Προς το περιεχόμενο

HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ερώτηση ψείρα : όταν πατάτε το κουμπί της έντασης, κάνει κλίκ μόνο στο + ή και στο -? Σε μένα ακούγεται κλίκ μόνο στο +!

και στα 2 ακουγεται σε εμενα :)

• Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χαίρομαι που από ότι βλέπω άρεσε σε αρκετούς.

Όχι τίποτα άλλο γιατί είχα κάνει ολόκληρη συζήτηση υπερασπιζόμενος το μηχάνημα κάποιες σελίδες πιο πριν.

Μερικές συμβουλές:

1) Βάλτε Preware.

2) Αν δεν έχει το μηχάνημα 3.0.4 έκδοση, κάντε το update.

3) Αν δεν το γνωρίζετε έχετε δωρεάν 50GB στο box.com το οποίο είναι cloud service τύπου dropbox. Εκμεταλλευτείτε τα.

4) Βάλτε το ελληνικό πληκτρολόγιο

5) Αν θέλετε twitter υπάρχουν τζάμπα το Macaw Project και το Spaz. Είναι αρκετά καλά.

6) Μια που έχει έρθει με 3.0.2. από ότι λέτε, κάντε και το update στο Quick Office (αν και λογικά θα σας ειδοποιήσει να το κάνετε).

7) Όποιοι διαβάζετε ειδήσεις από ξένα site περάστε την δωρέαν εφαρμογή Zite. Είναι πάρα πολύ καλή, υπάρχει μόνο για iOS και webOS. Του λες κατηγορίες και ενδιαφέροντα και σου παρουσιάζει ειδήσεις.

8) Περάστε το freeTether οπότε μπορείτε να μοιράζεστε το 3G του κινητού σας αν σας χρειαστεί κάποια στιγμή.

9) Αν θέλετε κάτι σε file browser περάστε το Internalz Pro

Αυτά μου έρχονται προς το παρόν. Καλορίζικο και πάλι και ελπίζω να καταλάβετε γιατί κάποιοι σαν εμένα αγαπάμε το webOS ακόμα και αν αυτό αργοπεθαίνει.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, μολις τώρα άνοιξα το κουτί και εγω...παρακολουθώ το νήμα από την αρχή και δεν κρίβω ότι τον ενθουσιασμό τον περίμενα αν και είχα ήδη android 4 tablet. Η ερώτηση που θέλω να κάνω τελικά είναι τελικά τι χώρα δηλώνεις???? Ιδού η απορία

Άραγε ποια είναι η διαφορά να δηλώσεις Αμερική αντί Ελλάδας? Στο μέλλον που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα?

Δημοσ.

1)το preware τι ακριβως για μας τους ασχετους?

2)κατι σε video player παιζει?

3)τελικα τι χωρα βαζουμε?αμερική ή οποιαδηποτε αλλη?

4)για overclocking κανενας καλος οδηγός ή το πρωτο αποτέλεσμα στο google?

Δημοσ.

εγω πηρα πριν λιγες μερες και το hp pre 3 ,εκανα συνδεση με bluetooth και μπορω να κανω κλησεις με το touchpad αλλα και να δεχομαι και να μιλαω. το ιδιο και με τα μην δεν ξερω αν γινεται και με αλλα κινητα αυτο

Δημοσ.

1) κατι σα το cydia του iphone. Βαζεις patch και εφαρμογες

2) δε γνωριζω ακομα, εως τωρα φαινεται οτι καλυπτει ο υπαρχον

3)αμερικη τοσο στην αρχη οσο και στο store, πολυ προσοχη

4) βαζεις preware. Restart. Πηγαινεις στην εφαρμογη preware => kernel και διαλεγεις τον uberkernel . Πατας instal-restart και ετοιμος . Θα τρεχει σταθερο στο 1,7 ο καθε πυρηνας . http://www.makeuseof.com/tag/hp-touchpad-setup-guide-part-2-overclocking-tablet-webos/

εγω πηρα πριν λιγες μερες και το hp pre 3 ,εκανα συνδεση με bluetooth και μπορω να κανω κλησεις με το touchpad αλλα και να δεχομαι και να μιλαω. το ιδιο και με τα μην δεν ξερω αν γινεται και με αλλα κινητα αυτο

Αμα κανει καποιος update σε 3.0.4 μπορει να συνδεσει οποιοδηποτε κινητο με το touchpad

Δημοσ.

To Preware είναι κάτι σαν "εναλλακτικό" market. Δεν είναι παράνομο ή κάτι τέτοιο. Έχει κάποια δωρεάν homebrew apps και πολλά patches. Πιο καλό είναι για τα κινητά , έχει παραπάνω πράγματα.

Στο Preware υπάρχει video player αρκετά καλός αν δεν κάνω λάθος. Επίσης υπάρχει και ο Kalemsoft media player που είναι μάλλον ο καλύτερος, απλά δεν είναι δωρεάν.

Επίσης με τα Pre2-Pre3 μπορείς να δέχεσαι και τα SMS σου στο Τοuchpad με bluetooth.

Δημοσ.

Πολύ κάλο το webos αλλά εγώ δεν αντέχω θέλω τις android εφαρμογουλες μου

Πέρασα ήδη xtronfied cm7 και είναι Σούπερ....

Για πες εντυπώσεις από android.

Δημοσ.

Βρήκες κάποιο λινκ morfeus που να περιγράφει έστω και την δύσκολη διαδικασία?

Δεν το αποθηκευσα μιας και δε το χρειαστηκα αλλα αν θυμαμαι καλα ελεγε πως χρησιμοποιησε το παιδι το webos doctor, οποτε μπορεις να ψαξεις περι αυτου στο google :)

Δημοσ.

έχει προσέξει κανείς την οθόνη του, σαν το ενεργό παράθυρο να μήν καλύπτει όλη την επιφάνεια στην επάνω και αριστερή πλευρά (όπως το κρατάς όρθιο) - σαν να χάνει μία επιφάνεια 1-2 πίξελ?

μήπως υπάρχει κάτι στις ρυθμίσεις που να μπορείς να ρυθμίσεις την θέση και την επιφάνεια που θα καλύπτει η οθόνη?

Δημοσ.

Δεν το αποθηκευσα μιας και δε το χρειαστηκα αλλα αν θυμαμαι καλα ελεγε πως χρησιμοποιησε το παιδι το webos doctor, οποτε μπορεις να ψαξεις περι αυτου στο google :)

Thanks, όντως κάτι είχα πετύχει κι εγώ για webos doctor αλλά δεν είχα κάτσει να το ψάξω παραπέρα. Το ΣΒΚ έχει να πέσει πολύ διάβασμα...

Δημοσ.

Thanks, όντως κάτι είχα πετύχει κι εγώ για webos doctor αλλά δεν είχα κάτσει να το ψάξω παραπέρα. Το ΣΒΚ έχει να πέσει πολύ διάβασμα...

http://ws.hpwebos.com/webosdoctor/sorry.htm

επίσης σύνδεσα το moto rarz πάνω και δέχομαι κανονικά κλήσεις και μηνύματα .. άλλη φάση λέμε !!! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...