samniotis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ας γραψω και γω το πρωτο μου μηνυμα με το touchpad ε? μια χαρα περαστηκε το ελληνικο πληκτρολογιο! μόνο λίγο με τους τόνους μου κάνει κάτι κόλπα, λόγω της αυτόματης διόρθωσης.
stigmes Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ας γραψω και γω το πρωτο μου μηνυμα με το touchpad ε? μια χαρα περαστηκε το ελληνικο πληκτρολογιο! μόνο λίγο με τους τόνους μου κάνει κάτι κόλπα, λόγω της αυτόματης διόρθωσης. Αφού το περάσεις μετά τι κάνεις?δεν μου το εμφανίζει εμένα στα settings
antgen Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Αν περασω το Ελληνικο πληκτρολογιο, εχει μετα επιλογη να διαλεγεις η εχει μονο το Ελληνικο? Παντος το webOS φοβερο για χρηση internet και mail. Του περασα και android (Cyanogenmod Touchpad ) εχει και market και οτι καταβασα δουλεψε κανονικα. Γενικα πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα. EDIT: Thanks to samniotis(το ειδα στο αλλο φορουμ)Το Ελληνικο πληκτρολογιο το διαλεγεις απο Settings->Regional Settings->Add keyboard->layout = azerty και φυσικα διαλεγοντας querty εχουμε παλι το Αγγλικο. Το ειχα περασει αλλα δεν το εβρισκα πουθενα..... Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2012 από antgen
alfamesitiki Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Πως το περασες το android δηλαδη δουλευουν και τα 2 ? καμια οδηγια?
antgen Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ακολουθησα αυτες τις οδηγιες: http://liliputing.com/2011/10/how-to-install-google-android-on-the-hp-touchpad-with-cyanogenmod7.html http://rootzwiki.com/topic/10121-releasealpha35cyanogenmod-touchpad/ Διαβασε τες ξανα και ξανα πολυ προσεκτικα,δες το βιντεο που εχει και θα βγαλεις ακρη. Και γω με ρισκο το εκανα γιατι δεν ειμαι και πολυ σχετικος, αλλα ολα πηγαν καλα.(απο αυτα που διαβασα και στραβα να παει κατι, με καποιο τροπο το επαναφερεις, αλλα μην σε παρω στο λαιμο μου) Την ωρα που το ανοιγεις εχει εναν bootloader που διαλεγεις ποιο λειτουργικο θα δουλεψει.
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 By default ο player του touchpad δεν μπορει να παιξει .avi/divx? Οκ καταλαβαινω να μην βλεπει ενα mkv που του εβαλα , αλλα δεν ειδε και κατι επεισοδια που ειχα σε .avi (divx) Μπορει βεβαια κατι να μην κανω σωστα.Πρεπει να τα βαλω σε καποιον συγκεκριμενο φακελο? Τίποτα δεν κάνεις λάθος. Video: MPEG-4, H.263, H.264 Μα divx = mpeg4 Τι εννοει ο ποιητης και το χασαμε;
panoskir Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Βγήκε νεα εκδοση WebOS 3.0.5 καντε system update αλλα μαλλον θα χασετε το greek keyboard. http://kb.hpwebos.com/wps/portal/kb/na/touchpad/touchpad/wifi/solutions/article/18666_en.html#305
morfeas-dsl- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 η hp ειπε θα το υποστηριζει τουλαχιστον 1,5 χρονο ακομα
Q-Taxys Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Το software κομμάτι του webOS στην ΗΡ λειτουργεί κανονικά. Τη δουλειά τους τη χάσανε αυτοί του hardware δυστυχώς. Το 3.0.5 φτιάχνει κάποια θέματα, αλλά καλό είναι να καθυστερήσετε το update μέχρι να φτιαχτούν τα όποια patches. Αν δεν έχετε patches (όπως π.χ. το ελληνικό πληκτρολόγιο) δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
samniotis Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Εγώ το παιρνάω τώρα. Όσο για το greek keyboard, θα ενημερώσω. ΥΓ πέρασα και διάφορα άλλα όπως τον advanced browser, ένα thanks στον RedShift γι αυτό! όποιος θέλει να μάθει σχετικά insomnia hp touchpad Όντως μετά το update το patch για το ελληνικό πληκτρολόγιο έπαψε να λειτουργεί, και αν δοκιμάσεις να το ξαναπεράσεις, ανιχνεύει την έκδοση και σου λέει ότι δεν το υποστηρίζει, άλλα φαντάζομαι ότι θα τα διορθώσουν πολύ γρήγορα! Ερώτηση : ξέρει κανείς πώς μπορώ να αφαιρέσω το 2ο πληκτρολόγιο που είχα προσθέσει για να ενεργοποιήσω τα ελληνικά? πλέον μου είναι άχρηστο αφού είναι και αυτό αγγλικό άλλα δεν βρίσκω κάποια επιλογή!
Galaxy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Παιδιά τα πήρατε κανονικά? Εγώ όχι ακόμα , αν κανείς από την περιοχή της Ξάνθης το θέλει μέχρι αύριο ας μου στείλει ενα p.m. να πάμε μαζί , αλλιώς το ακυρώνω . Το Archos 80 G9 250 GB είναι αυτό που θα παραγγείλω . Καλή συνέχεια στους κατέχοντες . update: Ακυρώθηκε από μένα και επιστρέφει στα κεντρικά . Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2012 από Galaxy
stigmes Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 όποιος θέλει να μάθει σχετικά insomnia hp touchpad μήπως να μεταφερθούμε εκεί μιας και η προσφορά έληξε και όσοι αγόρασαν αγόρασαν ?
echrysal Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 εγω ακομα σε κατασταση αναμονης, συγκεντρωση προιοντων και δεν υπαρχουν, παραγγελια 27/12....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα