ColdFusion Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 εγω ακομα σε κατασταση αναμονης, συγκεντρωση προιοντων και δεν υπαρχουν, παραγγελια 27/12.... Σου εβγαλε στην παραγγελεια οτι σου δινει και δωρο την πριζα που κοστιζει και καλα 1ευρω? 27/12 εκανα την παραγγελεια και εγω αλλα τιποτα ακομα... Τουλαχιστο το πηραν μερικα παιδια.......
Q-Taxys Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Χάρη στο πολύ καλό community τα patches για τα keyboards έγιναν ήδη updated !
echrysal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 ναι μου εβγαλε την πριζα αμεσα διαθεσιμη εν αντιθεση με το ιδιο το touchpad που ακομα...
Redshift Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 ναι μου εβγαλε την πριζα αμεσα διαθεσιμη εν αντιθεση με το ιδιο το touchpad που ακομα... τα ιδια και εγω,27 του μηνος το παραγγειλα,λογικα θα παρουμε σειρα στην επομενη παραλαβη οπως φαινεται τηρουν ημερολογιακη προτεραιοτητα στις παραγγελιες,καλο αυτο
scullyist Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Μα divx = mpeg4 Τι εννοει ο ποιητης και το χασαμε; Είπα πατάτα? lol Δεν το 'χω σε βάθος με τα φορμάτ, οπότε...xμμ...ναι Οπότε επί του πρακτέου (κ ποιητική αδεία που στο μυαλό μου όλα τα avi είναι divx και τα mpeg4 είναι...mpeg4 χαχα) απλά επιβεβαίωσα ότι όντως o default player παίζει mpeg4 αλλά όχι avi (το ρεζουμέ =P) και δεν έκανε κάτι λάθος το παιδί.
mtriandros Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδια καλα τα σπεκς, αλλα ενα μηχανιμα σταματημενο και σκοτωμενο στα $99 = 84ευρω και να μας το πλασαρουν 224€, Ε ΟΧΙ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ, ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΙ Η ΤΡΟΙΚΑ...
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Είπα πατάτα? lol Δεν το 'χω σε βάθος με τα φορμάτ, οπότε...xμμ...ναι Οπότε επί του πρακτέου (κ ποιητική αδεία που στο μυαλό μου όλα τα avi είναι divx και τα mpeg4 είναι...mpeg4 χαχα) απλά επιβεβαίωσα ότι όντως o default player παίζει mpeg4 αλλά όχι avi (το ρεζουμέ =P) και δεν έκανε κάτι λάθος το παιδί. Βρε δεν πειραζει για το λαθος σου, το θεμα ειναι το γιατι δεν παιζει avi/divx. Μου ακουγεται "απιστευτο". Αν πραγματι δεν παιζει avi/divx τοτε πολυ απλα το οτι αναφερει στις προδιαγραφες οτι παιζει mpeg4 ειναι παραπληροφορηση. Αν επαιζε mpeg4 θα επρεπε να παιξει τα divx. Προφανως παιζει επιλεκτικα καποια φορματς και containers και δεν υποστηριζει "με σωστο τροπο" mpeg4. Για δοκιμαστε οσοι το εχετε να αλλαξετε την καταληξη του avi (divx) σε κατι αλλο, οπως πχ σε .mp4
scullyist Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 edit: στο από πάνω σου σχόλιο, πάει το smiley matrix. Τώρα είδα το ποστ σου, κάτσε να δοκιμάσω αυτό που λες και επανέρχομαι (με άλλο player πάντως τα παίζει μια χαρά).
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Προς τι ο σαρκασμος;
scullyist Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Προς τι ο σαρκασμος; Γελάω με τον συγχρονισμό μας δες το edit που δεν πρόλαβες επάνω
alfamesitiki Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δεν νομιζω να υπαρχει tablet με 99 δολ αυτην την στιγμη, οποιοδηποτε ειναι αυτο, ποσο μαλλον με αυτα τα χαρακτηριστικα. Οσο για την τιμη των 99 δολ δεν ηρθε ποτε στην ελλαδα αλλα αμερικη οπου εκει παιζουν μπαλα διαφορετικα απο οτι εδω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Γελάω με τον συγχρονισμό μας δες το edit που δεν πρόλαβες επάνω Ναι, οκ, το εκανες μετα την ερωτηση μου το edit, σε διαβασα ηδη απο πανω, don't worry
scullyist Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Αλλαξα κατάληξη από avi σε mp4 και δεν κανει τίποτα. Στην ουσία δεν είναι ότι βλέπεις μεν το αρχείο αλλά δεν μπορεί να το παίξει, δεν το εμφανίζει/βλέπεις καν το αρχείο στο library των βίντεο.
Q-Taxys Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Εγώ δεν αμφιβάλλω ότι γενικά στην Ελλάδα μας πιάνουν κορόιδα (ή έστω προσπαθούν), αλλά ρε παιδιά δεν είναι ότι κάτι "κάνει" $99 δολάρια και το πουλάνε εδώ 224€. Με την ίδια λογική έκανε 500-600 και τώρα το παίρνεις 224, άρα κερδίζεις. Έγινε μια προσφορά για κάποιες μέρες και πουλήθηκαν πάρα πολλά. Το ΤΡ δεν το βρίσκεις πουθενά τώρα σε τέτοια τιμή. Ήταν για λίγες μέρες αυτό που έγινε. Όπου υπάρχει ακόμα δίνεται σε μεγαλύτερη τιμή. Πολύ απλά όταν έγινε το firesale κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν αγόρασαν 4-5, κάποιοι και παραπάνω και τώρα τα πουλάνε σε μεγαλύτερες τιμές. Δυστυχώς πολύς κόσμος που είχε τηλέφωνο webOS έμεινε απ' έξω γιατί κάποιοι παντελώς άσχετοι το εκμεταλλεύτηκαν και πήραν μαζεμένα πολλά. Για μένα δεν άξιζε ούτε τα 600, αλλά δεν είναι ότι αξίζει για 99 κιόλας. Προσωπικά το πήρα τότε με την προσφορά και νιώθω τυχερός. Αλλά αν κάποιος θέλει ταμπλέτα, νομίζω ότι είναι εξαιρετική περίπτωση ακόμα και στην τιμή του e-shop. Αρκεί να τα έχει τα χρήματα γιατί ζούμε σε χαλεπούς καιρούς.
ColdFusion Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Εγώ δεν αμφιβάλλω ότι γενικά στην Ελλάδα μας πιάνουν κορόιδα (ή έστω προσπαθούν), αλλά ρε παιδιά δεν είναι ότι κάτι "κάνει" $99 δολάρια και το πουλάνε εδώ 224€. Με την ίδια λογική έκανε 500-600 και τώρα το παίρνεις 224, άρα κερδίζεις. Έγινε μια προσφορά για κάποιες μέρες και πουλήθηκαν πάρα πολλά. Το ΤΡ δεν το βρίσκεις πουθενά τώρα σε τέτοια τιμή. Ήταν για λίγες μέρες αυτό που έγινε. Όπου υπάρχει ακόμα δίνεται σε μεγαλύτερη τιμή. Πολύ απλά όταν έγινε το firesale κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν αγόρασαν 4-5, κάποιοι και παραπάνω και τώρα τα πουλάνε σε μεγαλύτερες τιμές. Δυστυχώς πολύς κόσμος που είχε τηλέφωνο webOS έμεινε απ' έξω γιατί κάποιοι παντελώς άσχετοι το εκμεταλλεύτηκαν και πήραν μαζεμένα πολλά. Για μένα δεν άξιζε ούτε τα 600, αλλά δεν είναι ότι αξίζει για 99 κιόλας. Προσωπικά το πήρα τότε με την προσφορά και νιώθω τυχερός. Αλλά αν κάποιος θέλει ταμπλέτα, νομίζω ότι είναι εξαιρετική περίπτωση ακόμα και στην τιμή του e-shop. Αρκεί να τα έχει τα χρήματα γιατί ζούμε σε χαλεπούς καιρούς. κοιτα για 223 ευρω ειναι απιστευτα καλο και ποιοτικο .. μιας και κυκλοφορουν κινεζικα στα ιδια χρηματα.Περα απο την τιμη εχει ips οθονη και μπορει με λιγο κοπο να εγκατασταθει στην συσκευη android.. Ελπιζω μονο να ειμαι απο τους τυχερους που θα το παραλαβουν. Παντος σημερα που μιλησα μου ειπαν πως ηταν να ερθουν χτες αρκετα κομματια αλλα μαλλον παει απο δευτερα και βλεπουμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα