Προς το περιεχόμενο

HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μη λέτε ότι θέλετε , εγώ έχω παραλάβει και του έχω περάσει και Andoid 5 και Windows 8 , τι να λέμε τώρα . Από επιδόσεις είναι κυριολεκτικά "άπιαστο" . Το κακό είναι οτι παρέλαβα το 16αρι και βλέπω έχουν και το 32αρι στη σελίδα τους ... :shock:

Ή κανεις πλακα ( ελπιζω!..) ή το παραπανω ποστ ειναι οτι να ναι.

12 και κατι που βγηκε η προσφορα παρηγγειλε ο ξαδερφος μου και ακομα στην αναμονη ειναι.

Android 5 δεν υπαρχει και windows 8 δεν περνιουνται λογω ασυμβατου επεξεργαστη.

• Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Redshift, μην παραπληροφορείς τον κόσμο.

1. Τα παιχνίδια που βλέπεις είναι σε Android gingerbread cm7 και όχι σε ICS. Και έχει ακόμα θέματα με κάμποσα παιχνίδια.

2. ICS Android δεν έχει βγει ακόμα ούτε alpha έκδοση ... πόσο μάλλον stable τελική. Έχει πολύυυυ δρόμο ακόμα για stable έκδοση ICS.

Επειδή όμως υπάρχουν μηχανάκια με ίδιο hardware που έχουν πάρει / θα πάρουν ICS επισήμως είμαι σίγουρος ότι τελικά θα υπάρξει αργότερα καλό ICS port.

για τα παιχνιδια το δεχομαι οτι μου ξεφυγε

για το ice cream sandwich δες στα παρακατω

https://twitter.com/#!/dalingrin/status/154492186031947776

https://twitter.com/dalingrin

Δημοσ.

Είστε σοβαροί; Τι καταγγελία; Αυτό θα ήταν το τελειωτικό χτύπημα για το eshopάκι. Με ένα πρόστιμο 12.500 σαν του Γερμανού θα έκλεινε μιά και καλή. Τώρα δεν έχει κλείσει απλά είναι εικονικό μαγαζί. Βγάζει προσφορές, παραγγέλνεις, έχει και εξέλιξη παραγγελίας και σου έρχεται και εικονικά. Μόνο εικονικά.

Δημοσ.

για τα παιχνιδια το δεχομαι οτι μου ξεφυγε

για το ice cream sandwich δες στα παρακατω

https://twitter.com/#!/dalingrin/status/154492186031947776

https://twitter.com/dalingrin

Ναι, τα είχα υπόψη μου αυτά. Και είναι σε pre-alpha στάδιο. Ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει τίποτα για το κοινό.

Πάρα πολλά θέματα ακόμα να λύσουν. Και αφού τα λύσουν θα χρειαστούν πολλά optimizations για να γίνει καλή τελικά η ROM.

Δημοσ.

Περιμενουν τον προμηθευτη τους για παραδοση μαλλον στα τελη της εβδομαδας.Οποτε για οσους παραγγειλαν ,απο επομενη εβδομαδα να περιμενουν παραλαβη(στην καλυτερη περιπτωση)

Δημοσ.

νεοτερα: η κατασταση παραγγελιας αλλαξε σε αμεσσα διαθεσιμο,οποτε πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν πως ηρθε υπαρχει στην αποθηκη και αυριο παραλαμβανω.

Δημοσ.

Εαν ερθει, ακομα και με την καθυστερηση, μπραβο τους. Θεωρω οτι πιο πολυ εκνευριζει που δεν ενημερωνουν και ειναι χυμα στο κυμα οχι τοσο οτι αργει καποιες ημερες.

Δημοσ.

Και εμένα το ίδιο γράφει "άμεσα διαθεσιμο". Ακόμη πάντως δεν έχω αποφασίσει τελικά αν αξίζει η αγορά του σε αυτά τα λεφτά

Δημοσ.

Εξαρταται ποια χρηματα εννοεις. Εαν εννοεις 400 ευρω ΟΧΙ σε καμμια περιπτωση.

Εαν εννοεις 224 ΝΑΙ σε καθε περιπτωση.

+στα γρηγορα

Εχει ips οθονη με 15% περισσοτερα χρωμματα απο ipad 2

Την καλυτερη εμπειρια για surfing και multitasking απο οτιδηποτε κυκλοφορει ( οταν φοραει την 3.0.4)

Πολυ καλη αυτονομια απο τις καλυτερες στην αγορα.

Ενσωματωμενες εφαρμογες για office

-στα γρηγορα

Βαρυ και ογκωδες σε σχεση με ανταγωνισμο

Ελαχιστες after market εφαρμογες

Λειτουργικο που υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να εγκαταληφθει ( η HP ΔΕΝ το εχει ακομα εγκαταλειψει, βγαζει κανονικα αναβαθμισεις)

Εαν δεν αναβαθμιστει στην 3.0.4 παρουσιαζει ακυρα κολληματα

Για εμενα στα 224 ανετα κανει παρεα για 2 χρονια εκτος και αν καποιος θελει να παιζει παιχνιδια μιας και υπαρχουν ελαχιστα.

Υποψιν η καρτα γραφικων του ειναι η καλυτερη απο οποιοδηποτε ταμπλετ

Δημοσ.

Εαν κάποιος διαθέτει παραπάνω λεφτά για ταμπλέτα τότε ίσως να κοίταζε και κάτι άλλο,εγώ που είχα μπάτζετ 200ευρω νομίζω πως δεν θα βρω κάτι καλύτερό για νετ χρήση.

Δημοσ.

γιατι εγω το βλεπω ακομα "Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας" και η παραγγελια μου ειναι σε φαση "Συγκέντρωση Προϊόντων - Αναμονή παραλαβής" ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...