), πολλα ποιοτικα παιχνδια (δε με ενδιαφερουν, δεν παιζω, αλλα ειχα 3-4 για σκοτωμα χρονου -μερικα διαμαντια μεταξυ αυτων, οπως το εκπληκτικο machinarium) και δε συμμαζευεται. Για να μη μιλησω για ελληνικου ενδιαφεροντος εφαρμογες, οπως π.χ. τα apps εφημεριδων που πληρωνα ενα ποσοστο της εντυπης εκδοσης και τη διαβαζα απο το Σαββατο το βραδυ στον καναπε μου. και πόσο χρειάζονται όλα αυτά? μήπως όσο μου χρειάζεται και εμένα μία Yamaha R6 να πηγαίνω στη δουλειά? Η δουλειά γίνεται και χωρίς αυτά. Και την εφημερίδα τη διαβάζεις και παιχνίδια στο νετ βρίσκεις και google reader υπάρχει όπως και google docs ή MS office στο νετ. Αντικειμενικά έχεις τις ίδιες δυνατότητες άντε το 99% αυτών με ένα ipad ή ένα android απλά δεν είναι το ίδιο smooth και eye candy! Υποκειμενικά μπορεί να πείς ότι είναι και για πέταμα
ct05137 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Παιδια οποιος ενδιαφερεται για να διαβαζει τζαμπα εφημεριδες ας κατεβασει το PressReader εχει καθε μερα τις καινουργιες εφημεριδες και σε ελληνικα και σε αλλες γλωσσες(πραγματικα με σκλαβωσε αυτη η εφαρμογη) επιπλεον για τις θηκες υπαρχουν διαφορες θηκες για ipad 1 που χωρανε πολλυ καλα. Εγω χτυπησα αυτη Link που δεν καλυπτει ουτε την καμερα ουτε τα ηχεια (προσεξτε μονο τις διαστασεις να ειναι λιγο πιο μικρες για την θηκη απο το touchpad για να σφυνωσει μεσα), λογικα την παραλαμβανω αυτη την εβδομαδα οπωτε θα σας πω και κριτικες. Οσο για το touchpad εκανα τον κολιτο μ να αμφιβαλει παρα πολλυ για το ipad 2 του μολις ειδε το δικο μου..καλοριζικο σε ολους μας παιδια.
alfamesitiki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 μετα το update δεν βλεπω κανενα patch στο preware γιατι?το pressreader πως το βαζουμ στο hp?
ct05137 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Πας στο hp app catalog και κατω δεξια εχει ενα κουμπι για search εκει πατα pressreader και θα στο βγαλει.Σαν logo εχει μια εφιμεριδα και ενα μεγενθυτικο φακο.
Q-Taxys Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 μετα το update δεν βλεπω κανενα patch στο preware γιατι?το pressreader πως το βαζουμ στο hp? Τα patches πρέπει να γίνουν updated για το 3.0.5 γι' αυτό δεν τα βλέπεις.
alfamesitiki Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 εισαι και ο πρωτος ct05137 . παιδια εαν εχετε καμια καλη εφαρμογη πειτε τη
Q-Taxys Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 εισαι και ο πρωτος ct05137 . παιδια εαν εχετε καμια καλη εφαρμογη πειτε τη Zite - Αν ξέρεις αγγλικά και σε ενδιαφέρουν ειδήσεις. Διαλέγεις κατηγορίες (θέματα) και σου δείχνει διάφορες ειδήσεις. Στη συνέχεια λες αν σου άρεσε και έτσι σιγά σιγά μαθαίνει τα γούστα σου και βγάζει πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Επίσης μπορείς να μοιραστείς τις ειδήσεις σε μέιλ-τουίτερ-φέισμπουκ, να τις στείλεις σε Read it later κτλκτλ. Πολύ όμορφο interface, αρκετά δημοφιλές app σε iOS (φέρνει λίγο σε flipboard) ΔΩΡΕΑΝ Project Macaw - Spaz HD Για τουίτερ ΔΩΡΕΑΝ AccuWeather - Αναλυτικό app για τον καιρό ComicShelf HD - Διαβάζει αρχεία κόμικς ΟΧΙ ΔΩΡΕΑΝ Glimpse - App που εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες multitasking. Τρέχει μέσα στο ίδιο παράθυρο διάφορες εφαρμογές μαζί. π.χ. καιρός, youtube, google reader, notepad, calculator, browser. Με μία εφαρμογή τα κάνεις όλα μαζί. ΟΧΙ ΔΩΡΕΑΝ Splashtop Remote - Συνδέεσαι ασύρματα με τον υπολογιστή σου και τον χειρίζεσαι από την ταμπλέτα σου. ΟΧΙ ΔΩΡΕΑΝ USA Today - Το app της γνωστής εφημερίδας, αν σε ενδιαφέρουν οι ειδήσεις από τις ΗΠΑ. Πολύ όμορφο app. ΔΩΡΕΑΝ ΝomNomNom - Google reader app, αρκετά καλό. ΟΧΙ ΔΩΡΕΑΝ
vagreek Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 για pim δε σε βολευει η στοκ εφαρμογη? Θεωρειται πολλη καλη Για office to quickoffice pro το εχεις δωρεαν στο touchpad εξαρχης. Για streaming βαλε τον kalemsoft. Το machinarium εχει γινει port για touchpad καμμια διαφορα σε σχεση με το pc. Ισως η μονη οτι θελει double tap για να κρατησεις αντικειμενο αντι για παρατεταμενη πιεση. Για τις εφημεριδες μπορεις να αγορασεις την εκδοση που θες στο pc σου και να την μεταφερεις στο touchpad (αρκει να μην ειναι κλειδωμενο το αρχειο ). Σε καθε περιπτωση ερχεται το ics οποτε εκει θα υπαρχουν απειρες εφαρμογες. Εχει βγει επαθλο 6.000 δολλαριων στον πρωτο που θα βγαλει σταθερη εκδοση οποτε δε νομιζω να αργησει πολυ :P Παιδια, το θεμα δεν ειναι τι κανεις, αλλα πως το κανεις. Ολα αυτα που συζηταμε τα κανεις και με μια ταμπλετα κινεζικη των 150 ευρω, αλλα δεν ειναι εκει το point. Ειναι το smoothness, η συνεργασια (cloud κλπ), η ευχρηστια, η ασφαλεια, η ποιοτητα, η υποστηριξη, η ευχαριστηση απο τη χρηση, ενα σωρο παραμετροι που δεν ανιχνευονται και δεν καταγραφονται σε ενα απλο ποστ. Ολα αυτα μπορουν να αξιολογηθουν μετα απο ενα διαστημα χρησης και μονο αν τα εχεις δοκιμασει ολα μπορεις να κρινεις. Και το pressreader, π.χ. που ανεφερε ο φιλος πιο πισω ειναι μια εφαρμογη, αλλα: α) φυσικα και δεν ειναι δωρεαν (5 τευχη μονο), πχ για την καθημερινη που δοκιμασα και φυσικα η εμπειρια χρησης δεν εχει καμια σχεση με ενα αντιστοιχο app σχεδιασμενο για το ios. Ειναι πολυ κατωτερο και χοντροκομμενο. Τελος, οπως ειπα δεν εχω διαθεση να συγκρινω την ταμπλετα αυτη με το ipad η οποιοδηποτε αλλο android tablet. Ο μοναδικος του χαρακτηρας ηταν αυτος που με ελκυει και την αγορασα και στα 224 ευρω (αφου την ειχα πληρωσει και 450 προ καιρου).
samniotis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Σε σχέση με το ct1002 απο τα καρφούρ που κοστίζει 199€ και που έχω επίσης, το touchpad των 224€ είναι κλάσεις ανώτερο! Νομίζω οτι αυτό πρέπει να μας απασχολεί - όποιος θέλει να το συγκρίνει με ipad ή asus ή motorola, ας τα βρεί πρώτα στα 224€ καινούρια και μετά ας κάνει την σύγκριση. my 2 cents
vagreek Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Σε σχέση με το ct1002 απο τα καρφούρ που κοστίζει 199€ και που έχω επίσης, το touchpad των 224€ είναι κλάσεις ανώτερο! Νομίζω οτι αυτό πρέπει να μας απασχολεί - όποιος θέλει να το συγκρίνει με ipad ή asus ή motorola, ας τα βρεί πρώτα στα 224€ καινούρια και μετά ας κάνει την σύγκριση. my 2 cents Ειπαμε, εγω ανηκω στο δογμα που θελει το webos να εχει ξεχωριστη θεση στην καρδια μου, για αυτο και εσκασα πολυ περισσοτερα απο 224 που κανει τωρα.. ΥΓ Οποιος παραλαβει καμια spare θηκουλα σιλικονης (η κατι αλλο) για το ΤΡ τις επομενες μερες ας μου στειλει ενα μηνυμα να την αγορασω, γιατι θα αργησει να ερθει αυτη που παρηγγειλα εγω.
nickt72 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί ήδη αλλά το Touchpad υποστηρίζει με κάποιο τρόπο ελληνικό πληκτρολόγιο π.χ. για να κάνεις κάποιο post στο Facebook; Ελπίζω να μην είναι το ερώτημά μου offtopic. Ευχαριστώ πολύ.
fylatos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Γίνεται να χρησιμοποιήσουμε το app catalog (για να αγοράσουμε εφαρμογές, όχι για να κατεβάσουμε τις free) ή θέλει πιστωτική με διεύθυνση σε αμερική/αγγλία? Πως μπορούμε να το παρακάμψουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα