Προς το περιεχόμενο

HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα, στην Ελλάδα τις ζελατίνες γενικά τις χρεώνουν για χρυσό, ebay 100%.

Και μέχρι να έρθουν, μπορείς απλά να αφήσεις τη ζελατινα που έχει το TP επάνω του κ να δουλεύεις κανονικά, εγώ αυτό είχα κάνει.

:) δεν ηξερα οτι εχει ζελατινα πανω.. thx φιλος.

• Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

χρειάζεται η ζελατίνα? με το σκεπτικό οτι η χρήση θα γίνεται αποκλειστικά στο σπίτι?

Οχι. Εχει gorilla glass. Η ζελατινα ισα ισα θα χαλαει την αισθηση απο το γυαλι. Τωρα αν το θες για εξω, παραλιες κτλ προσωπικα ναι θα εβαζα

Δημοσ.

αν υπαρχει καποιος απο ηρακλειο (κρητης) που θελει το tablet

ας απικοινωνησει μαζι μου στο [email protected] γιατι

το εχω παραγγειλει απο το e-shop (ειναι σε κατασταση τιμολογησης)

να παμε μαζι στο καταστημα να το πληρωσει να το παρει γιατι εχω ηδη παραγγειλει το

ipad2 λογω επιδοτησης cosmote.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι. Εχει gorilla glass. Η ζελατινα ισα ισα θα χαλαει την αισθηση απο το γυαλι.

Καμία μα καμία σχέση, δεν καταλαβαίνεις καν ότι υπάρχει επάνω αν κάνεις καλή εφαρμογή.

Φυσικά κ είναι απαραίτητη ζελατίνα για τον ευνόητο λόγο του να προστατεψεις την οθόνη από τυχόν γρατζουνιές.

Κ προφανως ατυχήματα που μπορεί να προκαλέσουν γρατζουνιές δεν περιορίζονται μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Όσο για τα ανθεκτικά υλικά περί γρατζουνιών, τα ψιλοακούω βερεσέ. Φύλαγε τα ρούχα σου όπως κ να 'χει.

Επεξ/σία από scullyist
Δημοσ.

καλα βρε πουλακι μου χριστουγενιατικα μια η ωρα το πρωι ήσουνα στημενος στο σαιτ του eshop?

B) όχι βρε Κώστα, στο avclub και στο insomnia ήμουνα και βλέποντας την προσφορά την χτύπησα! :-D

"είπα να βγάλω το άχτι μου με άμεσες αγορές μετά το φιάσκο του prodigy - που να ξερα τί με περίμενε! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μαλλον θα ειναι αμερικανικα η αγγλικα μοντελα και στον δινουν για να μπορεις να το φορτιζεις ελλαδα

Αγγλικο δεν νομίζω γιατί το δικό μου ήρθε από αγγλία και είχε ήδη μέσα στο κουτί από τη μαμά HP 2 ανταπτορες, UK + Europe.

edit: Εκτός πια αν οι άσχετοι του eshop δεν το ξέρουν ότι έχει ήδη μέσα κι οπότε κοτσάρουν κ τον δικό τους lol.

YΓ. Για καλό κ για κακό -ο νοών νοείτω- έχετε στα υπόψην ότι και το κουτί είναι σφραγισμένο με ζελατίνα κ αυτοκόλλητα από έξω, η συσκευασία εξ'ολοκλήρου είναι ακριβως αυτή:

http://www.youtube.com/watch?v=3S86cUstz0s&feature=plcp&context=C3c01cacUDOEgsToPDskL_cf4T6YrrUM29-TvQSuGl

Επεξ/σία από scullyist
Δημοσ.

Μην μπερδευεσαι με αυτο! Tα specs τα εχουν βγαλει ακομα και απο το site της HP δε θα τα ειχανε απο εκει?

Το touchpad εχει gorilla glass οριστε και τα specs απο διαφορα γνωστα site οπως το cnet

http://reviews.cnet.com/tablets/hp-touchpad-16gb/4852-3126_7-34499289.html

http://www.palminfocenter.com/news/10150/hp-touchpad-review/

http://www.everythingpre.com/hp-touchpad-review/2011/07/15/

Καμία μα καμία σχέση, δεν καταλαβαίνεις καν ότι υπάρχει επάνω αν κάνεις καλή εφαρμογή.

Φυσικά κ είναι απαραίτητη ζελατίνα για τον ευνόητο λόγο του να προστατεψεις την οθόνη από τυχόν γρατζουνιές.

Κ προφανως ατυχήματα που μπορεί να προκαλέσουν γραζουνιές δεν περιορίζονται μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Όσο για τα ανθεκτικά υλικά περί γρατζουνιών, τα ψιλοακούω βερεσέ. Φύλαγε τα ρούχα σου όπως κ να 'χει.

Δηλαδη εμπιστευεσαι πιο πολυ μια ζελατινα απο ενα γυαλι αντοχης σχεδον 5,5 αν θυμαμαι καλα? Ειχα στο ipad την invisible shield και την εβγαλα σε μια εβδομαδα γιατι μου εσπαγε τα νευρα που κολλαγε στην αφη. Γουστα ειναι αυτα.

http://www.youtube.com/watch?v=1nNJSGR2m0U

Δημοσ.

σωστά :-D , ήδη τόσο καιρό που περιμένουμε έχουμε κάνει τα κουμαντα μας , εχω κατεβάσει παιχνίδια και εφαρμογές , άντε να δούμε και αύριο.. ο Άγιος Βασίλης άργησε πάντως

κανα link με προτάσεις και για μάς? ε?ε?ε? καταπληκτικέ φίλε??? :devil:

Δημοσ.

Κατι μου λεει πως παιζει να ειναι απο Αμερικη παρμενα στα 99$.........Σιγουρα αρκετες αλυσιδες θα το εκαναν αυτο στην Ευρωπη για να τα μοσχοπουλησουν μετα.....Και μαλλον τα τελωνεια τους την εκαναν την ζημια στο θεμα παραδωσεων....

Δημοσ.

Κατι μου λεει πως παιζει να ειναι απο Αμερικη παρμενα στα 99$.........Σιγουρα αρκετες αλυσιδες θα το εκαναν αυτο στην Ευρωπη για να τα μοσχοπουλησουν μετα.....Και μαλλον τα τελωνεια τους την εκαναν την ζημια στο θεμα παραδωσεων....

Δε γνωριζουμε ποσο τα πηρε, απο που τα βρηκε και γιατι του καθυστερησαν τοσο οποτε πολλα μπορει να πει ο καθενας σε προσωπικο επιπεδο. Το θεμα για εμενα ειναι οτι ηρθαν και αυτο θα χαροποιησει πολλα παιδια εδω μεσα γιατι μαλλον για καταγγελια πηγαινε η κατασταση παρα για παραλαβη. Οσο για το e-shop που τα παιδια το παρηγγειλαν Χριστουγεννα και τους ηρθε 17 ημερες μετα ειναι ενα αλλο θεμα που θα συζητηθει ξανα και ξανα. Πολλοι θα πουν για 224 ευρω χαλαλι την αναμονη με το που το πιασουν στα χερια τους, αλλοι ηταν ηδη προετοιμασμενοι και άλλοι απο τα νευρα τους ή γιατι πηραν κατι αλλο δεν θα πανε να το παραλαβουν. Σε αυτους παντως που θα το παρουν, θελουμε βιντεακια με παρουσιαση αυριο tongue.gif

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...