Προς το περιεχόμενο

HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τα ευρωπαικα εχουν ευρωπαικο φορτιστη,

αρα οταν σου ειπα οτι έχουν ανταπτορα γιατι μου είπες

stigmes ο ανταπτορας ειναι για να κανεις το βυσμα του φορτιστη απο Αμερικανικο σε ευρωπαικο/Ελληνικο. Τα V στα οποια δουλευουν οι συσκευες και οι φορτιστες ειναι τα ιδια σε ολο τον κοσμο πλεον (100-240).

το ιδιο λέγαμε με άλλα λόγια...το θεμα ειναι οτι θα παραλάβουμε και επιτέλους θα έχουμε την χαρά να το αξιοποιήσουμε ο καθένας όπως θέλει :rolleyes:

Δημοσ.

Ναι εγω. Σου λεει διαλεξε γλωσσα. Εβαλα αγγλικα. Μετα διαλεξε χωρα, εβαλα αμερικη. Μετα σου ζηταει επιβεβαιωση. Το εκανα. Πηγα στο menu και πατησα update και εχει τωρα κανενα 20λεπτο που κατεβαζει.

Υποψιν θελει wifi για να λειτουργησει πρωτη φορα και επισης το δικο μου με wpa 2 perssonal AES το αναγνωρισε μονο οταν το γυρισα σε wpa 1 AES

Πρωτες εντυπωσεις. Ποιοτικοτατη συσκευη. Βαρυ αλλα οπως λεμε ipad 1 μη φανταστειτε τουβλο. Η πισω πλευρα με το που την αγγιζεις γεμιζει αποτυπωματα. Οθονη καταπληκτικη και μου αρεσε πολυ που ριχνει χαμηλα την φωτεινοτητα γιατι σε ipad 1 - 2 ακομα και στο χαμηλο χαμηλο το βραδυ χωρις φωτα με κουραζε το να διαβαζω βιβλια ( προσωπικο αυτο.Αλλον μπορει να μην τον ενοχλει η υψηλη φωτεινοτητα)

ΥΓ. δεν ανοιξα το store ακομα. Πρωτα θα περασω καποιες εγκαταστασεις που ειπαν τα παιδια απο το φορουμ της palm.

Δημοσ.

αρα ενεργοποιησες αλλη χωρα εκτος ελλαδος και βλεπεις ολες τις εφαρμογες και τις πληρωμενες?και αν θελεις μια εφαρμογη που ειναι με πληρωμη μπορεις με καρτα που ειναι απο ελλαδα ή πρεπει να εχεις αμερικανικη?

Δημοσ.

Και ναι και οχι.

Δηλαδη ενεργοποιησα χωρα εκτος ελλαδος για να μπορω καποια στιγμη στο μελλον να δω τις εφαρμογες. Οπως ειπα δεν εχω ανοιξει το store ακομα μεχρι να ολοκληρωθει η αναβαθμιση. Πρεπει να εχεις αμερικανικη καρτα. Γινεται απο οτι διαβαζω με δεκα δολλαρια να βγαλεις. Μετα βαζεις μια τυχαια αμερικανικη διευθυνση και επισης σου κρατανε 5% φορο για καθε αγορα εξτρα. Πολλοι βγαλανε απο εδω απο οτι βλεπω

http://www.usunlocked.com/

Δημοσ.

Ανοιξα και το shop και εκανα search για united states. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΔΩ . Βαλτε UNITED STATES . αν βαλετε λαθος αλλαζει πολυ πολυ δυσκολα. Τωρα το μονο που μενει να βγαλω καρτα και ετοιμος. Αυτο θα γινει λογικα το σαββατο που θα εχω χρονο. Εως τοτε καλο και το νετ :)

Δημοσ.

Υποψιν θελει wifi για να λειτουργησει πρωτη φορα και επισης το δικο μου με wpa 2 perssonal AES το αναγνωρισε μονο οταν το γυρισα σε wpa 1 AES

πως το έκανες αυτό? έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα

Δημοσ.

Μπηκα στο ρουτερ απο 192.168.1.254 . Πηγα στην ασυρματη ασφαλεια και αντι για wpa 2 εβαλα wpa 1 . Μετα αναζητηση ξανα, το βρηκε και ετοιμο. Σε εσενα ισως διαφερει λιγο η ρυθμιση του ρουτερ σου.

EDIT: μετα την αναβαθμιση αναγνωριζει κανονικα και wpa2

Δημοσ.

ότι καλύτερο το μηχανάκι - και γώ μόλις τελείωσα απ'την δουλειά πήγα το παρέλαβα, του πέρασα και την 3,0,4 και μάρκετ κτλ με διεύθυνση United Kingdom - αν αποφασίσω να αγοράσω τίποτα, θα πώ στην θεία της γυναίκας μου να βγάλει μία prepaid καρτούλα και να μου την στείλει!

ερώτηση ψείρα : όταν πατάτε το κουμπί της έντασης, κάνει κλίκ μόνο στο + ή και στο -? Σε μένα ακούγεται κλίκ μόνο στο +!

Δημοσ.

Μπηκα στο ρουτερ απο 192.168.1.254 . Πηγα στην ασυρματη ασφαλεια και αντι για wpa 2 εβαλα wpa 1 . Μετα αναζητηση ξανα, το βρηκε και ετοιμο. Σε εσενα ισως διαφερει λιγο η ρυθμιση του ρουτερ σου.

EDIT: μετα την αναβαθμιση αναγνωριζει κανονικα και wpa2

εκανα δοκιμες και μπηκε κανονικά σε ευχαριστω ..

πρώτη εντύπωση άριστη ..άψογο στην παραμικρή λεπτομέρεια και πολυτελές το όλο πακέτο , μέχρι και το καλώδιο του usb ειχε άριστο δέσιμο , κατι που μου έκανε φοβερή εντύπωση και δεν το έχω δει σε καμιά συσκευή που είχα ως τώρα.. άνοιξα σελίδα στο youtube βγήκα ανοίγοντας άλλες εφαρμογές και αυτό συνέχισε να παίζει κανονικά και να ακουγετε το βιντεο που ειχα βαλει να παιζει .. τελειο για μενα γιατι εχω φτιαξει αρκετες λιστες στο youtube , αυτο σημαίνει multitasking η μου φαίνεται ?

Δημοσ.

ασχετο αλλα εσεις που βαζετε χωρα αμερικη αγγλια κλπ .. αν ποτε βγουν οι εφαρμογές οι paid και στο ελληνικο μαρκετ τι θα κάνετε?εγω παντως θα βαλω Ελλαδα..ετσι κιαλλιώς ποτε δεν θα πληρώσω για εφαρμογή ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...