Προς το περιεχόμενο

HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εσωτερικη φωνουλα μου εχει αρχισει να με λεει λακαμα που καθομαι και περιμενω προκοπη απο το eshop....ακομα πιο κριμα ειναι οτι καποια ξεφτερια πληρωνονται για να εργαζονται εκει και να εχουν τοσο λαμπρες ιδεες για παραγγελιες ,ενω εγω ειμαι τυπικα ανεργος και ανασφαλιστος...και τελος ακομα πιο λυπηρο ειναι οτι εγω ειμαι ζωον και ψαρωνω και περιμενω την σαχλαμαρα τους. :-D

οφτοπικ: ξερει κανεις μαγαζι στην Αθηνα να εχει να δω απο κοντα το Archos 8 G9?

• Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

επειδη δεν καιγομαι για το tablet δεν με ενδιαφερει και πολυ ποτε και αν θα το φερουν τελικα

απλα πλεον τους εχω στην κατηγορια κολομαγαζο ενα κλικ πριν το τελειως μπορντελο

ετσι απο περιεργεια ομως υπαρχει εστω και ενας που να εχει παραλαβει απο insomnia?

Δημοσ.

πέρασα απο εκεί σήμερα και μίλησα με ένα πωλητή...απ'ότι μου είπε τους καθυστέρησε ο προμηθευτής τους εξού και η καθυστέρηση!

εγώ, άλλη μία βδομάδα αναμονή, μόνο και μόνο γιατί είχαμε πέσει σε γιορτές και πολλοί απο τους εμπόρους εκτός ελλάδος τα κλείναν τα μαγαζάκια τους.

Δημοσ.

εγω παντως βρηκα στο ebay πριν ενα μηνα 32gb με 200 ευρω και πηρα 2 ,μαζι με την γνησια θηκη. απο αγγλια βγαζουν με καλες τιμες sto ebay κατα καιρους καινουργια κομματια

Δημοσ.

Μονο για μένα ειναι τοσο συμαντικό θέμα η εγγύηση .. πες οτι πάθει κάτι τι κάνεις αν εχει 3 μήνες εγγύηση απο αμέρική? lizardos περα απο αυτο πως σου φαίνεται το μηχανάκι ?

Δημοσ.

Η εσωτερικη φωνουλα μου εχει αρχισει να με λεει λακαμα που καθομαι και περιμενω προκοπη απο το eshop....ακομα πιο κριμα ειναι οτι καποια ξεφτερια πληρωνονται για να εργαζονται εκει και να εχουν τοσο λαμπρες ιδεες για παραγγελιες ,ενω εγω ειμαι τυπικα ανεργος και ανασφαλιστος...και τελος ακομα πιο λυπηρο ειναι οτι εγω ειμαι ζωον και ψαρωνω και περιμενω την σαχλαμαρα τους. :-D

οφτοπικ: ξερει κανεις μαγαζι στην Αθηνα να εχει να δω απο κοντα το Archos 8 G9?

Το ειδα στα Public στην θεσσαλονικη οποτε φανταζομαι υπαρχει και στην Αθήνα. Ενοχλητικη η "φυσαλίδα" στην οθόνη καπου στην μεση αριστερα που εμφανιζεται οταν πιασεις την συσκευη με το ένα χέρι. Και είναι εργοστασιακό σφάλμα σε όλες τις συσκευες.Και μόνο γιαυτο ξενερωσα...

Δημοσ.

την τιμη γιατι την είχαν αλλάξει σου ειπε?

τους εγινε συνηθεια πλεον...........κ σ αυτο αλλαξαν τι τιμη προς τα πανω(απο 23 κ κατι σε 26,30).............παντα τετοια eshop , που θα παει δε θα ξυπνησουμε καποτε οι ελληνες?

Δημοσ.

ειχα παρει 2 απο ebay, το ενα το εδωσα δεν το ηθελε η συζηγος. αρκετα καλο για ιντερνετ, το κακο ειναι οτι βλεπεις απο ελλαδα μονο τις δωρεαν εφαρμογες, δεν ξερω αν υπαρχει τροπος και για τις πληρωμενες.τωρα για την εγγυηση το eshop λεει 2 χρονια. σε περιπτωση που χαλασει το στελνουν εξω κατι που μπορω να κανω και εγω. μαλλον αν δεν σε καλυψουν με επισκευη μηχανηματος θα δωσουν πιστωτικο για κατι αλλο ετσι πιστευω.σε γενικες γραμμες το μηχανημα αξιζει τα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο το λειτουργικο του.

Δημοσ.

Το ειδα στα Public στην θεσσαλονικη οποτε φανταζομαι υπαρχει και στην Αθήνα. Ενοχλητικη η "φυσαλίδα" στην οθόνη καπου στην μεση αριστερα που εμφανιζεται οταν πιασεις την συσκευη με το ένα χέρι. Και είναι εργοστασιακό σφάλμα σε όλες τις συσκευες.Και μόνο γιαυτο ξενερωσα...

omg εχεις δικιο, το διασταυρωσα και με αλλα φορουμς και ολοι λενε γιαυτο το πολυ ενοχλητικο ελατωμα ,και ημουν ετοιμος να το παρω απο εδω

ειναι λυπηρο που καταντησαν αξιολογα καταστηματα σαν το eshop καθαρα λογω κακης διαχείρισης.Ειχα πολυ καιρο να ψωνισω απο εκει και δεν ειχα παει χαμπαρι ποσο χαμηλα εχουν πεσει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...