Προς το περιεχόμενο

HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη εμπιστευεσαι πιο πολυ μια ζελατινα απο ενα γυαλι αντοχης σχεδον 5,5 αν θυμαμαι καλα?

Όχι, δεν εμπιστεύομαι το ένα έναντι του άλλου, απλά εμπιστεύομαι περισσότερο κ τα δύο μαζί παρά το ένα μόνο του. Διότι κ για άλλο -μηλαροιδές- προιόν είχα φάει την παραμύθα για γυαλί αντοχής (εdit: βλέποντας ακριβώς αντίστοιχα βίντεο σαν αυτό που παρέθεσες) κ δεν του έβαλα ζελατίνα από την αρχή, κι έχω να καμαρώνω γρατζουνιές στο τζάμι τώρα, παρά το ότι τα έχω στα ώπα ώπα γενικά τα τεχνολογικά μου μπιχλιμπίδια σε θέμα προσοχής. Οπότε βάση εμπειρίας, αντοχή δεν σημαίνει αφθαρσία, οπότε κ μια μικρή έξτρα προστασία -που κ αισθητικά είναι θετικά απαρατήρητη- δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Φύλαγε τα ρούχα σου, όπως είπα.

Ειχα στο ipad την invisible shield και την εβγαλα σε μια εβδομαδα γιατι μου εσπαγε τα νευρα που κολλαγε στην αφη. Γουστα ειναι αυτα.

Δεν ξέρω σε τι βαθμό είναι θέμα γούστου κι όχι θέμα ποιότητας ζελατίνας...θα πόνταρα στο δεύτερο. Έχω πάρει protectors που το δάχτυλο όντως σκοντάφτει κ σου σπάει τα νεύρα, κι άλλους που τσουλάει σαν νεράκι κ δεν καταλαβαίνεις καμία διαφορά. E αυτή που έχω στο TP ανήκει στη 2η κατηγορία, so.

• Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παρέλαβε κανείς σήμερα? όσοι έχουμε γράψει έως τώρα είναι να παραλάβουμε αύριο νομίζω!

Όσο για το πόσο τα πήραν και πόσο τα δίνουν κτλ, αυτό που ξέρω είναι ότι τα παίρνουμε σε μία απο τις καλύτερες τιμές αυτή την στιγμή! τώρα, το πόσο έκανε κάποτε κτλ δεν μετράει καθόλου!

και γώ το λαπτοπάκι μου το πήρα σε μία τρελή προσφορά όταν πρωτοξεκίνησε το getitnow πρίν 1+ χρόνο χάρη στο section με τις προσφορές του insomnia (405€ απο 730) και τρείς μέρες μετά για να το αγοράσει κάποιος έπρεπε να πληρώσει +50% σε σχέση με μένα!

@scullyist κάνα link με την ζελατίνα που πήρες παίζει?

Δημοσ.

κανα link με προτάσεις και για μάς? ε?ε?ε? καταπληκτικέ φίλε??? :devil:

www.webosbuzz.com/hp-touchpad-hd-games-only/

Πάντως έχει αρκετά παιχνίδια και εφαρμογές .σε σχέση πάντα με αυτά πού λέγαμε ότι δεν έχει τίποτα κλπ :-)

Δημοσ.

Κοιταξε η invisible shield ειναι ο,τι ανωτερο υπαρχει σε ζελατινες. 30 ευρω μπρος πισω κοστισε. Συμφωνω ομως με αυτο που λες οτι προφανως και τα 2 μαζι θα ειναι καλυτερα απο οτι το καθενα μονο του.

Δοκιμασε ομως και τη λυση της θηκης. Ειδικα στο touchpad θα γλειτωσεις και τα αποτυπωματα πισω. Και αμα χτυπα ξυλο πεσει κατω, ολα καλα θα ειναι. Στα κινητα τουλαχιστον αυτο κανω πλεον, δε βαζω ζελατινες.

Δημοσ.

@scullyist κάνα link με την ζελατίνα που πήρες παίζει?

Αυτό το πακετάκι πήρα

http://www.ebay.co.uk/itm/6-x-Lcd-Screen-Protector-Guard-HP-TouchPad-Tablet-/280754396037?pt=UK_iPad_Tablet_Accessories&hash=item415e441b85

Δοκιμασε ομως και τη λυση της θηκης. Ειδικα στο touchpad θα γλειτωσεις και τα αποτυπωματα πισω. Και αμα χτυπα ξυλο πεσει κατω, ολα καλα θα ειναι. Στα κινητα τουλαχιστον αυτο κανω πλεον, δε βαζω ζελατινες.

Εννοείται ότι έχω και την original θήκη από το πρώτο λεπτό επάνω :P Και περιττό να σου πω ότι ακόμη και που το έχω στη θήκη κ στην πλάτη έχω αφήσει πολύ πολύ λεπτή ζελατίνα από πίσω :lol: διότι και πάλι η εμπειρία λέει ότι και οι ίδιες οι θήκες αφήνουν σημάδια στις piano black (πανέμορφες κατα τ'άλλα) επιφάνειες, +στις αχαρακτήριστες πλάτες των ipod, φυσικά.

Δημοσ.

Δε γνωριζουμε ποσο τα πηρε, απο που τα βρηκε και γιατι του καθυστερησαν τοσο οποτε πολλα μπορει να πει ο καθενας σε προσωπικο επιπεδο. Το θεμα για εμενα ειναι οτι ηρθαν και αυτο θα χαροποιησει πολλα παιδια εδω μεσα γιατι μαλλον για καταγγελια πηγαινε η κατασταση παρα για παραλαβη. Οσο για το e-shop που τα παιδια το παρηγγειλαν Χριστουγεννα και τους ηρθε 17 ημερες μετα ειναι ενα αλλο θεμα που θα συζητηθει ξανα και ξανα. Πολλοι θα πουν για 224 ευρω χαλαλι την αναμονη με το που το πιασουν στα χερια τους, αλλοι ηταν ηδη προετοιμασμενοι και άλλοι απο τα νευρα τους ή γιατι πηραν κατι αλλο δεν θα πανε να το παραλαβουν. Σε αυτους παντως που θα το παρουν, θελουμε βιντεακια με παρουσιαση αυριο tongue.gif

Αν αναλογιστεις ποτε εγινε η προσφορα της HP στην Αμερικη, μετα βαλεις το ποσο καιρο θα επαιρνε σε καραβι να ερθει Ευρωπη (δεν φερνεις παρα πολλα κομματια αεροπορικως - κοστος), προσθεσεις το ποσο καιρο θα επαιρναν τα τελωνεια για να εκτελωνισουν τα προιοντα (ειδικα εν οψει εορτων) και τελος βαλεις και το ανταπτορακι που δινουν δωρο τοτε δεν ειναι τραβηγμενο γιαυτο το ειπα. Απο εκει και περα φυσικα και δεν ειναι δουλεια κανενος το τι εκαναν αλλα εμενα προσωπικα αν καποιος αγοραζε κατι 99$ και μου το πουλουσε 280$ δεν θα το επαιρνα αυτο ειναι ολο.

Οσο για το Invisible Shield της ZAGG επειδη εχω το total protection σε κινητο απλα τα σπαει.

Δημοσ.

Δηλαδή όσο το αγοράζουν τα μαγαζιά πρέπει να τα πουλάνε κατά την γνώμη σου ? Τίμια τιμή για μένα τα 224 από όποια πλευρά και αν το δεις

Δημοσ.

Αν 1 καταστημα το αγοραζει κατι 99$ - VAT = 82$ (και αυτο δεν ειναι ποσο το εδωσε η HP στα καταστηματα) και το πουλαει 287$ για μενα ειναι λαθος οπως και να το δει κανεις.(ακομα και με μεταφορικα και φορους δεν παει πανω απο 120$ αφου μιλαμε για μεγαλη ποσοτητα).

Το αστειο ειναι πως εδω μεσα εχω δει ουκ ο λιγες φορες να φωναζουν πολλοι που οταν κατι κανει στην αμερικη 200$ εδω κανει 200ε και τωρα δλδ αυτο που εκανε 99$ στα 224ε ειναι καλα ? Οταν μας δουλευει καποιος δεν θα επρεπε να παιζει ρολο το αν μας βολευει η οχι η τιμη, αλλα το οτι μας δουλευει, εγω αυτο πιστευω.

Φυσικα σεβαστη η γνωμη του καθενος και οσοι το χρειαζονταν καλα εκαναν και το πηραν εγω απλα δεν θα το επαιρνα αυτο ειπα.

Δημοσ.

Δεν είπα όχι.σε αυτά πού λες φίλε μου.δίκιο έχουν όλοι. Απλά η προσφορά έγινε για συγκεκριμένο.χρονικό όριο . Μην κάνουμε λοιπόν το λάθος να του βάζουμε αξία την προσφορά πού είχε κάποια.δεδομένη στιγμή

Δημοσ.

Δεν είπα όχι.σε αυτά πού λες φίλε μου.δίκιο έχουν όλοι. Απλά η προσφορά έγινε για συγκεκριμένο.χρονικό όριο . Μην κάνουμε λοιπόν το λάθος να του βάζουμε αξία την προσφορά πού είχε κάποια.δεδομένη στιγμή

Η προσφορα ηταν ξεστοκαρισμα, δεν υπαρχει πλεον το συγκεκριμενο προιον, εκτος βεβαια απο οσους δεν το αγορασαν απο την HP σε τιμη ξεστοκαρισματος και αρα μπορει να το εχουν και να καθεται στα ραφια τους. Και θα εχεις δικιο ΑΝ οσοι το παρουν αυριο δεν ειναι το ιδιο προιον, θα μας πουν αν θα εχει ανταπτορα απο Αμερικη η οχι και θα φανει.

Δημοσ.

Ανταπτορα είπαμε ότι έχει αν δεις λίγα ποστ πάνω.δίνουν στο eshop μαζί δώρο και καλά. Δηλαδή ήθελες να το πουλάνε 70 ευρώ? και εγώ θα το ήθελα πίστεψε με :-)

Δημοσ.

λεμε στην ευρωπη οταν ηταν η προσφορά το εβρισκες 120 Ε περιπου με εγγυηση 3 μηνες νομιζω.εδω 225 με 2 χρονια εγγυηση αμεσης αντικαταστασης ή επιστροφής χρημάτων και ειναι ασχημη τιμη?ολοι εσεις που λετε για τιμες αμερικης και εχετε iphone-ipad-ipod ξερετε πόσο εχουν εκει? και οχι οταν ειναι σε προσφορά..πόσο εχουν εκεί γενικά,γιατι τα αγοραζετε εδω στην Ελλάδα?

Δημοσ.

stigmes ο ανταπτορας ειναι για να κανεις το βυσμα του φορτιστη απο Αμερικανικο σε ευρωπαικο/Ελληνικο. Τα V στα οποια δουλευουν οι συσκευες και οι φορτιστες ειναι τα ιδια σε ολο τον κοσμο πλεον (100-240).

astymage δεν ειπα το αντιθετο αλλα το ενα παραδειγμα δεν αναιρει το αλλο. Οσο για την εγγυηση απο το Eshop σε 2 χρονια μπορει να εχει βαρεσει μονιμο φουντο οποτε αυτο δεν λεει κατι. Εξαλλου στην Αμερικη δεν τα πουλουσαν με 3 μηνες εγγυηση.

Δημοσ.

Δεν είπα το αντίθετο για τον ανταπτορα.εσύ σε τι ακριβώς αναφέρεσαι αφού είναι τα ίδια σε όλο τον κόσμο. Με μπέρδεψες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...