scullyist Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 έχει προσέξει κανείς την οθόνη του, σαν το ενεργό παράθυρο να μήν καλύπτει όλη την επιφάνεια στην επάνω και αριστερή πλευρά (όπως το κρατάς όρθιο) - σαν να χάνει μία επιφάνεια 1-2 πίξελ? 2 μήνες το έχω και δεν είχα πάρει χαμπάρι, το είδα μόλις τώρα επειδή το είπες κ το έψαξα. Απ'όλες τις πλευρές υπάρχει (κ στο rotate view) αλλά από τις άλλες πλευρές φαίνεται να είναι στο μισό, 1px ξερωγώ. Ειλικρινά απορώ πως το είδες κ γιατί το θεωρείς πρόβλημα, κοιτάω την κανονική μου οθόνη στο pc και υπάρχει ακριβώς το ίδιο πράγμα περιμετρικά.
alimentas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 το μηχανακι παιζει mkv????απο περιεργια πιο πολυ ρωταω
scullyist Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 το μηχανακι παιζει mkv????απο περιεργια πιο πολυ ρωταω Με τον kalemsoft player, ναι, μια χαρά.
vadergr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Το όριο στο μέγεθος του video αρχείου που μπορει να παίξει ποιο ειναι?υπάρχει περιορισμος?
scullyist Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Έπαιξα 720mkv στα 3GB χωρίς πρόβλημα.Eίχα να δοκιμάσω κι ένα στα 4,5GB αλλά δεν μπορεί να αντιγραφεί αρχικά λογω μεγέθους (χωρίς να λέει ποιο είναι ακριβώς το όριο αντιγραφής): "file can not be copied, too big for the destination file system". Αν συνδέσει τελικά κανείς φλασάκι, εκεί θα μπορούσαμε να δούμε αν μπορεί να παίξει και ακόμη μεγαλύτερα.
hurin Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Έπαιξα 720mkv στα 3GB χωρίς πρόβλημα.Eίχα να δοκιμάσω κι ένα στα 4,5GB αλλά δεν μπορεί να αντιγραφεί αρχικά λογω μεγέθους(χωρίς να λέει ποιο είναι ακριβώς το όριο): "file too big for the destination file system". Μήπως πρέπει να φορμάρεις την κάρτα μνήμης σε NTFS?
scullyist Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μου βάζεις δύσκολα, προσωπικά δεν ξέρω καν αν γίνεται, κι αν ναι, πως.
serraios1980 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 να σας πω ρε παιδια.... αν βαλω ελληνικο πληκτρολογιο θα χω προβλημα με την εγγυηση?
Redshift Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Το όριο στο μέγεθος του video αρχείου που μπορει να παίξει ποιο ειναι?υπάρχει περιορισμος? το filesystem του πρεπει να ειναι fat32 οποτε το οριο για ενα αρχειο ειναι λιγο κατω απο 4gb
Q-Taxys Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 να σας πω ρε παιδια.... αν βαλω ελληνικο πληκτρολογιο θα χω προβλημα με την εγγυηση? Όχι κανένα. Τα patches βγαίνουν εύκολα έτσι κι αλλιώς. Στη χειρότερη κάνεις ένα doctoring και τα αφαιρείς όλα. Αν περάσεις Android και σου χαλάσει, ή αν κάνεις κάτι λάθος στο overclocking κτλ τότε ναι πιθανώς να έχεις πρόβλημα.
serraios1980 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 και δε μου λετε παιδια....το preware τι ακριβως ειναι?
vadergr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Με τον kalemsoft player, ναι, μια χαρά. Kατι σε freeware?
Q-Taxys Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Υπάρχει ο TouchPlayer αλλά δεν έχω καμία ιδέα αν αξίζει: http://mobilecoder.wordpress.com/2011/10/16/touchplayer-documentation/ Το Preware απαντήθηκε και πριν τι είναι. Ας πούμε είναι το homebrew market και περιέχει κάποιες εφαρμογές και αρκετά patches για τις συσκευές webOS.
vadergr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 By default ο player του touchpad δεν μπορει να παιξει .avi/divx? Οκ καταλαβαινω να μην βλεπει ενα mkv που του εβαλα , αλλα δεν ειδε και κατι επεισοδια που ειχα σε .avi (divx) Μπορει βεβαια κατι να μην κανω σωστα.Πρεπει να τα βαλω σε καποιον συγκεκριμενο φακελο?
scullyist Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Τίποτα δεν κάνεις λάθος. Video: MPEG-4, H.263, H.264
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα