DeareN Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Πολυ θα ηθελα να μπω στη συζητηση σας αλλα οποιος εχει κουραγιο ας κανει εναν κοπο να δει το τοπικ απο την αρχη ποσες φορες ειπωθηκαν τα ιδια πραγματα. Μεχρι και εγω στην αρχη ενω μου φανηκε ενδιαφερον στράβωσα με την ιδεα του e-shop και (που πάλι) μενει ατιμωρητο απο εμας τους καταναλωτες και τα εβαλα με το tablet(λαθος μου) που η τιμη του ειναι μια χαρα (εχει και 23% πανω του).Αν φεραν πολλα μπορει να ξαναβγει προσφορα οποτε περιμενω σχόλια. Ασχετο αλλα astymagos οταν το amazon για Ελλαδα κανει το vat 23% ξερουμε αυτη η διαφορα σε ποιον καταληγει?
astymagos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 στο κρατος φανταζομαι..αν βεβαια το εχουν φανταστει πρωτα αυτοι γιατι εδω ειναι και Ελλαδα
DeareN Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 στο κρατος φανταζομαι..αν βεβαια το εχουν φανταστει πρωτα αυτοι γιατι εδω ειναι και Ελλαδα Αυριο θα το ψαξω γιατι μιλαμε για πολλα λεφτα ειδικα σε μεγαλης αξιας προιοντα και μαζικες αγορες... ontopic αυτο ειναι πολυ καλη αγορα και δουλευει και με ολα τα φετινα android (κινητα-tablets) με 100% συμβατοτητα
astymagos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 καλη τιμη..εγω εχω ηδη ξεσκονισει το logitech dinovo mini
scullyist Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 για ενεργοποιηση καμια οδηγεια για οποιον το εχει να μας πει μην κανουμε κςμια πατατα? καπου διαβασα οτι στο webos δεν πρεπει να δηλωθει ως χωρα η ελλαδα γιατι ετσι δεν φαινονται οι πληρωτες εφαρμογες στο μαρκετ του ναι κάποιο παιδί ποιο πάνω το είχε πει αυτό , επίσης κάνουμε κανονικά update μόλις μας ζητήσει ? Eίχα γράψει ότι αυτό διάβασα όπως υποστήριζε ότι έκανε κάποιος, αλλά δεν το έχω κάνει διότι ήδη το είχα σετάρει (κ μετά κοίταξα λίγο να δω αν μπορώ να αλλάξω settings, αλλά δε μέχρι στιγμής). Όμως ψάξτε το πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση γιατί δεν θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες και δεν βρίσκω τώρα, που το είχα δει. Οπότε δεν δέχομαι προσκλήσεις για μονομαχία στο ηλιοβασίλεμα, αν γίνει καμιά στραβή (δεν ξέρω, λέω..). EDIT Δεν είναι αυτό που είχα δει, αλλά με ένα γρήγορο search εντόπισα το παρακάτω κ διαβάζοντας μόνο τις 2 πρωτες σελίδες του θρεντ, εμπλέκονται διάφορα κόλπα (τουλάχιστον στον τρόπο που λέει αυτός) που προσωπικά δεν με εμπνέουν καθόλου, αλλά έτερον εκάτερον αυτό. Ως ένα δείγμα το παραθέτω, για να ψάξετε κ παραπέρα. LINK
stigmes Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 2-5 θα το έχω , δέχτηκα το πολυπόθητο τηλεφώνημα απο eshop , επίσης scullyist αν δεις στο βίντεο αυτό Link στο 2:08 δείχνει ρυθμίσεις για γλώσσα κλπ , εκεί δεν αλλάζεις την χώρα σε Ελλάδα ?
serraios1980 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 stigmes απο ποιο σημειο της ελλαδας εισαι?κατ οικον αποστολη να υποθεσω?
Redshift Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 γεεεηηηη η παραγγελια μου αλλαξε ο ανταπτορας προστεθηκε και ειναι διαθεσιμος το τατσπαντ αναμενεται
stigmes Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 stigmes απο ποιο σημειο της ελλαδας εισαι?κατ οικον αποστολη να υποθεσω? απο Αθήνα ( Πειραιά ) ναι κατ οίκον αποστολή edit : με το καλό Redshift
Redshift Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 ευχαριστω στιγμες αλλα αν προσεξεις η ταμπλετα ειναι ακομα σε κατασταση αναμενεται λογικα η παραγγελια παει σιγααααα σιγαααα σε κατασταση παραδοσης αιντε να παραλαβει καποιος να μας φυγει η αμφιβολια
vadergr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Παρελαβε φιλος μου χθες βραδυ απο Μενιδι. 2 χρονια ελληνικη εγγυηση (ετσι λενε) , και σιγουρα δεν ειναι refurbished. Ειναι το Αμερικάνικο.
Redshift Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Παρελαβε φιλος μου χθες βραδυ απο Μενιδι. 2 χρονια ελληνικη εγγυηση (ετσι λενε) , και σιγουρα δεν ειναι refurbished. Ειναι το Αμερικάνικο. τιμουλα; κλειστο με ζελατινες ταινιες κλπ;
vadergr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 224 , κανονικα σφραγισμενο. http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/90023-HP-Touchpad/page2
serraios1980 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 μολις ηρθε και το δικο μου.μου στειλανε μνμα να παω να το παραλαβω απο το καταστημα σερρων παρακαλω!
Salvation81 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2012 Δεν είπα το αντίθετο για τον ανταπτορα.εσύ σε τι ακριβώς αναφέρεσαι αφού είναι τα ίδια σε όλο τον κόσμο. Με μπέρδεψες Τα ευρωπαικα εχουν ευρωπαικο φορτιστη, η διαφορα ειναι αυτη. Απο την στιγμη που οσοι πηραν πηραν το αμερικανικο τοτε εγινε αυτο που προαναφερα. Οσο για την εγγυηση κρατατε και καμια πισινη, δεν αποκλειεται να "αδειασουν" οσους τους παθουν ζημια και μονο να τους δωσουν ενα πιστωτικο με την καλα "τρεχουμενη" τιμη του προιοντος. Εφοσον δεν υπαρχουν πλεον κομματια για αντικατασταση δεν νομιζω οτι θα κανουν και τπτ αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα