stigmes Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 άντε να παραλάβουμε για να ξεκινήσουν και οι απορίες
samniotis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 έχουμε και το τόπικ έτοιμο για να το ξεθάψουμε Link
stigmes Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 έχουμε και το τόπικ έτοιμο για να το ξεθάψουμε Link σωστά , ήδη τόσο καιρό που περιμένουμε έχουμε κάνει τα κουμαντα μας , εχω κατεβάσει παιχνίδια και εφαρμογές , άντε να δούμε και αύριο.. ο Άγιος Βασίλης άργησε πάντως
kostaskontis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 μία απο τα ίδια - τιμολόγηση, παραγγελία έτοιμη να αποσταλεί! με το καλό αύριο θα τό χω και γώ! παραγγελία στις 25/01 01:01 το πρωί! καλα βρε πουλακι μου χριστουγενιατικα μια η ωρα το πρωι ήσουνα στημενος στο σαιτ του eshop?
alfamesitiki Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 καλοριζικο σε ολους μας. πρεπει να ειμαστε υποθετω γυρω στους 100 που το παραγγειλαμε οσο πιο πολλοι τοσο πιο καλα.
alfamesitiki Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 μαλλον απο ebay. εκτος και φερει το eshop'
astymagos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 το θεμα ειναι αν παραλαβουμε αυριο να του βαλουμε κατι πάνω.. λεω να πάρω μια για ipad απο το πλαισιο..ή μπα?
alfamesitiki Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 για ενεργοποιηση καμια οδηγεια για οποιον το εχει να μας πει μην κανουμε κςμια πατατα?
astymagos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 μεχρι να ερθει αυτη που πηρα απο το ebay.. ειναι καποιες universal που τις κόβεις εσυ νομίζω..
Redshift Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 για ενεργοποιηση καμια οδηγεια για οποιον το εχει να μας πει μην κανουμε κςμια πατατα? καπου διαβασα οτι στο webos δεν πρεπει να δηλωθει ως χωρα η ελλαδα γιατι ετσι δεν φαινονται οι πληρωτες εφαρμογες στο μαρκετ του
stigmes Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 καπου διαβασα οτι στο webos δεν πρεπει να δηλωθει ως χωρα η ελλαδα γιατι ετσι δεν φαινονται οι πληρωτες εφαρμογες στο μαρκετ του ναι κάποιο παιδί ποιο πάνω το είχε πει αυτό , επίσης κάνουμε κανονικά update μόλις μας ζητήσει ?
scullyist Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 το θεμα ειναι αν παραλαβουμε αυριο να του βαλουμε κατι πάνω.. λεω να πάρω μια για ipad απο το πλαισιο..ή μπα? Μπα, στην Ελλάδα τις ζελατίνες γενικά τις χρεώνουν για χρυσό, ebay 100%. Και μέχρι να έρθουν, μπορείς απλά να αφήσεις τη ζελατινα που έχει το TP επάνω του κ να δουλεύεις κανονικά, εγώ αυτό είχα κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα