RipperRoo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 τι εννοειτε παιδια με αυτο το ελατωμα της οθονης? αν το ειχανε ολα τα hp δεν θα το ειχαμε δει νωριτερα απο την σελιδα 32?
panoskir Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 τι εννοειτε παιδια με αυτο το ελατωμα της οθονης? αν το ειχανε ολα τα hp δεν θα το ειχαμε δει νωριτερα απο την σελιδα 32? Για το archos λενε οχι για το touchpad.
RipperRoo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Για το archos λενε οχι για το touchpad. γιαυτο ειναι καλο οταν "ξεφευγουμε" να προειδοποιουμε με ενα "offtopic" στην αρχη
scullyist Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 το κακο ειναι οτι βλεπεις απο ελλαδα μονο τις δωρεαν εφαρμογες, δεν ξερω αν υπαρχει τροπος και για τις πληρωμενες. Απ'ότι έχω διαβάσει υπάρχει, το έχουν κάνει άλλοι. Στα settings που κάνεις την πρώτη φορά που το ανοίγεις, απλά δηλώνεις άλλη χώρα και έχεις διαθέσιμες και τις πληρωμένες εφαρμογές(USA υποθέτω). Ας το θυμούνται να το κάνουν όσοι το πάρουν μην την πατήσουν όπως εμείς.. Δεν το έψαξα ακόμη να δω αν υπάρχει τρόπος να αλλάξεις τα settings κατόπιν εορτής (για εμάς που ήδη δηλώσαμε Eλλάδα).
lizardos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 ναι αλλα για να κατεβασεις τις πληρωμενες μπορεις με καρτα απο ελλαδα ,η πρεπει να εχεις καρτα αμερικης η αλλης χωρας;
scullyist Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Tώρα θα σε γελάσω, δεν έλεγε κάτι παραπάνω σε λεπτομέρειες, απλά ανέφερε ο τύπος ότι έβαλε στα settings άλλη χώρα και είχε και τις paid διαθέσιμες.
kostaskontis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 στο twitter ο τυπος που ασχολητε με το ICS πορτ ειπε οτι θα βγαλει alpha σε λιγες ημερες https://twitter.com/#!/dalingrin/status/154492186031947776
samniotis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 μέχρι να παραλάβουμε η iCS θα είναι "περσινά ξυνά σταφύλια"!!
kostaskontis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 χαχαχα παλιο αλλα καλο,το ειχα δει οταν επαιζε το TP 99$,και εγω καπως ετσι τσαντισμενος ειμουν ,που ζω στην ελλαδα και τετοιες προσφορες τις διαβαζω μονο απο το ιντερνετ
ct05137 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Παιδία καλησπέρα σας, με αφορμή την νέα καθυστέριση του e-shop είπα να κανώ μια ερευνα για προιοντα που καλύπτουν τις αδυναμίες TP. Ετσι βρήκα 2 αντάπτορες για να μπορούμε να εχουμε μετατροπή και σε κανονικό usb (Link ) και σε hdmi (link Link ). Δεν κανω καποια διαφημιση στους συγκεκριμενους πωλητες απλα αυτα εχω παραγγελλει για τον εαυτο μου και περιμενω να μου ερθουν . Ο καθενας μπορει να ψαξει μονος του βαζοντας σαν λεξεις - κλειδια "mini usb to femamale usb , mini usb to hdmi". ΠΡΟΣΟΧΗ στον τυπο mini usb που θα επιλεξει κανεις γιατι υπαρχουν 2. Επιλεον μπορει μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι οι θηκες για ipad 1(κοστιζουν γυρω στα 7 ευρο) ειναι συμβατες και με το ΤP ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ . Αμα καποιος εχει κάποιο απο αυτα τα προιόντα ας μας πει αμα κάνουν καλή δουλεία σε webos (σε android κάνουν σιγουρα).
ColdFusion Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Παιδία καλησπέρα σας, με αφορμή την νέα καθυστέριση του e-shop είπα να κανώ μια ερευνα για προιοντα που καλύπτουν τις αδυναμίες TP. Ετσι βρήκα 2 αντάπτορες για να μπορούμε να εχουμε μετατροπή και σε κανονικό usb (Link ) και σε hdmi (link Link ). Δεν κανω καποια διαφημιση στους συγκεκριμενους πωλητες απλα αυτα εχω παραγγελλει για τον εαυτο μου και περιμενω να μου ερθουν . Ο καθενας μπορει να ψαξει μονος του βαζοντας σαν λεξεις - κλειδια "mini usb to femamale usb , mini usb to hdmi". ΠΡΟΣΟΧΗ στον τυπο mini usb που θα επιλεξει κανεις γιατι υπαρχουν 2. Επιλεον μπορει μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι οι θηκες για ipad 1(κοστιζουν γυρω στα 7 ευρο) ειναι συμβατες και με το ΤP ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ . Αμα καποιος εχει κάποιο απο αυτα τα προιόντα ας μας πει αμα κάνουν καλή δουλεία σε webos (σε android κάνουν σιγουρα). καλα κατσε να το παρουμε πρωτα και μετα βλεπουμε!
lizardos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 δεν νομιζω να δουλευουν αυτα με το touchpad η θυρα του ειναι μονο για φορτιση, ουτε η θηκη κανει του ipad ,εχει μικροδιαφορες
kostaskontis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 ασπρο μαυρο ονειρα κανω οππως ελεγε και η Αλεξια αλλα τελος παντων ,αυτοι οι ανταπτορες δεν δουλευουν με το TP ,στο xda εγινε μια κουβεντα για το αν μπορουν να βγαλουν hdmi μιας και το τσιπακι το υποστηριζει αλλα δεν βγαλανε ακρη ακομα... Να την πω την αμαρτια μου βεβαια κοιταξα για βαση/σταντ και ζαχαρωνω ενα Touchstone αν και εφοσον το παραλαβω καποτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα