morfeas-dsl- Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Τιποτα στιγμες! Astymagos Α) 99% δε θα βγει για ελλαδα. Εδω δεν εχει βγαλει και ουτε προκειται, για ινδια, για εμας θα βγαλει? Β) Ααααν βγει για ελλαδα οτι υπαρχει απο εδω θα υπαρχει και στο αμερικανικο. Ισως υπαρχουν εξαιρεσεις του στυλ ethnos online, eleutherotipia app αλλα κλαιν μαιν που λενε
alfamesitiki Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 φοβερο μηχανημα το πηρα πριν λιγο, καλοριζικο σε ολους
samniotis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Έβαλα χώρα και στοιχεία συσκευής σε αυτό εδώ το Link της ΗΡ και μου έβγαλε ότι το προιόν μου καλύπτεται απο global εγγύηση μέχρι 14/12/2012
morfeas-dsl- Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Εγω εβαλα το preware, το πηγα με stable πυρηνα στο 1,7 και τωρα αν βαλεις διπλα ipad 2 θα κλαιει!! Εδω το να βαλετε preware http://www.webos-internals.org/wiki/Application:Preware#Installing_Preware_with_WebOS_Quick_Install
panoskir Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Έβαλα χώρα και στοιχεία συσκευής σε αυτό εδώ το Link της ΗΡ και μου έβγαλε ότι το προιόν μου καλύπτεται απο global εγγύηση μέχρι 14/12/2012 Αρα εχει μονο 11 μηνες εγγυηση?τωρα το εβαλα και εγω και μοθ εβγαλε το ιδιο.
samniotis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 και γώ μόλις το έβαλα σε developer mode και μόλις επιστρέψω θα του περάσω το ελληνικό πληκτρολόγιο - overclock δεν νομίζω για την ώρα, μιά χαρά πάει και έτσι! Αρα εχει μονο 11 μηνες εγγυηση?τωρα το εβαλα και εγω και μοθ εβγαλε το ιδιο. η εγγύηση που βγάζει στο site είναι με βάση την ημερομηνία παραγωγής νομίζω!
morfeas-dsl- Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 καλα βαλε τον overclockarismeno πυρηνα και μετα δες πως ανοιγει τα παντα στιγμιαια
alfamesitiki Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 μηπως καταναλωνει περισσοτερο μπαταρια ετσι?
panoskir Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 μηπως καταναλωνει περισσοτερο μπαταρια ετσι? Λογικο δεν ειναι?Το μηχανημα τα σπαει.Τωρα κανω το update σε 3.0.4
morfeas-dsl- Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 κοιταξε στο site λενε πως η διαφορα ειναι αμελητεα. Πλεον παιζεις ομως 1080ρ χωρις κανενα κολλημα οποτε και να χασω 20 λεπτα μπαταριας μικρο το κακο
stigmes Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 και το καλό είναι οτι υπάρχει πολύ υποστήριξη , απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει , και σίγουρα value for money ,πάντως android δεν με βλέπω να βάζω σύντομα .. έχει ψωμί ακόμα το webos
kostaskontis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Πολύ κάλο το webos αλλά εγώ δεν αντέχω θέλω τις android εφαρμογουλες μου Πέρασα ήδη xtronfied cm7 και είναι Σούπερ....
Mvpgr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Κι εγώ το δουλεύω εδώ και μισή ώρα και έχω μείνει κάγκελο! Το WebOS είναι πανέμορφο και πανεύχρηστο. Ειδικά το multitasking με τις πολλαπλές καρτέλες είναι απόλαυση. PS: Τώρα που μπήκα να ψάξω 2-3 πράγματα στο Internet το έχει πάρει η μάνα μου (που με το ζόρι πιάνει το ποντίκι) και σερφάρει για πλάκα. Δεν την έχω ξαναδει ενθουσιασμένη με gadget
morfeas-dsl- Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 συνδεσα τηλεχειριστηριο απο ps3 και ποντικι!! Respect η ταμπλετα!!!
alfamesitiki Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 ειναι απο τα καλυτερα μηχανηματα που εχω πιασει στα χερια μου. μπραβο αξιζε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα