Προς το περιεχόμενο

HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από οτι θυμάμαι, η παραγωγή των TouchPad έχει σταματήσει μετά το μέγαλο ξεπούλημα που έκαναν με 99$. Στις 11 Δεκεμβρίου ξαναπούλησαν στην Αμερική refurbished κομμάτια στην ίδια τιμή. (πηγή: http://www.pcworld.com/article/245761/refurbished_hp_touchpad_firesale_this_sunday_report_says.html) Πιθανότατα ((προσωπική άποψη)) αυτά που πωλούνται στην Ελλάδα είναι refurbished, εκτός αν τα είχαν πουθενά κρυμμένα στις αποθήκες τους για να τα πουλήσουν(?) αργότερα... Η τιμή του είναι πολύ ακριβή για ένα μηχάνημα, που παρά το hardware, έχει ένα νεκρό λειτουργικό σύστημα με ελάχιστη πλέον υποστήριξη. Πιθανότατα σε λίγο καιρό θα του κάνει παρέα το Blackberry Playbook αν δεν βγεί σύντομα η 2.0 έκδοση του os του. [οφ τόπικ] Btw το playbook πλασάρεται στην Αμερική στα 150€. Δείτε τις τιμές του εδώ... [/οφ τόπικ]

• Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Πιθανότατα ((προσωπική άποψη)) αυτά που πωλούνται στην Ελλάδα είναι refurbished,

πως γινεται να ειναι refurbished και να χει 2 χρονια εγγυηση απο τη στιγμη της αγορας του απο την HP?frown.png

Η τιμή του είναι πολύ ακριβή για ένα μηχάνημα, που παρά το hardware, έχει ένα νεκρό λειτουργικό σύστημα με ελάχιστη πλέον υποστήριξη.

αν και απο τα βιντεακια που βλεπω το webOS ειναι πολυ καλο, το 90% αυτων που θα το παρουν θα του περασουν android, οποτε dont worry

Δημοσ.

εχω βαρεθεί να λέμε ξανά και ξανά τα ίδια για το πόσο πωλείται στην Αμερική και μπλα μπλα .. τα έχουμε χιλιάδες φορές πει . πάλι τα ίδια να ξεκινήσουμε με φπα κλπ κλπ ? πχ 8 -10 % εκει 23 % εδώ μεταφορικά κλπ κλ ????

Δημοσ.

πως γινεται να ειναι refurbished και να χει 2 χρονια εγγυηση απο τη στιγμη της αγορας του απο την HP?frown.png

αν και απο τα βιντεακια που βλεπω το webOS ειναι πολυ καλο, το 90% αυτων που θα το παρουν θα του περασουν android, οποτε dont worry

Γι'αυτό έγραψα με bold "προσωπική άποψη" για να μην παρεξηγηθώ :P Πάντως η HP επίσημα δίνει 1 χρόνο εγγύηση. Επίσης θα ξεκίναγε παραγωγή το καλοκαίρι για λίγα κομμάτια, κυρίως για developers που είχαν γίνει listed με αίτηση. Λίγα κομμάτια θα τα πούλαγε στα 99$ και 149.99$(lol) σε επιλεγμένα μαγαζιά των ΗΠΑ και του εξωτερικού. Πιθανότατα έτσι έφτασε και αυτό εδω!

Όσον αφορά το android το cyanogen mod είναι ακόμα σε early alpha έκδοση. Μακάρι να το πάρουν όσοι ξέρουν τι να το κάνουν, αλλά φοβάμαι ότι θα το παραγγείλουν για τις γιορτές και άνθρωποι που δεν γνωρίζουν. Και οι τελευταίοι θα μείνουν με το WebOS στο χέρι (κυριολεκτικά)

εχω βαρεθεί να λέμε ξανά και ξανά τα ίδια για το πόσο πωλείται στην Αμερική και μπλα μπλα .. τα έχουμε χιλιάδες φορές πει . πάλι τα ίδια να ξεκινήσουμε με φπα κλπ κλπ ? πχ 8 -10 % εκει 23 % εδώ μεταφορικά κλπ κλ ????

Αν αναφέρεσαι στο Blackberry, αν τα μεταφορικά και το φπα ανεβάζουν την τιμή 150€ http://www.skroutz.gr/s/338267/Blackberry-PlayBook-16GB.html πάω πάσο!

Δημοσ.

Το web os πάντως άπο όσο είδα για σερφαρισμα με φλας ;) ,email μουσική ταινίες κλπ είναι μια χαρα. Τώρα για παιχνίδια κλπ δεν ξέρω αλλα γενικά όπως είναι εμένα με καλύπτει χωρίς να σημαίνει

ότι δεν θα μπει το androind κάποια στιγμή !!

Edit: δεν λέω μόνο για το blackberry είναι γενικό αυτο πως να το κάνουμε ; Και ναι μπορεί να ανεβάζουν 150 ευρω την τιμη του. Βρες μια συσκευή έστω μια που να κοστίζει όσο κοστίζει Αμερική στην Ελλάδα !! Ειλικρινά τώρα .. Τι ψάχνουμε ;

Δημοσ.

Edit: δεν λέω μόνο για το blackberry είναι γενικό αυτο πως να το κάνουμε ; Και ναι μπορεί να ανεβάζουν 150 ευρω την τιμη του. Βρες μια συσκευή έστω μια που να κοστίζει όσο κοστίζει Αμερική στην Ελλάδα !! Ειλικρινά τώρα .. Τι ψάχνουμε ;

Ως blackberry fan boy (no kidding) έκανα και εγώ ένα παράπονο!

Δημοσ.

Δεν πωλήθηκε μόνο στις ΗΠΑ $99. Και στην Ευρώπη Γαλλία-Γερμανία είχε 130 ευρώ. Απλά εδώ δεν το είχε κανένας και γι αυτό δεν είδαμε καμία μείωση. Πάντως με την καμία δεν άξιξε στα 500. Σε σύγκριση με το ipad 2 είναι πολύ χοντροκοπιά και πλαστικούρα.

http://www.youtube.com/watch?v=B-1LEDZtsfc&feature=related

Δεν διαφωνώ αν κάποιος είχε σκοπό να πάρει ταμπλέτα από Κίνα στα 150 ευρώ σίγουρα πολύ καλύτερη επιλογή να επιλέξει ένα επώνυμο προϊόν, αλλά το γεγονός ότι δεν έχει καμιά αναβάθμιση το καταδικάζει. Αν είχε 100 νομίζω όλοι θα το χτυπάγαμε και ας το χρησιμοποιούσαμε μόνο για 6 μήνες αλλά σε τέτοια τιμή δύσκολα.

Δημοσ.

beats audio εχει στη σειρα Envy στα λαπτοπ τους και στα τελευταια ακριβα smartphones της HTC

δεν εχω ακουσει live απο συσκευη με beats audio για να καταλαβω διαφορα αλλα λογικα θα τα σπαειdevil.png

edit

το θεμα ειναι οσο καλο και να εινai το webos, ειναι abandon ware :(

αρκετα ΗΡ laptop εχουν beats. ειδικα soft. ειναι πατεντα για να μη πληρωνει στη Dolby? οσα εχουν hardware τα σπανε παντως...

Δημοσ.

το παρηγγειλα και εγω, ψαχνωντας στο site της ΗP κατεληξα σε αυτη τη σελιδουλα, εχει διαφορα περι του webOS, animated tutorials, downloads, και διαφορα support-style manulas (http://kb.hpwebos.co...me/page_en.html)

αλλα λογικα θα προτιμησω να του περασω android οπως οι περισσοτεροι

Δημοσ.

Υποψιν οτι διαβασα καπου οτι δεν εχει ελληνικα. Αυτο με καθε επιφυλαξη

Απο τη μανα του δεν εχει αλλα εχει βγει patch και -περα απο το ατονικο- ειναι μια χαρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...