Προς το περιεχόμενο

HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά γράφω για να πω την γνώμη μου απέναντι σε επιχειρήματα της πλάκας όπως... "μπακατέλα". Αν έχεις χρησιμοποιήσει ή έστω δει από κοντά την συσκευή θα ήταν καλό να μας πεις τι δεν σου άρεσε. Αν πάλι μιλάς στον αέρα καλό θα ήταν να είσαι λιγότερο δογματικός. Η συσκευή είναι μια χαρά και το λειτουργικό της επίσης μια χαρά.

Με αφήνει παγερά αδιάφορο γιατί παιδεύονται ορισμένοι να περάσουν Android. Η συσκευή έχει συγκεκριμένο λειτουργικό. Όποιος την παίρνει για να βάλει άλλο λειτουργικό και... "παιδεύεται" καλά να πάθει. Δεν με αφορά. Εγώ την πήρα σε καλή τιμή και γνωρίζοντας τι λειτουργικό έχει.

Η ερώτησή σου γιατί δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να κάνει port το webOS σε άλλη ταμπλέτα είναι κωμική. Το webOS σε ταμπλέτες έχει βγει εδώ και λίγους μήνες μόλις κατά πρώτον και δεύτερον δεν περνάς όποιο λειτουργικό θέλεις όπου θέλεις. Αν ήταν έτσι, το ιδιαίτερα δημοφιλές iOS θα είχε περαστεί σε άπειρες ταμπλέτες. Προφανώς με την δική σου λογική είναι άχρηστο λειτουργικό.

Επίσης ήμουν σαφής σε αυτό που έγραψα για το κατά πόσο είναι ανώτερο και από τι. Οπότε καλό είναι όταν αρχίζεις τις κραυγές να διαβάζεις και τι γράφει ο άλλος. Έχω δουλέψει και Galaxy Tab και πραγματικά το Touchpad είναι πολύ ανώτερο. Βέβαια δεν θα πω "μπακατέλα" το Galaxy (αν και εγώ το έχω δει από κοντά)

Από εκεί και πέρα το βίντεο που έβαλες είναι κομματάκι παλιό όπως και το λινκ, από τότε έχει φύγει ο CEO, ήρθε καινούρια και αποφασίστηκε να γίνει open source.

Το αν το e-shop είναι απατεώνες ή όχι είναι άλλο θέμα. Προσωπικά θα συμβούλευα όποιον πάρει από εκεί να τσεκάρει 100 φορές τι γίνεται με την εγγύηση της συσκευής. Γιατί έτσι και έχει ένα πρόβλημα θα μπλέξει νομίζω. Το TP θα πρέπει να πάει Αμερική για να ελεγχθεί και αυτό έχει διαδικασία και έξοδα. Θα τα αναλάβει αυτά το e-shop;

Από εκεί και πέρα το ξαναλέω. Καλό είναι όταν δεν γνωρίζουμε κάτι, να μην το παίζουμε ειδήμονες και να είμαστε τόσο απόλυτοι.

Προφανώς δεν είδες το ποστ μου εδω http://www.insomnia.gr/topic/431078-hp-touchpad-16gb-224e-crazysundays/page__view__findpost__p__4473153

Ε λοιπόν φίλε μου είπα να τη δοκιμάσω τη συσκευή σήμερα που είχα χρονο το πρωί αλλά δεν τα καταφερα για το λόγο οτι δε το βρίσκω ΠΟΥΘΕΝΑ! Εχω στην κατοχή μου το Motorola Xoom και το Ipad 2(της κοπελας μου) , επίσης δοκίμασα για καιρο το Galaxy Tab 10.1 και είναι πολύ καλη συσκευή αλλα προτιμώ το Xoom. Λοιπον εσύ φίλε προφανώς δοκίμασες το Galaxy Tab το παλιό για να το χαρακτηρίζεις έτσι δεν εξηγήται αλλιώς. Προσπάθησα και πήγα σε 4 αλυσίδες (Public, Πλαισιο, Multirama, Mediamarkt, όλα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη) και δεν είχα την τιμή να τη συναντήσω (πουλουσαν πανω απο 20 διαφορετικες tablets απο Sony μεχρι Lenovo)... Αν εσυ είσαι ο υπερτυχερος που την έχει στα χέρια σου μπράβο τι να πω.

Αν εσύ βρείς χρόνο, κάνε ένα τεστ το Moto Xoom με Ice cream Sandwitch με τη συσκευή σου έτσι μπας και με συμφέρει για τις δικές μου ανάγκες

Απλα να τα τεσταρεις σε

1)camera

2)video

3)Gps

4)Βιντεοκλήσεις

Και επισης στις εφαρμογες για να δουμε ταχυτητα επεξεργαστη και γραφικων

1) Grand Thieft Auto 3 Anniversary

2) Modern Compat 3

3) Fifa 12

4) Order & Chaos

5) Shadow Gun

'Οσο για το e-shop, μακάρι να παραλάβετε παιδια...

• Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ενω έκανα παραγγελία 25 του μηνος και ελεγε θα παραλάβω 29 τους πήρα τηλ σημερα και μου είπαν θα καθυστερήσει.. μετα τις 4 του μήνα.. α ρε αμαζον βγαλτο μια προσφορά στις 120-130 λίρες ..

Δημοσ.

και γώ χαλάστηκα με αυτή την καθυστέρηση!

και φαντάσου ότι παράγγειλα στις 25, στις 1 το ξημερώματα - πόσοι να το είχαν παραγγείλει μέσα σε μία ώρα? Απλά είδαν την ζήτηση και καθυστέρησαν την παραγγελία για να παραγγείλουν περισσότερα μαζί ώστε να πάρουν καλύτερη τιμή με τα ίδια μεταφορικά!

Δημοσ.

Είχα ψηθεί να το πάρω και εγώ το tab πρίν ανεβάσουν την τιμή στα 244€.

Με αυτά όμως τα κατα καιρούς καραγκιοζιλίκια απο τα διάφορα μαγαζάκια της ψωροκώσταινας, προτιμώ να δώσω 100€ παραπάνω (γιατι τόσο θα μου στοιχίσει) και να πάρω το Moto xoom 2 απο Ebay. ;)

Δημοσ.

Είχα ψηθεί να το πάρω και εγώ το tab πρίν ανεβάσουν την τιμή στα 244€.

Με αυτά όμως τα κατα καιρούς καραγκιοζιλίκια απο τα διάφορα μαγαζάκια της ψωροκώσταινας, προτιμώ να δώσω 100€ παραπάνω (γιατι τόσο θα μου στοιχίσει) και να πάρω το Moto xoom 2 απο Ebay. ;)

οταν ολο το συνολο ειναι 244, τα 100 ευρω ακομα δεν ειναι και τοσο αμιλητεο ποσο

Δημοσ.

Nαι, αλλά ανάμεσα στα δύο μηχανάκια δεν υπάρχει επαφή ...

Τα 100€ φαντάζουν στην περίπτωση αυτή αμελητέο ποσό.

Ειδικά αν αναλογιστούμε πόσο κοστίζει το xoom 2 εδώ. ;)

Επίσης υπάρχει και το asus transformer που απο ebay βγαίνει φθηνότερα απο το xoom 2...

Απο κεί και πέρα αν κάποιος θέλει να διαθέσει ~250€ υπάρχουν και άλλα αξιοπρεπή και πιο νέα tabs όπως το Archos 101 G9 με adroid 3.2 Honeycomb.

Η έλλειψη, εκτός των άλλων, του hdmi και της επέκτασης χωρητικότητας στο hp είναι κατ εμέ μεγάλο μείον χωρίς να αναφερθώ στο λειτουργικό. Επιπλέον εκτός του xoom 2 υπάρχει και το xoom 1 32GB με ~80€ παραπάνω και free delivery απο εδώ. Πάλι ανάμεσα στα δύο μηχανάκια δεν υπάρχει επαφή. ;)

Απο κεί και πέρα αν πάμε σε μικρότερες ίντζες (8") υπάρχουν ακόμα περισσότερες πιο οικονομικές και αξιοπρεπής επιλογές απο το hp με μικρότερη διαφορά στην τελική τιμή όπως το xoom 2 8" ή το Archos 80 G9 που βγαίνει στα 210€ και άλλα.

Και για όποιον αναφερθεί πάλι στην ποιότητα κατασκευής του hp και τα λοιπά, να πώ ότι κανένας δεν νομίζω να σκοπεύει να παίξει ρακέτες με το tab του. Ούτε νομίζω ότι όποιος αγοράζει τη σήμερον tab σκοπεύει να το κρατήσει πάνω απο 6 μήνες έως 1 χρόνο (και πολύ λέω). Σίγουρα μέχρι τότε θα έχει στραφεί σε κάτι άλλο νέο που θα κυκλοφορήσει...

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη σου δηλαδή το HP, παρόλο το ανώτερο hardware (διάβασε ότι συγκριτικό θέλεις Snapdragon S3 vs Tegra 2 /Ti OMAP κτλ) και την καλύτερη οθόνη δεν έχει καμία επαφή με τα Xoom, Transformer, και τις κινεζιές Archos κτλ κτλ. :shock:

Όχι μόνο είναι καλύτερα τα άλλα. Δεν υπάρχει καμία επαφή. Τι ωραία πράγματα ακούμε.

Έχεις την σιγουριά δηλαδή ότι τα παλικάρια από το XDA δε θα καταφέρουν τίποτα τελικά.

Τι να πω. Το μέλλον θα δείξει.

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη σου δηλαδή το HP, παρόλο το ανώτερο hardware (διάβασε ότι συγκριτικό θέλεις Snapdragon S3 vs Tegra 2 /Ti OMAP κτλ) και την καλύτερη οθόνη δεν έχει καμία επαφή με τα Xoom, Transformer, και τις κινεζιές Archos κτλ κτλ. :shock:

Όχι μόνο είναι καλύτερα τα άλλα. Δεν υπάρχει καμία επαφή. Τι ωραία πράγματα ακούμε.

Έχεις την σιγουριά δηλαδή ότι τα παλικάρια από το XDA δε θα καταφέρουν τίποτα τελικά.

Συγγνώμη που απαντώ για τον lionheart75 αλλά πραγματικά άμα μου το βρεις το θέλω, χαλάλι τα 244 ευρώ αν είναι για τόσο ισχυρό μηχάνημα που το snapdragon του θα μου επιτρεψει να παιξω τα αγαπημένα μου world of midgard και order and Chaos online καθώς και games της τουαλετας οπως gta3 anniversary και shadow gun....

Δημοσ.

Προφανώς δεν είδες το ποστ μου εδω http://www.insomnia.gr/topic/431078-hp-touchpad-16gb-224e-crazysundays/page__view__findpost__p__4473153

Ε λοιπόν φίλε μου είπα να τη δοκιμάσω τη συσκευή σήμερα που είχα χρονο το πρωί αλλά δεν τα καταφερα για το λόγο οτι δε το βρίσκω ΠΟΥΘΕΝΑ! Εχω στην κατοχή μου το Motorola Xoom και το Ipad 2(της κοπελας μου) , επίσης δοκίμασα για καιρο το Galaxy Tab 10.1 και είναι πολύ καλη συσκευή αλλα προτιμώ το Xoom. Λοιπον εσύ φίλε προφανώς δοκίμασες το Galaxy Tab το παλιό για να το χαρακτηρίζεις έτσι δεν εξηγήται αλλιώς. Προσπάθησα και πήγα σε 4 αλυσίδες (Public, Πλαισιο, Multirama, Mediamarkt, όλα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη) και δεν είχα την τιμή να τη συναντήσω (πουλουσαν πανω απο 20 διαφορετικες tablets απο Sony μεχρι Lenovo)... Αν εσυ είσαι ο υπερτυχερος που την έχει στα χέρια σου μπράβο τι να πω.

Αν εσύ βρείς χρόνο, κάνε ένα τεστ το Moto Xoom με Ice cream Sandwitch με τη συσκευή σου έτσι μπας και με συμφέρει για τις δικές μου ανάγκες

Απλα να τα τεσταρεις σε

1)camera

2)video

3)Gps

4)Βιντεοκλήσεις

Και επισης στις εφαρμογες για να δουμε ταχυτητα επεξεργαστη και γραφικων

1) Grand Thieft Auto 3 Anniversary

2) Modern Compat 3

3) Fifa 12

4) Order & Chaos

5) Shadow Gun

'Οσο για το e-shop, μακάρι να παραλάβετε παιδια...

Ότι δεν βρίσκεις πουθενά την συσκευή δεν μου λέει κάτι. Πώς να τη βρεις αφού σταμάτησε να κυκλοφορεί; Εγώ δεν σου είπα να τη βρεις, σου είπα ότι χωρίς να την δεις δεν μπορείς να την κρίνεις. Γιατί όχι απλά την κρίνεις, έχεις άποψη στην οποία εμμένεις φανατικά.

Η κάμερα προσωπικά μου είναι παντελώς αδιάφορη σε μια ταμπλέτα. Δεν κουβαλάω μια κορνίζα μαζί μου για να βγάζω φωτογραφίες (επίσης αν δεν κάνω λάθος μάλιστα η front camera του TouchPad είναι καλύτερη από αυτή του iPad). Το ίδιο ισχύει και για το GPS (GPS δεν έχει ούτε το iPad στην wifi μορφή του). Και τα δύο τα κάνει μια χαρά το κινητό μου. Αν εσύ παίρνεις ταμπλέτα για την κάμερα και το GPS τότε κάτι κάνεις λάθος. Ή τέλος πάντων δεν είναι για σένα το TouchPad ή το iPad.

Οι βιντεοκλήσεις είναι μια χαρά πάντως στο Skype. Επίσης μπορώ και μεταφέρω τις κλήσεις από το κινητό μου και παίρνω τα SMS μου στην ταμπλέτα μου. Επίσης έχω κανονικό multitasking και έχω ανοιχτές πολλές εφαρμογές οι οποίες συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους. Ή έχω μια εφαρμογή μέσα από την οποία τρέχω παράλληλα browser, google reader, notes, twitter και μερικές ακόμα επιλογές. Από την ΙΔΙΑ εφαρμογή, την ΙΔΙΑ στιγμή.

Την ταμπλέτα κατ' εμέ θα την τεστάρεις στο browsing (full flash υποστήριξη για το ΤouchPad), στο πώς λειτουργεί στις καθημερινές ασχολίες (email, ημερολόγιο, social networking) και στις εφαρμογές. Ε, λοιπόν πέρα από την έλλειψη πολλών εφαρμογών στα άλλα το TouchPad είναι άριστο. Έχει άψογη οθόνη, έχει καλό ήχο, streamάρει μια χαρά βίντεο, έχει FB app το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για το tab, έχει πολύ καλό σύστημα ειδοποιήσεων και πολλά άλλα. Ναι έχει λίγες εφαρμογές, παρ' όλα αυτά προσωπικά δεν μου λείπουν πολλά πράγματα.Δεν θέλω 100 apps με κλανιές, τι να κάνω...

Τώρα όσον αφορά στα παιχνίδια προσωπικά προτιμώ είτε το pc μου, είτε κάποια από τις παιχνιδομηχανές μου. Γούστα είναι αυτά. Το ξέρω ότι πολλοί θέλουν να παίζουν παιχνίδια, για μένα είναι κάτι που δεν κάνω στο tab. Οπότε δεν αποτέλεσε για μένα κριτήριο.

Εγώ δεν σου επιβάλλω την άποψή μου. Ο καθένας έχει τα γούστα του. Σου λέω όμως ότι για κάτι που δεν έχεις δει ποτέ στη ζωή σου από κοντά, το να είσαι τόσο δογματικός είναι εντελώς άκυρο.

Όπως επίσης να λες ανακρίβειες, επειδή δεν ξέρεις.

H υποστήριξη για το ΤοuchPad δεν έχει σταματήσει. Μετά την απόφαση της HP να σταματήσει το webOS βγήκε update για τη συσκευή και αναμένεται κι άλλο.

Και στο κάτω κάτω, την συσκευή την κρίνουμε τώρα. Όχι σε 2 χρόνια. Γιατί εγώ με την ίδια λογική θεωρώ το Galaxy 1 ένα άριστο κινητό, αλλά με τη δική σου λογική αν η Samsung εμμείνει στην απόφαση να μην του δώσει ICS θα είναι τελειωμένο, παρά το γεγονός ότι υπάρχει community από πίσω.

Και μια που εκθειάζεις το Xoom, αν ψάξεις λίγο τις πωλήσεις του θα δεις ότι και αυτό πάτωσε στην κυριολεξία. Δεν στο λέω για να κρίνω την ταμπλέτα, στο λέω γιατί είδα πολύ το επιχείρημα να παίζει εδώ ότι δεν πήγε καλά το Touchpad. Καλώς ή κακώς πλην του iPad οι υπόλοιπες ταμπλέτες ζορίζονται πολύ να τα καταφέρουν ανεξάρτητα από το πόσο καλές είναι.

Δημοσ.

Όντως θα δείξει σε όσους απο σας το παραγγείλατε και εύχομαι ειλικρινά να το πάρετε. Κουράγιο και όρεξη να έχετε να ασχοληθείτε. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει κατι τέτοιο. Αν το αγόραζα, που όπως είπα θα το είχα παραγγείλει και εγώ αν δεν έκαναν την απαράδεκτη κίνηση λόγω ζήτησης να αυξήσουν την τιμή, θα το άφηνα όπως είναι.

Πάντως έχετε φάει κόλλημα με την οθόνη και το ανώτερο hardware χωρίς να αναφέρεστε καθόλου στα υπόλοιπα όπως: έλλειψη hdmi, έλλειψη επέκτασης χωρητικότητας, έλλειψη κάμερας για stills και hd video recording κλπ, κλπ χωρίς, ξαναλέω, να αναφερθώ στο OS. (Πράγματι φαίνεται να είναι ενδιαφέρον σαν λειτουργικό απο όσα είδα σε video reviews και hands on).

Μείνετε λοιπόν με την ips οθόνη (αν και δεν είναι το μόνο tab απο όσο ξέρω που φέρει ips οθόνη) και τον snapdragon s3 και να λέτε ότι έχετε ανώτερο hardware.

Προσωπικά προτιμώ όλα τα υπόλοιπα που αναφέρονται και απουσιάζουν απο το hp, ΟS adroid 3 και tegra 2 με λίγα ευρώ παραπάνω. Γούστα αυτά. :P

υγ. Το archos g9 κινεζιά ξε-κινεζιά μια χαρά τίμιο και αξιοπρεπές είναι για τα λεφτά του. Όποιος διαθέτει περισσότερα πάει σε ακριβότερες λύσεις που έχουν ήδη αναφερθεί σε προηγούμενο πόστ. :)

Δημοσ.

Ότι δεν βρίσκεις πουθενά την συσκευή δεν μου λέει κάτι. Πώς να τη βρεις αφού σταμάτησε να κυκλοφορεί; Εγώ δεν σου είπα να τη βρεις, σου είπα ότι χωρίς να την δεις δεν μπορείς να την κρίνεις. Γιατί όχι απλά την κρίνεις, έχεις άποψη στην οποία εμμένεις φανατικά.

Η κάμερα προσωπικά μου είναι παντελώς αδιάφορη σε μια ταμπλέτα. Δεν κουβαλάω μια κορνίζα μαζί μου για να βγάζω φωτογραφίες (επίσης αν δεν κάνω λάθος μάλιστα η front camera του TouchPad είναι καλύτερη από αυτή του iPad). Το ίδιο ισχύει και για το GPS (GPS δεν έχει ούτε το iPad στην wifi μορφή του). Και τα δύο τα κάνει μια χαρά το κινητό μου. Αν εσύ παίρνεις ταμπλέτα για την κάμερα και το GPS τότε κάτι κάνεις λάθος. Ή τέλος πάντων δεν είναι για σένα το TouchPad ή το iPad.

Οι βιντεοκλήσεις είναι μια χαρά πάντως στο Skype. Επίσης μπορώ και μεταφέρω τις κλήσεις από το κινητό μου και παίρνω τα SMS μου στην ταμπλέτα μου. Επίσης έχω κανονικό multitasking και έχω ανοιχτές πολλές εφαρμογές οι οποίες συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους. Ή έχω μια εφαρμογή μέσα από την οποία τρέχω παράλληλα browser, google reader, notes, twitter και μερικές ακόμα επιλογές. Από την ΙΔΙΑ εφαρμογή, την ΙΔΙΑ στιγμή.

Την ταμπλέτα κατ' εμέ θα την τεστάρεις στο browsing (full flash υποστήριξη για το ΤouchPad), στο πώς λειτουργεί στις καθημερινές ασχολίες (email, ημερολόγιο, social networking) και στις εφαρμογές. Ε, λοιπόν πέρα από την έλλειψη πολλών εφαρμογών στα άλλα το TouchPad είναι άριστο. Έχει άψογη οθόνη, έχει καλό ήχο, streamάρει μια χαρά βίντεο, έχει FB app το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για το tab, έχει πολύ καλό σύστημα ειδοποιήσεων και πολλά άλλα. Ναι έχει λίγες εφαρμογές, παρ' όλα αυτά προσωπικά δεν μου λείπουν πολλά πράγματα.Δεν θέλω 100 apps με κλανιές, τι να κάνω...

Τώρα όσον αφορά στα παιχνίδια προσωπικά προτιμώ είτε το pc μου, είτε κάποια από τις παιχνιδομηχανές μου. Γούστα είναι αυτά. Το ξέρω ότι πολλοί θέλουν να παίζουν παιχνίδια, για μένα είναι κάτι που δεν κάνω στο tab. Οπότε δεν αποτέλεσε για μένα κριτήριο.

Εγώ δεν σου επιβάλλω την άποψή μου. Ο καθένας έχει τα γούστα του. Σου λέω όμως ότι για κάτι που δεν έχεις δει ποτέ στη ζωή σου από κοντά, το να είσαι τόσο δογματικός είναι εντελώς άκυρο.

Όπως επίσης να λες ανακρίβειες, επειδή δεν ξέρεις.

H υποστήριξη για το ΤοuchPad δεν έχει σταματήσει. Μετά την απόφαση της HP να σταματήσει το webOS βγήκε update για τη συσκευή και αναμένεται κι άλλο.

Και στο κάτω κάτω, την συσκευή την κρίνουμε τώρα. Όχι σε 2 χρόνια. Γιατί εγώ με την ίδια λογική θεωρώ το Galaxy 1 ένα άριστο κινητό, αλλά με τη δική σου λογική αν η Samsung εμμείνει στην απόφαση να μην του δώσει ICS θα είναι τελειωμένο, παρά το γεγονός ότι υπάρχει community από πίσω.

Και μια που εκθειάζεις το Xoom, αν ψάξεις λίγο τις πωλήσεις του θα δεις ότι και αυτό πάτωσε στην κυριολεξία. Δεν στο λέω για να κρίνω την ταμπλέτα, στο λέω γιατί είδα πολύ το επιχείρημα να παίζει εδώ ότι δεν πήγε καλά το Touchpad. Καλώς ή κακώς πλην του iPad οι υπόλοιπες ταμπλέτες ζορίζονται πολύ να τα καταφέρουν ανεξάρτητα από το πόσο καλές είναι.

Δε θα διαφωνίσω σε αυτά που λες απλά να σου πω οτι όλα αυτά που εσύ θεωρείς ασήμαντα σε ενα tab οπως το gps,3g,αναβαθμιση μνημης,video,camera,3d-παιχνιδια εμένα στα αλήθεια με έχουν χρησιμεύσει πολύ στο tablet μου οπως σε 2 προσφατα ταξιδια το gps κυριολεκτικά μας έσωσε (το κινητό δεν έβγαζε καν την τοποθεσία άγνωστο γιατι...), επισης τα 720p video έκαναν θραύση τόσο στη hdtv με Hdmi σύνδεση όσο και στις 10 ιντσες τις κονσόλας επίσης λόγω πρόσφατου στρατιωτικού οι ταινίες 720p και τα παιχνίδια με την υποστήριξη του android και του ios (σπάνια) έκαναν το χρόνο μου να περνάει πολύ ευχάριστα πράγμα που δε θα το χαιρόμουν με το Hp touch. Απο εκεί και πέρα όντως υπήρχε πρόβλημα στο Honeycomb συγκεκριμένα με το flash αλλά απο οτι διαβάζω στα σχόλια για το Ice cream sandwitch η κατάσταση έχει βελτιωθεί 1000%

Αναμένουμε να τα δούμε στις πράξη όλα αυτά και σου λέω μακάρι να το βρώ να το χρησιμοποιήσω κυρίως για την οθόνη του γιατι μέχρι στιγμής απο κανένα tablet δεν είμαι 100% ευχαριστημένος (άντε λίγο πιο πολυ με το Ipad 2 αλλά και παλι...)

Δημοσ.

πριν καμια ωρα βγήκε αυτή η προσφορά αλλα δεν την ειδα νωρις Link

με ανησύχησε ομως.. βρε λες?για να έχουμε το νου μας..

δεν εστελνε Ελλάδα αλλα και παλι ηταν χαμηλή η τιμή.

Δημοσ.
πριν καμια ωρα βγήκε αυτή η προσφορά αλλα δεν την ειδα νωρις Link

με ανησύχησε ομως.. βρε λες?για να έχουμε το νου μας..

As we are currently out of stock, below is a courtesy list of alternative suppliers to help you source your item quickly

Το ειχε οταν το ειδες? φαινεται ουτε καν οι "συναδελφοι" αγγλοι το προλαβαν http://www.hotukdeals.com/deals/hp-touchpad-16gb-for-100-55-kikatek-1104933#comments

Δημοσ.

Το flash πιο πολύ σε αντιδιαστολή με το iOS το είπα που έχει το γνωστό θέμα.

Από εκεί και πέρα προσωπικά πάντα μιλώντας 250 Ευρώ δεν θα έδινα για κανένα ταμπ (πόσο μάλλον να δώσω τα ποσά που απαιτούνται για ένα iPad). Αυτό που λες ότι από κανένα ταμπ δεν είσαι ευχαριστημένος, μήπως είναι πολύ απλά επειδή κανένα ταμπ προς το παρόν δεν μπορεί να αντικαταστήσει ένα λάπτοπ ή έστω ένα νέτμπουκ; Δηλαδή δεν είναι ότι δεν βρήκες κάποιο τέλειο μοντέλο, αλλά απλά ότι θέλεις πράγματα που οι ταμπλέτες δεν μπορούν να δώσουν; Τουλάχιστον εγώ έτσι νιώθω.

Το TouchPad το πήρα από τις ΗΠΑ κοντά στα 100 Ευρώ, αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να το πάρω γιατί δεν θεωρώ ότι με βοηθάει σε κάτι. Πιο πολύ είναι γκάτζετ διασκέδασης και ξάπλας. Δεν είναι τυχαίο ότι σε έρευνες βρέθηκε ότι η περισσότερη χρήση της ταμπλέτας είναι τελικά μέσα στο σπίτι και όχι έξω παρ' ότι είναι μια υπερ-φορητή συσκευή.

@lionheart, όπως έγραψα και πριν όλα είναι θέμα γούστου. Τo να τραβάω video π.χ. με την ταμπλέτα είναι κάτι που δεν θα έκανα ποτέ. Δεν μου φαίνεται καθόλου πρακτικό και μου φαίνεται και ψιλογελοίο, θα ντρεπόμουν δηλαδή να το κάνω. Ούτε το hdmi είναι κάτι που με ενδιαφέρει τόσο όταν μπορώ να μεταφέρω τα αρχεία με άλλους τρόπους. Για τη χωρητικότητα θα συμφωνήσω, όπως επίσης θα προσθέσω και το γεγονός ότι η μπαταρία π.χ. δεν αλλάζει.

Επίσης στα αρνητικά του TP είναι το βάρος του, είναι βαρύτερο από τις περισσότερες ανταγωνιστικές ταμπλέτες.

Δημοσ.

As we are currently out of stock, below is a courtesy list of alternative suppliers to help you source your item quickly: Find this product on Amazon.co.uk

Το ειχε οταν το ειδες?

οχι αλλα διάβασα σε foroum οτι κάποιοι το πρόλαβαν ..

Link και ενα ωραιο review

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...