Προς το περιεχόμενο

HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας γραψω και γω το πρωτο μου μηνυμα με το touchpad ε?

μια χαρα περαστηκε το ελληνικο πληκτρολογιο!

μόνο λίγο με τους τόνους μου κάνει κάτι κόλπα, λόγω της αυτόματης διόρθωσης.

• Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ας γραψω και γω το πρωτο μου μηνυμα με το touchpad ε?

μια χαρα περαστηκε το ελληνικο πληκτρολογιο!

μόνο λίγο με τους τόνους μου κάνει κάτι κόλπα, λόγω της αυτόματης διόρθωσης.

Αφού το περάσεις μετά τι κάνεις?δεν μου το εμφανίζει εμένα στα settings

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν περασω το Ελληνικο πληκτρολογιο, εχει μετα επιλογη να διαλεγεις η εχει μονο το Ελληνικο?

Παντος το webOS φοβερο για χρηση internet και mail.

Του περασα και android (Cyanogenmod Touchpad ) εχει και market και οτι καταβασα δουλεψε κανονικα.

Γενικα πολυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα.

EDIT: Thanks to samniotis(το ειδα στο αλλο φορουμ)Το Ελληνικο πληκτρολογιο το διαλεγεις απο Settings->Regional Settings->Add keyboard->layout = azerty

και φυσικα διαλεγοντας querty εχουμε παλι το Αγγλικο.

Το ειχα περασει αλλα δεν το εβρισκα πουθενα.....

Επεξ/σία από antgen
Δημοσ.

Ακολουθησα αυτες τις οδηγιες:

http://liliputing.com/2011/10/how-to-install-google-android-on-the-hp-touchpad-with-cyanogenmod7.html

http://rootzwiki.com/topic/10121-releasealpha35cyanogenmod-touchpad/

Διαβασε τες ξανα και ξανα πολυ προσεκτικα,δες το βιντεο που εχει και θα βγαλεις ακρη.

Και γω με ρισκο το εκανα γιατι δεν ειμαι και πολυ σχετικος, αλλα ολα πηγαν καλα.(απο αυτα που διαβασα και στραβα να παει κατι, με καποιο τροπο το επαναφερεις, αλλα μην σε παρω στο λαιμο μου)

Την ωρα που το ανοιγεις εχει εναν bootloader που διαλεγεις ποιο λειτουργικο θα δουλεψει.

• Moderators
Δημοσ.

By default ο player του touchpad δεν μπορει να παιξει .avi/divx?

Οκ καταλαβαινω να μην βλεπει ενα mkv που του εβαλα , αλλα δεν ειδε και κατι επεισοδια που ειχα σε .avi (divx)

Μπορει βεβαια κατι να μην κανω σωστα.Πρεπει να τα βαλω σε καποιον συγκεκριμενο φακελο?

Τίποτα δεν κάνεις λάθος.

Video: MPEG-4, H.263, H.264

:confused:

Μα divx = mpeg4

:confused:

Τι εννοει ο ποιητης και το χασαμε; :P

Δημοσ.

Το software κομμάτι του webOS στην ΗΡ λειτουργεί κανονικά. Τη δουλειά τους τη χάσανε αυτοί του hardware δυστυχώς.

Το 3.0.5 φτιάχνει κάποια θέματα, αλλά καλό είναι να καθυστερήσετε το update μέχρι να φτιαχτούν τα όποια patches.

Αν δεν έχετε patches (όπως π.χ. το ελληνικό πληκτρολόγιο) δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Δημοσ.

Εγώ το παιρνάω τώρα. Όσο για το greek keyboard, θα ενημερώσω.

ΥΓ πέρασα και διάφορα άλλα όπως τον advanced browser, ένα thanks στον RedShift γι αυτό!

όποιος θέλει να μάθει σχετικά insomnia hp touchpad

Όντως μετά το update το patch για το ελληνικό πληκτρολόγιο έπαψε να λειτουργεί, και αν δοκιμάσεις να το ξαναπεράσεις, ανιχνεύει την έκδοση και σου λέει ότι δεν το υποστηρίζει, άλλα φαντάζομαι ότι θα τα διορθώσουν πολύ γρήγορα!

Ερώτηση : ξέρει κανείς πώς μπορώ να αφαιρέσω το 2ο πληκτρολόγιο που είχα προσθέσει για να ενεργοποιήσω τα ελληνικά? πλέον μου είναι άχρηστο αφού είναι και αυτό αγγλικό άλλα δεν βρίσκω κάποια επιλογή!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά τα πήρατε κανονικά?

Εγώ όχι ακόμα , αν κανείς από την περιοχή της Ξάνθης το θέλει μέχρι αύριο ας μου στείλει ενα p.m. να πάμε μαζί , αλλιώς το ακυρώνω . Το Archos 80 G9 250 GB είναι αυτό που θα παραγγείλω . Καλή συνέχεια στους κατέχοντες :-D .

update: Ακυρώθηκε από μένα και επιστρέφει στα κεντρικά .

Επεξ/σία από Galaxy

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...