Προς το περιεχόμενο

HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το e-shop έχει δεχτεί τόσες παραγγελίες, το site το εμφάνιζε σαν "εξαντλημένο" τουλάχιστον 2 φορές κι όμως είναι πάλι διαθέσιμο! Θέλω να δώ που στο καλό θα βρούν τόσα ΤΡ!!!

Προσωπικά αν μου κάνουν καμιά ιστορία είτε με τα λεφτά είτε με την τιμή, τους έχω κάνει καταγγελία στο λεπτό!Ήμουν απο τους πρώτους που παράγγειλαν και δεν δέχομαι κουβέντα!

• Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το e-shop έχει δεχτεί τόσες παραγγελίες, το site το εμφάνιζε σαν "εξαντλημένο"

πως εισαι τοσο σιγουρος για το "τοσες παραγγελιες" κ δε σου περνα η σκεψη οτι πιθανον να ειχαν μηδενικο αποθεμα(ως συνηθως) κ γι αυτο εμφανιζεται τοσο γρηγορα το "εξαντλημενο".........απλα περιμεναν να δουν τι "ψαριά θα μαζευτει" κ να παραγειλλουν αναλογα απ το προμηθευτη τους( αφου βεβαια ειχε προηγηθει συμφωνια τιμης μαζι του)

Δημοσ.

ο τρόπος σκέψης μου είναι ο εξής

1 - όπως είπες δεν είχαν καθόλου στόκ, οπότε και κλείσαν μία τιμή για πχ 50 κομμάτια

2 - μόλις συμπληρώθηκαν τα 50 κομμάτια βγάλαν ένδειξη "εξαντλημένο" και επικοινώνησαν με τον προμηθευτή τους για να δούν πόσα ακόμα θα μπορούσαν να πάρουν κ.ο.κ....

εννοείται ότι μία ιδέα σχετικά με το πόσοι παραγγείλαν το τάμπλετ, την έχουμε μόνο απο εδώ μέσα....φαντάζομαι ότι η προσφορά έτρεξε γενικά και όχι μόνο στο insomnia :mrgreen:

αυτό που θεωρώ ώς "απρεπές" είναι το ότι μάλλον ακύρωσαν την αρχική παραγγελία που ήταν να παραλάβουν στις 29 ώστε με τα ίδια μεταφορικά να φέρουν παραπάνω κομμάτια (εξού και η καθυστέρηση) και συνάμα ανεβάσαν την τιμή κάτα 20€!!!

Δημοσ.

Προσωπικά αν μου κάνουν καμιά ιστορία είτε με τα λεφτά είτε με την τιμή, τους έχω κάνει καταγγελία στο λεπτό!Ήμουν απο τους πρώτους που παράγγειλαν και δεν δέχομαι κουβέντα!

Δεν ιδρώνει φίλε το αυτί κανενός στο Ελλάντα. Εδώ υπάρχουν 100αδες επιχειρήσεις που δεν έδωσαν δώρο Χριστουγέννων. Είδες εσύ να πάει κανένας μέσα ? Εισπράτουν από εμάς το ΦΠΑ κα τον παντελονιάζουν - πήγε κανένας μέσα ? Θα ασχοληθούν λοιπόν αν το eshop δώσει το HP σε όλους ή στους μισούς ?

Δημοσ.

Βασίλη καταλαβαίνω την απογοήτευση άλλα αυτό είναι που μας έφερε και εδώ που είμαστε!

Σκέψου κάθε φορά που ένας εκεί έξω δεν σου έδινε απόδειξη να του έστελνες το ΣΔΟΕ, πόσοι θα φοβόντουσαν να κάνουν μαγκιές και που θα ήταν η οικονομία μας? Και δεν γίνεσαι ρουφ - αυτός είναι ο κλέφτης που σου παίρνει το ΦΠΑ και το βαζει στην τσέπη του!

Απο την άλλη, σκέψου την Τετάρτη να γίνει καμιά ιστορία και να μαζευτούμε απο δω μέσα καμιά 50αρια να τους καταγγείλουμε! Δέν πιστεύω ότι δεν θα ιδρώσει και καθόλου το αυτί τους! Και όχι μόνο σε αυτούς έτσι - σε οποιονδήποτε κάνει κάτι που δεν είναι σωστό - ηθικό ή ότι άλλο θές!

Και στον αντίποδα, πόσο καλή διαφήμιση για κάθε μαγαζί αν τηρήσει τον λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκε η οποιαδήποτε κινητικότητα γύρω απο αυτό!!

Δημοσ.

Όσο περνάει ο καιρός της "προσφοράς" το μετανιώνω . Σκέφτομαι για το Archos 80 G9 με το βασικό πακέτο στα 250 ευρώ , για να μη πεδεύομαι με το να περνάω Android κτλ . Φυσικά το κατά πόσο θα παραλάβω τελικά ούτως ή άλλος έτσι και αλλιώς πλέον είναι ένα θέμα ... και έχω αρχίσει να κουράζομαι με το όλο εγχείρημα . :mad:

Δημοσ.

Υπομονη μεχρι την Πεμπτη φιλε gladi,και εγω τρωγομαι και ψαχνωμαι αλλα πιστευω οτι το touchpad θα ειναι ομορφο εργαλειακι ακομα και για μενα που δεν ζηταω πολλα.Αν οντως δεν τοτε κοιταω παρακατω,προσωπικα τα Archos δεν μου αρεσουν εμφανισιακα ετσι λογω μικρων απαιτησεων θα κοιταξω για ενα "τιμιο...κινεζικο"γυρω στα 200 ευρω.

Δημοσ.

τους εστειλα για να μαθω για την καθυστερηση και τον λογο για τον οποιο δεν με ενημερωσαν για την αλλαγη της ημερομηνιας παραλαβης και μου απαντησαν:

"Αγαπητέ κύριε/α Ζητάμε συγνώμη για τη καθυστέρηση της παραγγελίας σας αλλά πολύ περισσότερο για την έλλειψη της ενημέρωση σας. Δυστυχώς ο κωδικός της παραγγελίας σας (PER.900923) βρίσκεται σε έλλειψη από τις αποθήκες μας και το προμηθευτή μας.

Όλες οι παραγγελίες που είναι καταχωρημένες με αυτόν το κωδικό ενημερώνονται καθημερινά αυτόματα από το σύστημά μας για τη καθυστέρηση της παραλαβής της παραγγελίας κάτι που δεν έχει γίνει εδώ. Τα αποθέματα στο site μας εξαρτώνται ανάμεσα σε άλλους παράγοντες και από την διαθεσιμότητα των προμηθευτών μας, οπότε δυστυχώς σε συγκεκριμένες περιόδους εμφανίζονται και κάποιες ελλείψεις σε ορισμένες προϊοντικές κατηγορίες. Τόσο το εμπορικό μας τμήμα όσο και το τμήμα πωλήσεων εργάζονται εντατικά ώστε να καλύψουν τέτοιου είδους ελλείψεις. Λυπόμαστε πολύ για την αναστάτωση.

Τα προβλήματα των ημερών μας έχουν επηρεάσει όλους τους τομείς μαζί κι εμάς αλλά και τους προμηθευτές μας οπού είναι ο βασικός λόγος που οι παραγγελίες μας καθυστερούν ή κάποιες περιόδους δεν έχουμε μεγάλη ποικιλία στο site μας. Το mail σας έχει προωθηθεί σε όλα τα αρμόδια τμήματα και υπευθύνους για την ενημέρωσή σας και έχουν γίνει οι απαραίτητες συστάσεις. Αναμενόμενες παραλαβές σύμφωνα με τη τελευταία ενημέρωση του προμηθευτή μας θα έχουμε απο την επόμενη εβδομάδα. Παρακαλώ ενημερώστε μας αν επιθυμείτε την αναμονή του κωδικού ή ακόμα και την ακύρωση της παραγγελίας. Οτιδήποτε θελήσετε μη διστάσετε να με ενημερώσετε.

Με εκτίμηση"

βασικα, εκει που λεει να τους ενημερωσω αν επιθυμω αναμονη του κωδικου τι εννοουν? :-(

Δημοσ.

βασικα, εκει που λεει να τους ενημερωσω αν επιθυμω αναμονη του κωδικου τι εννοουν? :-(

αυτό που μου είπαν έμενα όταν τους πήρα τηλέφωνο .. αν θες να ακυρωθεί η παραγγελιά σου .. πολύ δακρύβρεχτο email σου έστειλαν , ας εξηγούσαν και τον λόγο που ανέβασαν με το έτσι θέλω τα λαμογια 20 ευρώ την τιμή και τον λόγο που κανείς δεν παρέλαβε στις 29 , έλεος ποιους νομίζουν οτι κοροϊδεύουν ?

Δημοσ.

Βεβαια υπαρχει και η περιπτωση παντα λαμογιο να ειναι ο προμηθευτης. Εννοω να ειδε πως θελουν και αλλα και να ειπε + 20 ευρω το ενα. Λεω, δεν ξερω :)

Δημοσ.

αυτό που μου είπαν έμενα όταν τους πήρα τηλέφωνο .. αν θες να ακυρωθεί η παραγγελιά σου .. πολύ δακρύβρεχτο email σου έστειλαν , ας εξηγούσαν και τον λόγο που ανέβασαν με το έτσι θέλω τα λαμογια 20 ευρώ την τιμή και τον λόγο που κανείς δεν παρέλαβε στις 29 , έλεος ποιους νομίζουν οτι κοροϊδεύουν ?

δηλαδη αν δεν τους απαντησει το παιδι στο mail ενδεχεται να θεωρησουν οτι θελει να ακυρωσει την παραγγελια? ελεος αυτο το e-shop, εμενα δεν μου χουν στειλει ακομα τιποτα και τους εστειλα ενα mail να δω τι γινεται πριν 2 μερες. ολο λεω πως δεν θα ξαναπαρω απο κει και ολο κατι γινεται γμτ..
Δημοσ.

δηλαδη αν δεν τους απαντησει το παιδι στο mail ενδεχεται να θεωρησουν οτι θελει να ακυρωσει την παραγγελια? ελεος αυτο το e-shop, εμενα δεν μου χουν στειλει ακομα τιποτα και τους εστειλα ενα mail να δω τι γινεται πριν 2 μερες. ολο λεω πως δεν θα ξαναπαρω απο κει και ολο κατι γινεται γμτ..

ρε μαγκες τι εγινε με τους κλεφτες???

παρελαβε κανεις?

Δημοσ.

παντως το εβαλε παλι 399 .. αυτοι που θα παραγγειλουν τωρα να δεις οτι θα παρουν.. ετσι μου ερχεται να κανω παραγγελια για παραλαβή απο το κατάστημα με αλλο όνομα .. να δω!

Δημοσ.

παντως το εβαλε παλι 399 .. αυτοι που θα παραγγειλουν τωρα να δεις οτι θα παρουν.. ετσι μου ερχεται να κανω παραγγελια για παραλαβή απο το κατάστημα με αλλο όνομα .. να δω!

Ε ναι για , αφου τέλειωσε η super-προσφορά εβδομάδας . Καλά , πουλάνε φύκια με μεταξωτές κορδέλες χωρίς να έχουν το παραμικρό - παραλαβή του χρόνου ... Εγώ πάντως κατέληξα στο Archos 80 G 9 Link με τιμές από 250 - 300 ευρό και διαθέσιμα άμεσα ... Πολύ φασαρία για το τίποτα , δυστυχώς .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...