Προς το περιεχόμενο

HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εμένα ρε παιδιά πήρα και μου είπαν οτι θα παραλάβουνε σήμερα άρα θα μου το στείλουν αύριο .. μήπως δεν ξέρουν τι τους γίνεται? τι να πω..

Δημοσ.

τους πηρα πριν λιγο....το προιον εχει καθυστερηση δεν ξερουν τιποτα για το ποτε θα ερθει,θα επικοινωνισουν αυτοι μαζι μου.....

εμένα ρε παιδιά πήρα και μου είπαν οτι θα παραλάβουνε σήμερα άρα θα μου το στείλουν αύριο .. μήπως δεν ξέρουν τι τους γίνεται? τι να πω..

Ποτε εκανε ο καθενας την παραγγελεια μηπως αυτο παιζει ρολο.....

Δημοσ.

Τι να πω .. Εγώ νομίζω όλοι μαζί θα παραλάβουμε αν τελικά γίνει . εγώ 25 κατά τις 1 το μεσημέρι έκανα την παραγγελία

Δημοσ.

Παιδιά το δικό μου ήρθε !!!! Πολύ καλό μου το φέρανε στο σπίτι και χωρίς καθόλου χρέωση . :whistle:

Αυριο λέω να παραγείλω και το Archos 80 G9 για να έχω 2 :devil: :devil:

Δημοσ.

χμ εχω την εντυπωση πως εγω ειμαι ο γκαντεμης,στο πιο προσφατο power buy που συμμετείχα σε αλλο φορουμ καναμε 3 μηνες να παραλαβουμε ενα media player..... να δειτε αμα ακυρωσω την αλλη μερα θα παραλάβετε ολοι :-D

Παιδιά το δικό μου ήρθε !!!! Πολύ καλό μου το φέρανε στο σπίτι και χωρίς καθόλου χρέωση . :whistle:

χαχαχα ονειρα πουλια μου ταξιδιαρικα....

οφτοπικ ον: απο που θα παρεις το archos να παραγγείλω και εγω?

Δημοσ.

σιγουρα.. σου ηρθε.. :) οπως και εμένα αλλα λεω να το πάω πισω αυριο να παρω 2 ipad.. ενα ασπρο ενα μαυρο.. :)

Δημοσ.

χμ εχω την εντυπωση πως εγω ειμαι ο γκαντεμης,στο πιο προσφατο power buy που συμμετείχα σε αλλο φορουμ καναμε 3 μηνες να παραλαβουμε ενα media player..... να δειτε αμα ακυρωσω την αλλη μερα θα παραλάβετε ολοι :-D

χαχαχα ονειρα πουλια μου ταξιδιαρικα....

οφτοπικ ον: απο που θα παρεις το archos να παραγγείλω και εγω?

Δεν είσαι ο μόνος γκαντέμης! Ήμουν και γω στο κότερο! Εεε στο prodigy εννοώ! :-)

Αύριο πρωί στο e-shop. Ειχα παραγγείλει στις 1 το βράδυ, πρώτος πρώτος, οπότε κανονικά αν εχουν έρθει πρέπει να παραλάβω, αν και στην κατάσταση της παραγγελίας δεν έχει αλλάξει κάτι!

Δημοσ.

οταν το παρουν ολοι ειμαι σιγουρος οτι οι μισοι θα ψαχνουν να το πουλησουν σε μια βδομαδα.το γιατι θα το αντιληφθουν οταν το πιασουν στα χερια τους.

Δημοσ.

Πιστεύω όσοι το παραγγείλαμε ξέρουμε τι περιμένουμε. Προσωπικά δεν περιμένω την αίσθηση και την ταχύτητα του iPad 2. Ξέρω τι παρήγγειλα. Ένα φθηνό ταμπλετ με δυνατό hardware, το οποίο βέβαια για να δείξει τα δόντια του στο WebOS χρειάζεται overclocking και για να γίνει ευχάριστη, γρήγορη και απροβλημάτιστη εμπειρία με Android θα περάσει από χίλια μύρια κύμματα.

Δημοσ.

κατάλαβα .. τρίτος κύκλος .. πάμε απο την αρχή 1) έβαλαν το hp προσφορά 2) δεν αξίζει για αγορά 3) το e-shop ειναι για τα μπάζα ..

απο το πρώτο post μεχρι το τελευταίο τα ίδια .. εσύ αγαπητέ lizardos να υποθέσω οτι δεν το έχεις στην κατοχή σου σωστά?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...