Προς το περιεχόμενο

HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω το εχω παρει, απο ebay και το εχω μονο για ιντερνετ, απλα πιστευω οτι μερικοι θα απογοητευτουν επειδη δεν εχει πολλες εφαρμογες.δυστηχως στην ελλαδα βλεπουμε μονον τις free εφαρμογες οι οποιες δεν λενε και πολλα.οσο για μουσικη εχει πολυ καλο ηχο,

Δημοσ.

εγω το εχω παρει, απο ebay και το εχω μονο για ιντερνετ, απλα πιστευω οτι μερικοι θα απογοητευτουν επειδη δεν εχει πολλες εφαρμογες.δυστηχως στην ελλαδα βλεπουμε μονον τις free εφαρμογες οι οποιες δεν λενε και πολλα.

φιλε εμενα με ενδιαφερει μονο για σερφαρισμα,mail και .. τπτ αλλο.. θα με καλυψει?

Δημοσ.

ανετα θα σε καλυψει. απλα οπως ειπα δεν εχει τις εφαρμογες του ipad και android .για παραδειγμα δεν εχει καμια ελληνικη εφαρμογη.

Δημοσ.

ανετα θα σε καλυψει. απλα οπως ειπα δεν εχει τις εφαρμογες του ipad και android .για παραδειγμα δεν εχει καμια ελληνικη εφαρμογη.

επειδη λεγονται διαφορα πραγματακια

1) μιλαμε για 10αρι μηχανακι 2πυρηνο με 1gb ram οποτε δεν μπορω με τπτ να πιστεψω οτι ειναι ανεπαρκες απο πλευρας επιδοσεων σε οποιοδηποτε λειτουργικο

2) εχουμε πει επανειλημμενα οτι υπαρχει εκδοση alpha του andoid ice cream sandwich για την οποια υπαρχουν στο youtube βιντεο με παιχνιδια που τρεχουν εμφανως ανετα

3) ετοιμαζεται και λογικα τελειωνει το stable port του android ice cream sandwich

4) το ιδιο το web os επαρκει χαλαρα για την βασικη χρηση μιας ταμπλετας,αν δε δηλωθει ως χωρα χρηστη η αμερικη ειναι προσβασιμες και οι επι πληρωμη εφαρμογες

καλο ειναι να μην δημιουργουνται εντυπωσεις χωρις λογο

Δημοσ.

σιγουρα ειναι ενα απο τα καλυτερα tableτ και τα χρηματα του τα αξιζει και με το παραπανω.εγω προσωπικα δεν θα το αλλαζα με κατι αλλες μπαρουφες που κυκλοφορουν.

Δημοσ.

Redshift, μην παραπληροφορείς τον κόσμο.

1. Τα παιχνίδια που βλέπεις είναι σε Android gingerbread cm7 και όχι σε ICS. Και έχει ακόμα θέματα με κάμποσα παιχνίδια.

2. ICS Android δεν έχει βγει ακόμα ούτε alpha έκδοση ... πόσο μάλλον stable τελική. Έχει πολύυυυ δρόμο ακόμα για stable έκδοση ICS.

Επειδή όμως υπάρχουν μηχανάκια με ίδιο hardware που έχουν πάρει / θα πάρουν ICS επισήμως είμαι σίγουρος ότι τελικά θα υπάρξει αργότερα καλό ICS port.

Δημοσ.

παιδια πριν λιγο πηρα τηλ και μου ειπανε οτι και δεν ηρθε και δεν εχουν καποια ενημερωση για το ποτε, πιθανον για παρασκευη(προσωπικη εκτιμηση του υπαλληλου)!!κοινως μια απατη!και περιμενουμε 15 μερες!δεν μπορω να καταλαβω την σκοπιμοτητα του όλου εγχειρηματος!το μόνο που καταφεραν ειναι να εξοργισουν τον κοσμο! εχετε εσεις καμια βασιμη πληροφορηση?εγω ειμαι ετοιμος να παραγγειλω αλλο.δεν νομιζω οτι θα ερθει το tp.

Δημοσ.

Δεν νομιζω πως εχει να κανει με το ινκα. Παραγειλαμε κατι το οποιο απλα δε ηρθε ποτε στο ε σοπ. Ουτε χρηματα δωσαμε ουτε μας στειλανε καποιο αλλο προιν αντι αυτου που παραγγειλαμε!

Ακυρωστε απλα την παραγγελια σας.

Δημοσ.

Προσωπικά θα περιμένω να ακυρωθεί η παραγγελία μόνη της.

Δέ πρόκειται να το αγοράσω και αν με καλέσουν θα πώ ότι θα το πάρω.

Αν με ξανακαλέσουν θα πώ ότι περιμένω απο στιγμή σε στιγμή να κερδίσω το λότο. Έρχεται...

Το εξαργύρωσα σε 10ήμερο ταξίδι στη βόρεια Ελλάδα wub.gif

Δημοσ.

Δεν νομιζω πως εχει να κανει με το ινκα. Παραγειλαμε κατι το οποιο απλα δε ηρθε ποτε στο ε σοπ. Ουτε χρηματα δωσαμε ουτε μας στειλανε καποιο αλλο προιν αντι αυτου που παραγγειλαμε!

Ακυρωστε απλα την παραγγελια σας.

Προφανως και εχει! Ονομαζεται ψευδο καλεσμα αγορας και διαφημιση μη διαθεσιμου προιοντος ! Ο γερμανος για παρομοια υποθεση εφαγε 12.500 ευρω προστιμο.

Οταν παραγγελνεις κατι και σου λεει διαθεσιμο στις 29 και εχει παει 10 του αλλου μηνα και σου λενε δεν ξερω ποτε και αν θα παραλαβουμε ειναι ακριβως η παραπανω κατηγορια.

Δημοσ.

Παιδιά μη λέτε ότι θέλετε , εγώ έχω παραλάβει και του έχω περάσει και Andoid 5 και Windows 8 , τι να λέμε τώρα . Από επιδόσεις είναι κυριολεκτικά "άπιαστο" . Το κακό είναι οτι παρέλαβα το 16αρι και βλέπω έχουν και το 32αρι στη σελίδα τους ... :shock:

Υ.Γ Πλάκα κάνω ( διευκρίνηση για τον morfeas-dsl )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...