Προς το περιεχόμενο

HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους πήρα κι εγώ μόλις τώρα και μου είπανε τα ίδια με σένα....

παραλαμβάνουνε απο τον προμηθευτή τους ή στις 4 ή στις 9 και εμείς σε 1 με 2 εργάσιμες απο την ημέρα παραλαβής!

• Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τους πήρα κι εγώ μόλις τώρα και μου είπανε τα ίδια με σένα....

παραλαμβάνουνε απο τον προμηθευτή τους ή στις 4 ή στις 9 και εμείς σε 1 με 2 εργάσιμες απο την ημέρα παραλαβής!

δηλαδή αν κατάλαβα καλά πάμε για 9?? ωραία .. αυτό το σίγουρα θα μας φάει ..μακάρι να παραλάβουμε πάντως

Δημοσ.

Παίδες το θέμα είναι να παραλάβετε. Τώρα αν αντί για 4 το πάρετε 10 δεν τρέχει τίποτα. Είμαστε όλο αργίες εδώ (μεσολαβεί και ΣΚ) και μην ξεχνάτε πώς αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα δύσκολη στις αποστολές.

Δημοσ.

+1

και επίσης να παραλάβουμε στην τιμή που το παραγγείλαμε και όχι ακριβότερα (βλ. αλλαγή τιμής μεσοβδόμαδα!)

Δημοσ.

+ 1 και απο μένα .,απλά ολο αυτό το θέμα ειναι κουραστικό και λόγο της συμπεριφοράς απο πλευράς e-shop , απο expansys που εκανα παραγγελία γιατι με ενημέρωσαν οτι θα αργήσει 2 βδομάδες λόγο εορτών ? τοσο δύσκολη ειναι η ενημέρωση στο e-shop?δεν δείχνουν να μας σέβονται και αυτό ειναι το εκνευριστικό

Δημοσ.

+1

και επίσης να παραλάβουμε στην τιμή που το παραγγείλαμε και όχι ακριβότερα (βλ. αλλαγή τιμής μεσοβδόμαδα!)

Έχω email την απόδειξη παραγγελίας και screenshot του site την ώρα της παραγγελιάς ,αν παω και μου πουν να τους δώσω 1 ευρώ παραπάνω από 224 έχω στο speeddial το ΙΝΚΑ. ;-)

Δημοσ.

Αν εννοείς τα μενού, όντως δεν έχει ελληνικά αλλά πληκτρολόγιο του περνάς σχετικά εύκολα!

Το πιο δύσκολο απ' όλα είναι να παραλάβουμε! Τα υπόλοιπα διορθώνονται!

Υπάρχουν οδηγίες κάπου πως να περάσεις τα ελληνικά ?
Δημοσ.

Έχει πλάκα το eshop. Μου θυμίζει κάποτε που μαζευόμασταν και κάναμε ομαδικές παραγγελίες για να πάρουμε καλύτερη τιμή. Έτσι κάνει και το μαγαζάκι της πλάκας (πλέον, κάποτε ήταν κορυφή..). Απορώ γιατί ασχολείστε ακόμα. Από το εξωτερικό πιο γρήγορα θα είχε έρθει.

Δημοσ.

και ουτως η αλλως εγγυηση ΗΡ δεν εχει. χτυπα ξυλο αν εχει προβλημα ΣΤΗΝ καλυτερη θα παρετε πιστωτικο (αλλο για αντικατασταση να σας βρουν δε νομιζω) στη χειροτερη θα εχουν κλεισει και θα τρεχετε για μηνυσεις.

παντως στα 224 ειναι μια καπως τιμια τιμη οποτε αναμονη... μαλλον μαζευτηκαν πολλα και ψαχνουν τροπο να σας τα φερουν (θα τελειωσε το ...λαδακι) :devil:

Δημοσ.

και ουτως η αλλως εγγυηση ΗΡ δεν εχει. χτυπα ξυλο αν εχει προβλημα ΣΤΗΝ καλυτερη θα παρετε πιστωτικο (αλλο για αντικατασταση να σας βρουν δε νομιζω) στη χειροτερη θα εχουν κλεισει και θα τρεχετε για μηνυσεις.

παντως στα 224 ειναι μια καπως τιμια τιμη οποτε αναμονη... μαλλον μαζευτηκαν πολλα και ψαχνουν τροπο να σας τα φερουν (θα τελειωσε το ...λαδακι) :devil:

εισαι σιγουρος οτι δεν εχει εγγυηση HP? δεν ειναι μονο το e-shop που τα πουλαει. βλεπε amazon, eBay ιστοριες κτλ..δεν ξερω, ελπιζω να χει εγγυηση κανονικα τουλαχιστον για service

Δημοσ.

θελει λιγο ψαξιμο. αν τα φερουν απο εκτος ΕU πολυ πιθανο να μην τα καλυπτει εδω η ΗΡ. εχει ερθει ελλαδα επισημα?

οταν το παρεις θα μπορεις να τσεκαρεις με το serial στην ΗΡ.

κανονικα ( για τα αγορασμενα κανονικα απο μαγαζι οταν κυκλοφορουσε) εχουν global, ενω π.χ. αυτα http://www.hotukdeals.com/misc/80-16gb-hp-touchpad-final-sale-stock-hp-their-ebay-store-1086883 ειχαν 3 μηνες & μονο για USA.

Δημοσ.

θελει λιγο ψαξιμο. αν τα φερουν απο εκτος ΕU πολυ πιθανο να μην τα καλυπτει εδω η ΗΡ.

Το δικό μου στάλθηκε από Uk και μόλις το τσέκαρα, καλύπτεται κανονικά.

Όπως λέει

Please select the country where you would like service (even if you purchased your product in a different country), and enter the serial number and product number below, then click on ‘Submit’.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι αφου εχει 2 χρονια εγγυηση τα λεφτα σου λογικα δεν τα χανεις..εγω ο μονος λογος που δεν εχω αγοράσει ακόμα κατι αλλο και περιμένω το eshop ειναι η εγγύηση.ακομα και 100 να το εβρισκα χωρις εγγυηση δεν .. Νομιζω η hp δινει 1 χρονο ενω το eshop 2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...