ipal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 οχι αλλα διάβασα σε foroum οτι κάποιοι το πρόλαβαν .. Link και ενα ωραιο review στο dealsuk λενε δυο το προλαβαν btw το review αυτο λεει για το GO 7". βγηκε αυτο ποτε?!
lionheart75 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 στο dealsuk λενε ενας-δυο το προλαβαν btw το review αυτο λεει για το GO 7". βγηκε αυτο ποτε?! Απο όσο ξέρω δεν κυκλοφόρησε τελικά το go.
astymagos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) το touchpad σε σχεση με το BlackBerry PlayBook Tablet WiFi 16GB που ειναι στα 229 στο simplyelectronics και στα 305Ε στο pc1 Link τι λεει? Κανεις;;; Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2011 από astymagos
alfamesitiki Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Εχω μια προαισθηση οτι δεν θα το παρει κανενας. θα δειτε ...
teodor_ch Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Όντως θα δείξει σε όσους απο σας το παραγγείλατε και εύχομαι ειλικρινά να το πάρετε. Κουράγιο και όρεξη να έχετε να ασχοληθείτε. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει κατι τέτοιο. Αν το αγόραζα, που όπως είπα θα το είχα παραγγείλει και εγώ αν δεν έκαναν την απαράδεκτη κίνηση λόγω ζήτησης να αυξήσουν την τιμή, θα το άφηνα όπως είναι. Πάντως έχετε φάει κόλλημα με την οθόνη και το ανώτερο hardware χωρίς να αναφέρεστε καθόλου στα υπόλοιπα όπως: έλλειψη hdmi, έλλειψη επέκτασης χωρητικότητας, έλλειψη κάμερας για stills και hd video recording κλπ, κλπ χωρίς, ξαναλέω, να αναφερθώ στο OS. (Πράγματι φαίνεται να είναι ενδιαφέρον σαν λειτουργικό απο όσα είδα σε video reviews και hands on). Μείνετε λοιπόν με την ips οθόνη (αν και δεν είναι το μόνο tab απο όσο ξέρω που φέρει ips οθόνη) και τον snapdragon s3 και να λέτε ότι έχετε ανώτερο hardware. Προσωπικά προτιμώ όλα τα υπόλοιπα που αναφέρονται και απουσιάζουν απο το hp, ΟS adroid 3 και tegra 2 με λίγα ευρώ παραπάνω. Γούστα αυτά. υγ. Το archos g9 κινεζιά ξε-κινεζιά μια χαρά τίμιο και αξιοπρεπές είναι για τα λεφτά του. Όποιος διαθέτει περισσότερα πάει σε ακριβότερες λύσεις που έχουν ήδη αναφερθεί σε προηγούμενο πόστ. Ούτε κουράγιο ούτε όρεξη. Το φορτίζεις και το ανοίγεις! Τα περι android είναι καθαρά για παιχνίδι και έξτρα πλεονέκτημα το δεύτερο λειτουργικό. Αν κάποιος το αγόρασε ΜΟΝΟ για να βάλει android τότε ναί, μάλλον έκανε λάθος. Περι gps, camera κλπ πάνε με τις ανάγκες του καθενός. Εγώ στο κινητό έχω βγάλει σε ένα χρόνο 10 φωτογραφίες. Αυτά που μετράνε σε μία ταμπλέτα για τους περισσότερους είναι η ταχύτητα στο σερφάρισμα και η φορητότητα/άνεση που εκεί χάνει λίγο λόγω βάρους. Ε, με 224 απο Ελληνικό κατάστημα δεν αγοράζεις καινούργια συσκευή, οπότε οποιαδήποτε σύγκριση είναι άστοχη!
mpokwsths Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Συγγνώμη που απαντώ για τον lionheart75 αλλά πραγματικά άμα μου το βρεις το θέλω, χαλάλι τα 244 ευρώ αν είναι για τόσο ισχυρό μηχάνημα που το snapdragon του θα μου επιτρεψει να παιξω τα αγαπημένα μου world of midgard και order and Chaos online καθώς και games της τουαλετας οπως gta3 anniversary και shadow gun.... Το μηχάνημα είναι ισχυρό αλλά το θέμα είναι να έχει το λειτουργικό σύστημα για να εκμεταλλευτεί το hardware. Εκεί είναι η μόνη μου ανησυχία. Εδώ παίρνεις μια ιδέα ... αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα. Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα από μία τόσο πρώιμη ROM. Shadowgun GTA Πάρε και ένα Asphalt 6 HD Όσο για τη χωρητικότητα, μάλλον τα 16GB είναι αρκετά (αφού δεν παίρνει και βίντεο για να τρώει χώρο). Όσο για το βίντεο το ίδιο ... πιστεύω η πλειοψηφία που θα το αποκτήσει έχει για αυτη τη δουλειά και κάποιο smartphone με ικανότητα λήψης καλής ποιότητας βίντεο. Το HDMI θα ήταν καλή φάση, συμφωνώ. Για 224 είναι καλή αγορά πιστεύω.
samniotis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Αν εννοείς τα μενού, όντως δεν έχει ελληνικά αλλά πληκτρολόγιο του περνάς σχετικά εύκολα! Το πιο δύσκολο απ' όλα είναι να παραλάβουμε! Τα υπόλοιπα διορθώνονται!
alfamesitiki Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Υπαρχει περιπτωση να ακυρωσουν εντελως την προσφορα και να μην παραλαβει κανενας?
Redshift Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Υπαρχει περιπτωση να ακυρωσουν εντελως την προσφορα και να μην παραλαβει κανενας? θα παραλαβουν σιγουρα οσοι εχουν παραγγειλει με την νεα τιμη των 244 εμεις των 224 αμα τους φτασουν τα κομματια ετσι νομιζω και ελπιζω να εχω αδικο
Vasilis 07 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ούτε νομίζω ότι όποιος αγοράζει τη σήμερον tab σκοπεύει να το κρατήσει πάνω απο 6 μήνες έως 1 χρόνο (και πολύ λέω). Σίγουρα μέχρι τότε θα έχει στραφεί σε κάτι άλλο νέο που θα κυκλοφορήσει... Μπα, οι περισσότεροι που ξέρω στους 6 μήνες κοίταξαν να τα δώσουν γιατί τους ήταν άχρηστο και όσοι πραγματικά το δουλεύουν μένουν με αυτό. Δεν υπάρχει λόγος για τον ρόλο που προορίζονται fb,internet,ebook να ανανεώση κάποιος το tablet τόσο συχνά, εκτός και αν έχει πάρει τίποτα από ebay με 60-70 ευρώ.
morfeas-dsl- Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 θα παραλαβουν σιγουρα οσοι εχουν παραγγειλει με την νεα τιμη των 244 εμεις των 224 αμα τους φτασουν τα κομματια ετσι νομιζω και ελπιζω να εχω αδικο Δεν παιζει αυτο ;} . Θα αρχισουν μετα στο φορουμ καποιο θεμα του στυλ με τι τιμη παραγγειλατε και αν σας το φερανε. Μετα αν οντως δουν οτι δε το φερανε σε αυτους που το πηραν 224 θα αρχισουν οι καταγγελιες στο ινκα και εν τελει το eshop θα ετρωγε προστιμο οπως ο γερμανος. Οποτε δε το συμφερει αυτο
astymagos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 το touchpad σε σχεση με το BlackBerry PlayBook Tablet WiFi 16GB που ειναι στα 229 στο simplyelectronics και στα 305Ε στο pc1 Link τι λεει? Κανεις;;;
ipal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δεν παιζει αυτο ;} . Θα αρχισουν μετα στο φορουμ καποιο θεμα του στυλ με τι τιμη παραγγειλατε και αν σας το φερανε. Μετα αν οντως δουν οτι δε το φερανε σε αυτους που το πηραν 224 θα αρχισουν οι καταγγελιες στο ινκα και εν τελει το eshop θα ετρωγε προστιμο οπως ο γερμανος. Οποτε δε το συμφερει αυτο Το e-shop δε πληρωνει τους μισθους και τα νοικια λες να πληρωσει το προστιμο? λογικα ουτε ο γερμανος το πληρωσε. εδω δεν πληρωνουν ΙΚΑ και ΦΠΑ...
astymagos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 παντως αγγλια γινεται ενας χαμός με τα tablet Link μηπως να περιμένουμε.. αργει και το eshop.. προβλέπω ιστορίες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα