Προς το περιεχόμενο

HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

έχουμε και το τόπικ έτοιμο για να το ξεθάψουμε

Link

σωστά :-D , ήδη τόσο καιρό που περιμένουμε έχουμε κάνει τα κουμαντα μας , εχω κατεβάσει παιχνίδια και εφαρμογές , άντε να δούμε και αύριο.. ο Άγιος Βασίλης άργησε πάντως

Δημοσ.

μία απο τα ίδια - τιμολόγηση, παραγγελία έτοιμη να αποσταλεί!

με το καλό αύριο θα τό χω και γώ!

παραγγελία στις 25/01 01:01 το πρωί!

καλα βρε πουλακι μου χριστουγενιατικα μια η ωρα το πρωι ήσουνα στημενος στο σαιτ του eshop?

Δημοσ.

καλοριζικο σε ολους μας. πρεπει να ειμαστε υποθετω γυρω στους 100 που το παραγγειλαμε οσο πιο πολλοι τοσο πιο καλα.

Δημοσ.

για ενεργοποιηση καμια οδηγεια για οποιον το εχει να μας πει μην κανουμε κςμια πατατα?

καπου διαβασα οτι στο webos δεν πρεπει να δηλωθει ως χωρα η ελλαδα γιατι ετσι δεν φαινονται οι πληρωτες εφαρμογες στο μαρκετ του

Δημοσ.

καπου διαβασα οτι στο webos δεν πρεπει να δηλωθει ως χωρα η ελλαδα γιατι ετσι δεν φαινονται οι πληρωτες εφαρμογες στο μαρκετ του

ναι κάποιο παιδί ποιο πάνω το είχε πει αυτό , επίσης κάνουμε κανονικά update μόλις μας ζητήσει ?

Δημοσ.

το θεμα ειναι αν παραλαβουμε αυριο να του βαλουμε κατι πάνω.. λεω να πάρω μια για ipad απο το πλαισιο..ή μπα? :)

Μπα, στην Ελλάδα τις ζελατίνες γενικά τις χρεώνουν για χρυσό, ebay 100%.

Και μέχρι να έρθουν, μπορείς απλά να αφήσεις τη ζελατινα που έχει το TP επάνω του κ να δουλεύεις κανονικά, εγώ αυτό είχα κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...