ipal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Το δικό μου στάλθηκε από Uk και μόλις το τσέκαρα' date=' καλύπτεται κανονικά. Όπως λέει Please select the country where you would like service (even if you purchased your product in a different country), and enter the serial number and product number below, then click on ‘Submit’. απο e-shop πηρες? @astymagos δε νομιζω να υπαρχει ε-σοπ σε κανα χρονο. τουλαχιστον οχι οπως ειναι τωρα. με τα λεφτα απο αυτες τις προσφορες κρατιεται ολη η αλυσιδα...
scullyist Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Όχι δεν είναι από την προσφορά του e-shop, το είχα κερδίσει σε μια online κλήρωση και μου στάλθηκε από UK (> αγγλικό μαγαζί). Οπότε σκέφτομαι, αν αυτό η HP βγάζει ότι το καλύπτει η εγγύηση της (δηλώνοντας Ελλάδα ως επιθυμητή χώρα service όταν τσέκαρα--αφού στο σάιτ λέει ότι είναι άσχετα με το ποια χώρα το αγόρασες) γιατί να μην ισχύει το ίδιο και για αυτά που θα πάρετε από το eshop, απ'όπου κι αν τα προμηθευτεί το eshop? Τουλάχιστον για την 1 χρόνου εγγύηση της ΗP. Αν συμβεί το σενάριο όπου το eshop δεν θα υπάρχει ώστε να σου εγγυάται τα 2 χρόνια..τουλάχιστον ο 1 χρόνος της HP θεωρείται δεδομένος (?)
astymagos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2012 απο e-shop πηρες? @astymagos δε νομιζω να υπαρχει ε-σοπ σε κανα χρονο. τουλαχιστον οχι οπως ειναι τωρα. με τα λεφτα απο αυτες τις προσφορες κρατιεται ολη η αλυσιδα... δεν νομιζω να κρεμασουν τοσο κοσμο..καπου θα τους παραπεμψουν..ελπίζω δλδ..
stigmes Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 πήρα τηλέφωνο και μού είπαν .. η αύριο θα παραλάβω ,,, η την τρίτη ..
VCDencoder Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Μαλλον δεν παραλαβανε σημερα. Αυριο αν παραλαβουνε θα τα στειλουνε δευτερα καθως παρασκευη ειναι τα Φωτα! Απο οτι φαινεται παραλαβη επομενη τεταρτη με πεμπτη!
Bourdoulas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Αυτά τα tablet πρέπει να έχουν κάνει τον γύρω του κόσμου 3 φορές τώρα!
stigmes Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 εμένα μου είπαν οτι αν παραλάβουν αυτοί χτες , θα το εχω σήμερα , αν παραλάβουν δευτερα θα το εχω την τρίτη , .. ελπίζω να μην πάνε απο βδομάδα σε βδομάδα γιατί θα τα φάνε στο κεφάλι τα ταμπλετ εμένα με εκνευρίζει η αδιαφορία που δείχνουν προς τους πελάτες τους , αυτοί μας έχουν ανάγκη όχι εμείς αυτούς
morfeas-dsl- Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 παντως στο site λεει πλεον γενικα και αοριστα "κατοπιν παραγγελιας" .
kingdragon Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Μάλλον θα φάμε κανα άκυρο πάλι όπως με τα Easypix...
antgen Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Πηρα τηλ. να ρωτησω ποτε θα παραλαβω(παραγγειλα στις 25/12 με ημερομηνια "παραλαβης" 29/12) και μου ειπαν στις 9 του μηνος. Επισης μου ειπε οτι θα επρεπε να με ειχαν ενημερωσει κτλ. Λογο του οτι δεν καιγομαι για tablet, ουτε ειχα σκοπο να αγοραζα, θα περιμενω μπας.... και παραλαβω, αλλα σαν αντιμετώπιση προς τον πελατη ειναι απλα απαραδεκτοι. (Φυσικα και ΔΕΝ εννοω τον υπαλληλο που μιλησα στο τηλ,ο οποίος ηταν πολυ ευγενικος και εξηπηρετικος)
Galaxy Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Ούτε εγώ πήρα καμιά ειδοποίηση αλλά ουτε και περιμένω . Μέχρι να το στείλουν ( λέμε τώρα ) και ας το παραλάβουν πάλι οι ίδιοι . Κρίμα πάντως κάποτε ήταν καλό μαγαζί ... το παρακάνανε και πέρνει και εμάς η μπάλα να ονειρευόμαστε πράγματα που δεν υπάρχουν ...
Mvpgr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2012 Πήρα κι εγώ τηλ κάνοντας τον ανήξερο.. Το παλικάρι μου είπε πως επρεπε να με έχουν ειδοποιήσει, και συγνώμη κτλ. Μου λεει περιμένουνε παραλαβή τη δευτέρα.. Τον ρώτησα αν είναι σίγουρο για τη δευτέρα, με έβαλε στην αναμονή και μετά απο λίγο μου λέει πως δεν είναι σίγουρο αλλά είναι η τελευταία ενημέρωση που έχουν από τον προμηθευτή τους.. Go figure. Δεν το ακύρωσα γιατί δεν καίγομαι για tablet, άμα είναι να έρθει ας έρθει.. Αλλά όσοι βιάζονται καλό θα είναι από δευτέρα να το ξανασκεφτούν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα