astymagos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 25 του μήνα στις 1 το μεσημέρι εγω 25 του μηνα 6 το πρωι.. και ακομα.. Συγκέντρωση Προϊόντων σε εξέλιξη.. χμμ.. δν ξερω.. edit. Πηρα τηλ. λενε οτι αυριο θα ειναι στο καταστημα να περάσω να παραλάβω.. για να δουμε..
Galaxy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Και σε μένα γραφει έτοιμο να αποσταλεί αλλά πολύ αμφιβάλω οτι θα το παραλάβω τελικά ... Πάνω που είχαμε καταλήξει στο Archos πάλι από την αρχή ...
stigmes Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Η Παραγγελία σας είναι έτοιμη να σταλεί με οδηγό του eshop.gr. γράφει απο κάτω , μήπως δεν είσαι Αθηνα φίλε ? μήπως παίζει κάποιο ρόλο αυτό? edit. γιατι να μην έρθει φιλε Galaxy ?
mpokwsths Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Υποψιν η καρτα γραφικων του ειναι η καλυτερη απο οποιοδηποτε ταμπλετ Εκτός από την πανίσχυρη SGX 543MP2 του iPad2 εννοείς
astymagos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 εγω 25 του μηνα 6 το πρωι.. και ακομα.. Συγκέντρωση Προϊόντων σε εξέλιξη.. χμμ.. δν ξερω.. edit. Πηρα τηλ. λενε οτι αυριο θα ειναι στο καταστημα να περάσω να παραλάβω.. για να δουμε.. δεν ξερεις ποτε με το eshop
vadergr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ηδη παραλαμβανουν οσοι δηλωσαν οτι θα το παρουν απο Μενιδι.Στα μαγαζια απο αυριο.
Galaxy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Η Παραγγελία σας είναι έτοιμη να σταλεί με οδηγό του eshop.gr. γράφει απο κάτω , μήπως δεν είσαι Αθηνα φίλε ? μήπως παίζει κάποιο ρόλο αυτό? edit. γιατι να μην έρθει φιλε Galaxy ? Οτι θα ερθει είναι σίγουρο πλεον .Απλα δε ξέρω εαν τελικά θα το πάρω γιατι τόσο καιρο αποφάσισα να πάρω το Archos 80 G9 250 GB αλλά απλά τώρα που είναι εδώ μπηκα σε πειρασμο πάλι .... :confused:
lizardos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 εγω το εχω παρει απο ebay , αξιζει παντως το μηχανημα παιδια .
Redshift Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 εγω το εχω παρει απο ebay , αξιζει παντως το μηχανημα παιδια . εβαλες android? ps εγω ειμαι στις 27 δεκεμβρη και απο επαρχια οποτε αν παραλαβω θα ειναι αρκετα αργοτερα οπως ολα δειχνουν
narampa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Εξαρταται ποια χρηματα εννοεις. Εαν εννοεις 400 ευρω ΟΧΙ σε καμμια περιπτωση. Εαν εννοεις 224 ΝΑΙ σε καθε περιπτωση. +στα γρηγορα Εχει ips οθονη με 15% περισσοτερα χρωμματα απο ipad 2 Την καλυτερη εμπειρια για surfing και multitasking απο οτιδηποτε κυκλοφορει ( οταν φοραει την 3.0.4) Πολυ καλη αυτονομια απο τις καλυτερες στην αγορα. Ενσωματωμενες εφαρμογες για office -στα γρηγορα Βαρυ και ογκωδες σε σχεση με ανταγωνισμο Ελαχιστες after market εφαρμογες Λειτουργικο που υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εγκαταληφθει ( η HP ΔΕΝ το εχει ακομα εγκαταλειψει, βγαζει κανονικα αναβαθμισεις) Εαν δεν αναβαθμιστει στην 3.0.4 παρουσιαζει ακυρα κολληματα Για εμενα στα 224 ανετα κανει παρεα για 2 χρονια εκτος και αν καποιος θελει να παιζει παιχνιδια μιας και υπαρχουν ελαχιστα. Υποψιν η καρτα γραφικων του ειναι η καλυτερη απο οποιοδηποτε ταμπλετ ευχαριστώ για τις πληροφορίες, ναι στα 224 ευρώ εννοούσα. Μάλλον θα το τσιμπήσω
Bourdoulas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά μη λέτε ότι θέλετε , εγώ έχω παραλάβει και του έχω περάσει και Andoid 5 και Windows 8 , τι να λέμε τώρα . Από επιδόσεις είναι κυριολεκτικά "άπιαστο" . Το κακό είναι οτι παρέλαβα το 16αρι και βλέπω έχουν και το 32αρι στη σελίδα τους ... Υ.Γ Πλάκα κάνω ( διευκρίνηση για τον morfeas-dsl ) Windows 8; Φίλε μου αυτά είναι last year. Εγώ πέρασα τα 9, μαζί με Android Humus και την νέα εκδοσή του WebOs, 4.321,1^2. Φυσάει ειδικά τώρα που του έκανα overclock στα 4 Ghz με υγρό άζωτο! Α μου έδωσαν και ένα δεύτερό δώρο για συγνώμη.
antgen Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Το 16αρι ξανα "κατοπιν παραγγελιας". Εχει το 32GB "Αμεσα διαθεσιμο" Η παραγγελια μoυ εχει κολλήσει στο συγκέντρωση προϊόντων και την εκανα στις 25 02:30. Θα δείξει αυριο...
Mvpgr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Τιμολογηση παραγγελίας.. Άντε, επιτέλους, λογικά θα παραλάβω αύριο. Η παραγγελία έγινε στις 25/12 21:20
kostaskontis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Windows 8; Φίλε μου αυτά είναι last year. Εγώ πέρασα τα 9, μαζί με Android Humus και την νέα εκδοσή του WebOs, 4.321,1^2. Φυσάει ειδικά τώρα που του έκανα overclock στα 4 Ghz με υγρό άζωτο! Α μου έδωσαν και ένα δεύτερό δώρο για συγνώμη. offtopic: αυτα ειναι υποανάπτυκτα λογισμικα ....εμενα μου το διακτυνισαν στο σπιτι και μολις ανοιξα το κουτι ειδα οτι ηταν ενα traycorder απο to star trek. ontopic: η παραγγελια ειναι ετοιμη να σταλει στο καταστημα ...οποτε θεου θελοντος και καιρου επιτρεποντος αυριο θα το εχω,ειμαι Αθηνα παραγγελια 26 πρωι...και ειμαι καλα.
samniotis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 μία απο τα ίδια - τιμολόγηση, παραγγελία έτοιμη να αποσταλεί! με το καλό αύριο θα τό χω και γώ! παραγγελία στις 25/01 01:01 το πρωί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα