Προς το περιεχόμενο

HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το θέμα ειναι οτι διάφοροι έλεγαν και έθαβαν οτι είναι ενα πεθαμένο λειτουργικό .. και μέσα σε δυο μέρες έχω κάνει δυο φορές update + οτι η κοινότητα που ασχολείται ειναι φοβερή και γρήγορη ..

Δημοσ.

Εγώ δεν αμφιβάλλω ότι γενικά στην Ελλάδα μας πιάνουν κορόιδα (ή έστω προσπαθούν), αλλά ρε παιδιά δεν είναι ότι κάτι "κάνει" $99 δολάρια και το πουλάνε εδώ 224€. Με την ίδια λογική έκανε 500-600 και τώρα το παίρνεις 224, άρα κερδίζεις.

Έγινε μια προσφορά για κάποιες μέρες και πουλήθηκαν πάρα πολλά. Το ΤΡ δεν το βρίσκεις πουθενά τώρα σε τέτοια τιμή. Ήταν για λίγες μέρες αυτό που έγινε. Όπου υπάρχει ακόμα δίνεται σε μεγαλύτερη τιμή.

Πολύ απλά όταν έγινε το firesale κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν αγόρασαν 4-5, κάποιοι και παραπάνω και τώρα τα πουλάνε σε μεγαλύτερες τιμές. Δυστυχώς πολύς κόσμος που είχε τηλέφωνο webOS έμεινε απ' έξω γιατί κάποιοι παντελώς άσχετοι το εκμεταλλεύτηκαν και πήραν μαζεμένα πολλά.

Για μένα δεν άξιζε ούτε τα 600, αλλά δεν είναι ότι αξίζει για 99 κιόλας. Προσωπικά το πήρα τότε με την προσφορά και νιώθω τυχερός. Αλλά αν κάποιος θέλει ταμπλέτα, νομίζω ότι είναι εξαιρετική περίπτωση ακόμα και στην τιμή του e-shop. Αρκεί να τα έχει τα χρήματα γιατί ζούμε σε χαλεπούς καιρούς.

Εκει ειναι που κανεις λαθος, δεν ηταν προσφορα ημερων, ηταν ξεστοκαρισμα της μαμας HP (εν ολιγοις πλεον δεν υπαρχουν ουτε καν για αντικατασταση κομματια) και το eShop απο εκει τα αγορασε, τα εφερε με το καραβακι, κοτσαρε και εναν ανταπτορα καθοτι αμερικανικα και τα μοσχοπουλαει. Και οπως προαναφερα προσωπικα δεν με νοιαζει, εγω απλα δεν αγοραζω κατι τετοιο γιατι το θεωρω δουλεμα, απλα δεν μπορω να βλεπω οσους λενε λενε λενε ανα καιρους για τιμες Αμερικης και Ελλαδας να αγοραζουν κατι 3 φορες πανω επειδη απλα "γενικα" η τιμη ειναι καλη σε σχεση με το ποσο κοστιζε πριν.

Βεβαια αν σε κανεναν ηρθε επισημη εγγυηση (χαρτι) απο την HP ευρωπης (κατι που αμφιβαλλω πολυ) τοτε αλλαζει το πραγμα.

Δημοσ.

δεν υπαρχει κανενα touchpad με ευρωπαικο ανταπτορα, τωρα οσο για την εγγυηση βαζοντας τον σειριακο του μηχανηματος στην επισημη σελιδα hp βλεπεις μεχρι ποτε σε καλυπτει η εγγυηση.για την τιμη του ουτε στο εξωτερικο οι περισσοτεροι δεν προλαβαν να το παρουν στην τιμη των 99. αν το eshop το πηρε τζαμπα εμενα δεν με αφορα , με αφορα εαν με συμφερει η τιμη που το πουλα εδω να το παρω η οχι.

Δημοσ.

Εκει ειναι που κανεις λαθος, δεν ηταν προσφορα ημερων, ηταν ξεστοκαρισμα της μαμας HP (εν ολιγοις πλεον δεν υπαρχουν ουτε καν για αντικατασταση κομματια) και το eShop απο εκει τα αγορασε, τα εφερε με το καραβακι, κοτσαρε και εναν ανταπτορα καθοτι αμερικανικα και τα μοσχοπουλαει. Και οπως προαναφερα προσωπικα δεν με νοιαζει, εγω απλα δεν αγοραζω κατι τετοιο γιατι το θεωρω δουλεμα, απλα δεν μπορω να βλεπω οσους λενε λενε λενε ανα καιρους για τιμες Αμερικης και Ελλαδας να αγοραζουν κατι 3 φορες πανω επειδη απλα "γενικα" η τιμη ειναι καλη σε σχεση με το ποσο κοστιζε πριν.

Βεβαια αν σε κανεναν ηρθε επισημη εγγυηση (χαρτι) απο την HP ευρωπης (κατι που αμφιβαλλω πολυ) τοτε αλλαζει το πραγμα.

Δεν κάνω κανένα λάθος το θέμα το ξέρω πάρα πολύ καλά, η HP τα πουλούσε τόσο. Την ίδια στιγμή υπήρχαν μαγαζιά που τα πουλούσαν σε κανονική τιμή και κάποια συγκεκριμένα που έριξαν τις τιμές.

Μετά το firesale υπήρχαν πολλά καταστήματα στην Αμερική που συνέχιζαν να τα πουλάνε σε μειωμένες τιμές, όχι όμως σε τιμές firesale. π.χ. κάποια στα $200 ή στα $300 μαζί με πρίντερ και κάτι άλλο και πάει λέγοντας. Στα λέω αυτά γιατί το έψαξα πάρα πολύ ώστε να το πάρω και τελικά το πήρα μέσω Amazon και επειδή ακριβώς είχα φίλο στην Αμερική να το παραλάβει και να μου το φέρει.

Επίσης, "χαρτί" δεν έχει μέσα κανένα προϊόν, βάζεις serial number και το τσεκάρεις.

Τέλος να σου πω, ότι δεν έχω το e-shop τόσο έξυπνους, αποκλείω να τα πήρε τότε. Πολύ απλά γιατί και με τα πόδια να τα έφερνε θα είχαν έρθει εδώ και καιρό (η προσφορά είναι πολύ παλιά) και επίσης γιατί ο πανικός που γινόταν εκείνες τις ημέρες ήταν απίστευτος (μιλάμε για ουρές έξω από μαγαζιά) και το αποκλείω να μπορούσε να αγοράσει μεγάλο αριθμό συσκευών.

Στο ξαναλέω ότι το βλέπεις το θέμα τελείως λάθος στην συγκεκριμένη περίπτωση. Μπορούσε κάποιος Έλληνας να πάρει με $99 το Touchpad;

Μόνο αν είχε κάποιον φίλο στις ΗΠΑ. Ακόμα κι έτσι αν του το έστελνε κάποιος από εκεί θα είχε μεταφορικά και πιθανότατα τον κίνδυνο του τελωνείου. Επίσης να σου πω ότι και στην Αμερική το 99 ήταν σχετικό γιατί και εκεί υπάρχουν μεταφορικά.

Έγινε μια συγκεκριμένη προσφορά-ξεστοκάρισμα πες το όπως θες. ΟΚ την έχασε ο αγοραστής εδώ. Το προϊόν έκανε Χ, έπεσε στο Χ/6 και τελικά αυτός το βρίσκει Χ/3 ας πούμε (χονδρικά όλα αυτά).

Το συγκεκριμένο προϊόν δεν μπορεί να το πάρει αλλιώς πλέον, εκτός από το e-bay και φυσικά όχι στην Χ/6 τιμή. Η τιμή του ΤP αυτή την στιγμή στην "αγορά" δεν είναι $99.

Συνεπώς σκέφτεται αν αξίζει αυτά τα χρήματα και προχωράει. Δεν τον θεωρώ κορόιδο σε καμία περίπτωση πάντως και ας το πήρα εγώ από Αμερική πολύ φτηνότερα γιατί ήμουν τυχερός.

Αν με ρωτήσεις προσωπικά, δεν θα έδινα 224€ για καμία ταμπλέτα γιατί το θεωρώ γκάτζετ που δεν καλύπτει κάποια ανάγκη μου. Ούτε σε δουλειά (έχω υπολογιστή, νέτμπουκ, λάπτοπ), ούτε σε παιχνίδια (έχω υπολογιστή και κονσόλα), ούτε σε διάβασμα (έχω e-reader). Αυτός όμως που αποφάσισε ότι θέλει ένα ταμπ, νομίζω ότι καλώς έκανε και το πήρε.

Δημοσ.

το firesale εξαντηθηκε πολυ γρηγορα και ελαχιστοι πηραν με 99 δολαρια.Following this successful sale,[42] and to clear out their component suppliers' inventories of touch panels, batteries, and chassis,[43] HP announced on August 30 that it would make another production run of the TouchPad.[44] These units were used to fulfill existing orders to businesses like Tiger Direct and Best Buy, in bundles with a set price of $249.99 and $299.99.[45]

μερικοι ειναι κλασικοι ελληναραδες, και γελάω μαζί τους. δεν μπορουν να κανουν ουτε ενα search στη wikipedia,μονο να γκρινιαζουν ξερουν.

Δημοσ.

το firesale εξαντηθηκε πολυ γρηγορα και ελαχιστοι πηραν με 99 δολαρια.Following this successful sale,[42] and to clear out their component suppliers' inventories of touch panels, batteries, and chassis,[43] HP announced on August 30 that it would make another production run of the TouchPad.[44] These units were used to fulfill existing orders to businesses like Tiger Direct and Best Buy, in bundles with a set price of $249.99 and $299.99.[45]

μερικοι ειναι κλασικοι ελληναραδες, και γελάω μαζί τους. δεν μπορουν να κανουν ουτε ενα search στη wikipedia,μονο να γκρινιαζουν ξερουν.

Αυτο που γραφεις τι ακριβως δειχνει ? Μηπως λεει ποσα επωληθησαν ? Μηπως λεει που και σε ποιους ? Λεει απλα πως η HP συνεχισε εκτακτως την παραγωγη επειδη χρωστουσε παραγγελιες που αφορουσαν πακετα και οχι μονο τα μηχανακια, ε και ?

@ Q-Taxys επειδη εχω φερει ολοκληρο ψυγειο απο το εξωτερικο με καραβι (55ε εξοδα μεταφορας για ολοκληρη ντουλαπα ψυγειο απο Ιαπωνια - απλα για να δουν μερικοι ποσο φτηνο ειναι το κοστος με καραβι) πηρε κατι λιγοτερο απο 1 μηνα μεχρι να φτασει στην πορτα μου....Κανεις δεν φαιρνει ποσοτητα με αεροπλανο παντως, αυτο μπορει ο καθενας να το διπλοτσεκαρει.....Εχωντας ξεκαθαρισει αυτο η προσφορα της HP που αναφερομαστε ολοι αρχισε γυρω στις 10 Δεκεμβριου (αν θυμαμαι καλα, αν οχι ας με διορθωσει καποιος) και ολος τυχαιος τα πρωτα Touchpad απο το eShop παρεδωθησαν στις 11,12 αυτου του μηνα, δλδ κοντα 30 μερες μετα την προσφορα....Δεν το θεωρω τυχαιο οπως δεν θεωρω τυχαια και την τιμη που ειναι οντως "καλη" για τα Ελληνικα δεδομενα......

Οπως και να εχει καλοριζικο σε οσους το προμηθευτηκανε....

Δημοσ.

πραγματικα η κουβέντα αυτη ειναι το θέατρο του παραλόγου..λεμε για τιμές αμερικής και οτι ναναι..

εχουμε και λεμε ενα παράδειγμα .. απο το επίσημο site της apple ( γιατι αλλου σιγουρα θα βρεις και προσφορές) iPhone 4S - Unlocked (GSM) - 16GB White $649.00= 512euro και απο skroutz Link 644euro οπότε εχουμε 132euro διαφορα.. το touchpad εστω και τοτε! ειχε 80 ευρω στην αμερικη και το πηραμε απο το eshop 225.. αρα 145euro διαφορα.. αρα ποια ειναι η λογική σας? μην ξαναδω κανεναν με iphone :)

το iphone προφανώς ειναι ενα τυχαιο παράδειγμα αλλα οποιος μπαίνει amazon.com και ebay.com καταλαβαίνει οτι δν μπορούμε να συγκρίνουμε καταστάσεις..

Δημοσ.

Αυτο που γραφεις τι ακριβως δειχνει ? Μηπως λεει ποσα επωληθησαν ? Μηπως λεει που και σε ποιους ? Λεει απλα πως η HP συνεχισε εκτακτως την παραγωγη επειδη χρωστουσε παραγγελιες που αφορουσαν πακετα και οχι μονο τα μηχανακια, ε και ?

@ Q-Taxys επειδη εχω φερει ολοκληρο ψυγειο απο το εξωτερικο με καραβι (55ε εξοδα μεταφορας για ολοκληρη ντουλαπα ψυγειο απο Ιαπωνια - απλα για να δουν μερικοι ποσο φτηνο ειναι το κοστος με καραβι) πηρε κατι λιγοτερο απο 1 μηνα μεχρι να φτασει στην πορτα μου....Κανεις δεν φαιρνει ποσοτητα με αεροπλανο παντως, αυτο μπορει ο καθενας να το διπλοτσεκαρει.....Εχωντας ξεκαθαρισει αυτο η προσφορα της HP που αναφερομαστε ολοι αρχισε γυρω στις 10 Δεκεμβριου (αν θυμαμαι καλα, αν οχι ας με διορθωσει καποιος) και ολος τυχαιος τα πρωτα Touchpad απο το eShop παρεδωθησαν στις 11,12 αυτου του μηνα, δλδ κοντα 30 μερες μετα την προσφορα....Δεν το θεωρω τυχαιο οπως δεν θεωρω τυχαια και την τιμη που ειναι οντως "καλη" για τα Ελληνικα δεδομενα......

Οπως και να εχει καλοριζικο σε οσους το προμηθευτηκανε....

Όχι φίλε μου κάνεις λάθος γι' αυτό σου έγραψα και αυτά που σου έγραψα πριν. Το firesale έγινε τέλη Αυγούστου. Καμία σχέση με αυτό που λες.

Από τότε η HP έφτιαξε ακόμα μερικά κομμάτια και τα έδωσε σε κάποια συγκεκριμένα μαγαζιά που είχαν δεχτεί ΠΑΡΑΠΑΝΩ παραγγελίες από το στοκ τους, ούτως ώστε να εξυπηρετήσουν πελάτες. Αυτό έγινε τον Σεπτέμβριο.

Αυτό στο οποίο αναφέρεσαι εσύ είναι ένα sale με refurbished μηχανημάτα που έγινε τον Δεκέμβριο και στο οποίο ο καθένας μπορούσε να αγοράσει μέχρι 2 συσκευές.

Το ξεστοκάρισμα έγινε τέλη Αυγούστου.

Δημοσ.

Και τελη Αυγουστου που εγινε παλι δεν ειναι τραβηγμενο τα κομματια να ειναι απο αυτο ειδικα με τις απεργιες του τελωνειου και μετα τις γιορτες....Μπορει φυσικα να ειναι και απο το refurb του Δεκεμβριου, το ζητημα ειναι αν φαινονται ποια ειναι refurb και ποια οχι και αν το κοινο ματι μπορει να καταλαβει τις διαφορες ωστε να μας πουν οσοι τα παρελαβαν τι παρελαβαν.

Δημοσ.

E, εντάξει ρε συ. Ούτε με γαλέρα να τα φέρνανε από τον Αύγουστο. Στο 2012 είμαστε, όχι στο 1492.

Επίσης αν δεν πρόσεξες, στου Δεκεμβρίου (που θα ταίριαζαν οι ημερομηνίες) υπήρχε όριο μέχρι 2 συσκευές.

Τέσπα, δεν έχει νόημα να προσπαθήσω να σου αλλάξω άποψη.

Καλορίζικο σε όσους το πήρανε από το e-shop, αν είναι αυτοί ικανοποιημένοι σε μας δεν πέφτει λόγος.

Δημοσ.

Ο Q-taxys έχει δίκιο. Η προσφορά της HP ήταν τέλη Αυγούστου. Ταυτόχρονα η ΗΡ έτρεχε και αντίστοιχη προσφορά για το Pre3, για την οποία μάλιστα είχε ανοιχθεί θέμα και εδώ. Επίσης η προσφορά της HP κατέληξε σε φιάσκο - και αυτό με ευθύνη της ίδιας της εταιρίας, που δεν έβαλε περιορισμό λ.χ. 1 κομμάτι ανά πελάτη και άφησε να διαρρεύσει ότι επίκειται η προσφορά από αρκετές μέρες νωρίτερα. Πάρα πολλές παραγγελίες ακυρώθηκαν εκ των υστέρων λόγω έλλειψης, υπήρχαν καταστήματα που προπωλούσαν το Touchpad στην κανονική τιμή με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν τη διαφορά όταν θα ξεκινούσε η προσφορά, κάτι που τελικά δεν έκαναν, ενώ κυκλοφορούσαν και φήμες για υπαλλήλους στα ίδια τα καταστήματα που έπαιρναν τα touchpad πέντε πέντε για να τα βγάλουν στη συνέχεια με καπέλο στο ebay. Όσο για μας που είμαστε στην Ελλάδα, πιστεύω ότι ήταν πολύ δύσκολο έως αδύνατο να προλάβουμε τη συγκεκριμένη προσφορά, διότι πολύ λίγοι vendors έστελναν στην Ελλάδα και από αυτούς το στοκ τους εξαντλήθηκε σε χρόνο dt. Προσωπικά είχα προσπαθήσει να πάρω το μηχάνημα από δύο σημεία (amazon.co.uk και το ευρωπαϊκό webstore της Palm/HP) και η παραγγελία μου ακυρώθηκε και στις δύο περιπτώσεις.

Πάντως δεν καταλαβαίνω τι νόημα εχει να ψάχνουμε τι συνέβαινε πριν από μήνες. Η αξία μιας προσφοράς κρίνεται σε σύγκριση με το τι άλλο υπάρχει διαθέσιμο τη συγκεκριμένη χρονικη στιγμή. Μπορεί το μηχάνημα να ήταν φθηνότερο πριν μερικούς μήνες, αλλά αυτό δε με βοηθάει ως υποψήφιο αγοραστή σήμερα, γιατί δεν έχω εφεύρει τη χρονομηχανή για να γυρίσω μερικούς μήνες πίσω. Επίσης το μηχάνημα μπορεί να είναι φθηνότερο από κάποιον άλλο πωλητή του εξωτερικού, αν όμως αυτός δε στέλνει Ελλάδα πάλι δεν έχει νόημα για 'μένα. Η αλήθεια είναι ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η τιμή που έδωσε το eshop για το μηχάνημα ήταν από τις καλύτερες όχι μόνο μεταξύ των Ελλήνων retailers αλλά και σε σύγκριση με το εξωτερικό - τουλάχιστον με όσους στέλνουν και στην Ελλάδα. Και απορώ: "Κράζουμε" τους Έλληνες πωλητές γιατί πουλούν ακριβά, ενώ την ίδια στιγμή τα ίδια προϊόντα πωλούνται φθηνότερα έξω. Τώρα που κάποιος Έλληνας retailer έδωσε μια τιμή ανταγωνιστική σε σχέση με το εξωτερικό, πάλι θα τον "κράξουμε";

Και κάτι τελευταίο περί αξιοπιστίας: Το "αναξιόπιστο" eshop θα μου φέρει, έστω με κάποια καθυστέρηση, το Touchpad στη συμφωνημένη τιμή παρ' όλο που παρήγγειλα αρκετές μέρες μετά την έναρξη της προσφοράς και παρά τα προβλήματα που τελευταία αντιμετωπίζουν (όπως όλοι ξέρουμε) οι Έλληνες retailers με τους προμηθευτές τους από το εξωτερικό. Αντίθετα το "αξιόπιστο" amazon.co.uk φρόντισε να ακυρώσει της παραγγελία μου για το Touchpad εκ των υστέρων"λόγω έλλειψης αποθέματος", παρ' όλο που την είχα βάλει μέσα στα πρώτα 1-2 λεπτά από την έναρξη της προσφοράς. Βέβαια η ταμπλέτα ξαναεμφανίστηκε μετά στο το Amazon, αλλά με διαφορετική τιμή :rolleyes:

Δημοσ.

@Q-Taxys

Δλδ εσυ αν εβαζες παραγγελια χονδρικης στην HP η στο Νewegg τον Αυγουστο για 100-200 κομματια νομιζεις πως θα στα εστελναν με καραβι τον Αυγουστο ? Αναλογισου πως εμενα σαν ιδιωτης ενα ψυγειο πηρε να ερθει εναν μηνα, εκει μιλαμε για κοντεινερ και για χονδρικη που σημαινει πως σιγουρα ο μονος πελατης δεν θα ηταν το eShop. Περα απο αυτο οπως αναφερα τα τελωνεια ειχαν απεργειες, μετα ειχαμε γιορτες κτλ κτλ κτλ...Χωρια οτι στο τελωνειο φτανουν απειρα κοντεινερ....Ο χρονος των 3-4 μηνων ειδικα για Ελλαδα δεν ειναι τοσο τραβηγμενος. (Καποια εποχη περιμενα 2 μηνες να βγουν προιοντα απο το τελωνειο - χωρια η αποστολη - ).

@alfamesitiki

Οτιδηποτε refurb εχω δει ηταν ακομα και με ζελατινα εξω απο την συσκευασια. Στο εργοστασιο τα κανουν refurb εξαλλου λογικο ειναι.

@VassilisX

Εγω ο μονος λογος που "κραζω" (αν και δεν κραζω απλα εξεταζω το θεμα της τιμης) το eShop ειναι το γεγονος οτι για να εκανε την τοσο σουπερ τιμη σε σχεση ακομα και με την Ευρωπη τοτε καποιο λακο εχει το θεμα και εφοσον πριν 3 μηνες υπαρχει το θεμα της τιμης των 99$ (που και εγω αν ειχα καταστημα ανετα εχωνα παραγγελια στην HP και ας ερχοντουσαν τα κομματια και 3 μηνες μετα - κερδος θα ειχα βρεξει χιονισει) αν οντως ισχυει αυτο τοτε θεωρω τραγικο να πωλειται το ιδιο προιον στην τιμη των 280$ (224ε) αυτο ειναι ολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...