alfamesitiki Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 περιεργο που βρεθηκαν τοσα tablet hp touchpad οταν ειναι σχεδον εξαντλημενο στο εξωτερικο. λετε να ειναι τα refurbished Models? μια σκεψη εκανα...Η εγγυηση θα ειναι απο e-shop ή απο την hp? ας μας πει καποιος αν ξερει. http://techcrunch.com/2011/12/07/hp-touchpad-ebay/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Techcrunch+%28TechCrunch%29
Q-Taxys Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Πραγματικά γράφεις απλά έτσι για να γράψεις έτσι? Δεν μπορώ να καταλάβω πως χρησιμοποιείς την έκφραση πολύ ανώτερο χωρίς να δικαιολογείς. Είδικά για μια συσκευή που πεδεύονται ολοι οι losers που την αγόρασαν να κάνουν Android ports. Αναρωτήθηκες ποτέ σου γιατί σε καμιας σοβαρής εταιρίας ταμπλέτα δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ κανένας να κάνει port το webOS? Φίλα αφού είναι κατά πολύ ανώτερο του ICS και iOS μείνε σε αυτό.. Αλλωτε όπως ανέφερε η hp θα το χρησιμοποιήσει μελλοντικά ξανά σε εκτυπωτές και σκανερ http://www.techradar...-hp-exec-995148 Για όλους τους υπόλοιπους http://www.youtube.com/watch?v=ltily0e5pOY Πραγματικά γράφω για να πω την γνώμη μου απέναντι σε επιχειρήματα της πλάκας όπως... "μπακατέλα". Αν έχεις χρησιμοποιήσει ή έστω δει από κοντά την συσκευή θα ήταν καλό να μας πεις τι δεν σου άρεσε. Αν πάλι μιλάς στον αέρα καλό θα ήταν να είσαι λιγότερο δογματικός. Η συσκευή είναι μια χαρά και το λειτουργικό της επίσης μια χαρά. Με αφήνει παγερά αδιάφορο γιατί παιδεύονται ορισμένοι να περάσουν Android. Η συσκευή έχει συγκεκριμένο λειτουργικό. Όποιος την παίρνει για να βάλει άλλο λειτουργικό και... "παιδεύεται" καλά να πάθει. Δεν με αφορά. Εγώ την πήρα σε καλή τιμή και γνωρίζοντας τι λειτουργικό έχει. Η ερώτησή σου γιατί δεν ενδιαφέρθηκε κανείς να κάνει port το webOS σε άλλη ταμπλέτα είναι κωμική. Το webOS σε ταμπλέτες έχει βγει εδώ και λίγους μήνες μόλις κατά πρώτον και δεύτερον δεν περνάς όποιο λειτουργικό θέλεις όπου θέλεις. Αν ήταν έτσι, το ιδιαίτερα δημοφιλές iOS θα είχε περαστεί σε άπειρες ταμπλέτες. Προφανώς με την δική σου λογική είναι άχρηστο λειτουργικό. Επίσης ήμουν σαφής σε αυτό που έγραψα για το κατά πόσο είναι ανώτερο και από τι. Οπότε καλό είναι όταν αρχίζεις τις κραυγές να διαβάζεις και τι γράφει ο άλλος. Έχω δουλέψει και Galaxy Tab και πραγματικά το Touchpad είναι πολύ ανώτερο. Βέβαια δεν θα πω "μπακατέλα" το Galaxy (αν και εγώ το έχω δει από κοντά) Από εκεί και πέρα το βίντεο που έβαλες είναι κομματάκι παλιό όπως και το λινκ, από τότε έχει φύγει ο CEO, ήρθε καινούρια και αποφασίστηκε να γίνει open source. Το αν το e-shop είναι απατεώνες ή όχι είναι άλλο θέμα. Προσωπικά θα συμβούλευα όποιον πάρει από εκεί να τσεκάρει 100 φορές τι γίνεται με την εγγύηση της συσκευής. Γιατί έτσι και έχει ένα πρόβλημα θα μπλέξει νομίζω. Το TP θα πρέπει να πάει Αμερική για να ελεγχθεί και αυτό έχει διαδικασία και έξοδα. Θα τα αναλάβει αυτά το e-shop; Από εκεί και πέρα το ξαναλέω. Καλό είναι όταν δεν γνωρίζουμε κάτι, να μην το παίζουμε ειδήμονες και να είμαστε τόσο απόλυτοι.
astymagos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 δεν μπορουν εκει στο αμαζον να το βάλουν σημερα αυριο μια προσφορα 120-130 λιρες .. να δεις τι έχει να γίνει..
stigmes Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 μόλις επικοινώνησα με e-shop ..είχα κάνει την παραγγελία την Κυριακή στις 1 το μεσημέρι και ρώτησα αν θα παραλάβω σήμερα και μου ειπε οτι θα παραλάβω στις 4 Ιανουαρίου, σε ερώτηση μου γιατί άλλαξε η ημερομηνία και δεν ενημερώθηκα κλπ μου είπε οτι ήταν αργία και δεν ήταν κανείς να το επιβεβαίωση ( τόσο δύσκολο ειναι να μπει στο σύστημα τους όριο παραγγελιών ? ) οτι είχαν εξαντληθεί ήδη τα κομμάτια και με ρώτησε όλο χαρά αν θέλω να το ακυρώσω ( λογικά για να το δώσουν σε κάποιον άλλον στα 244) , ..
samniotis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 μία απο τα ίδια - θα παραλάβουνε λέει στα μέσα της άλλης εβδομάδας! εντωμεταξύ αυτό με τις ποσότητες είναι εντελώς παπαριά!!Εγώ είχα παραγγείλει 1 ώρα μετά την ανακοίνωση των προσφορών, ξημερώματα Κυριακής στις 1:00 το βράδυ!!!!
kostaskontis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 αυτοι εχουν το μαχαιρι αυτοι και το καρπουζι,εγω πραγματικα θα ηθελα να γνωρισω τον υπεύθυνο sales manager ετσι για να επιβεβαιώσω οτι οντως ειναι κατω απο 18...Ειναι πασιφανές οτι παρατηνουν τις παραλαβες ωστε να δουν τι θα σπρωξουν και σε τι τιμες.Δεν περιμενα και κατι περισσοτερο απο το e-shop για να πω και την αληθεια
stigmes Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 απλά περίμεναν πόσα τεμάχια θα είναι η ζήτηση και μετά έκαναν την παραγγελία τους .. και καλά ήταν αργία την Κυριακή .. την δευτέρα πάλι αργία ήταν .. ποιος άλλαξε τις τιμές και την νέα παραλαβή ? πολύ δούλεμα έλεος
Redshift Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 μην ψαρωνετε ρεεεεεεε ουτε προγραμματιζουν στο eshop ουτε τους κοβει τοσο πολυ για να κανουν πουστιτσες απλα βλεπουν και κανουν, δλδ βλεπουν ζητηση τσιμπανε λιγο την τιμη να παρουν κατι παραπανω επισης ουτε προτεραιοτητες τηρουνται ουτε τπτ,πρωτα θα φυγουν οι παραγγελειες με τις καινουργιες τσιμπημενες τιμες και μετα εμεις με τις αρχικες χαμηλες και αν φτασουν τα κομματια τεσπα δεν τους μαμεις
alfamesitiki Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Τελικα εγγυηση απο την επισημη hp ή απο το eshop? εμαθε κανενας?
tarksis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 για μενα, μαζικη ακυρωση παραγγελιων, με τη λεξη INSOMNIA............κ οταν τους μεινουν ολα, θα το ξαναβγαλουν οχι στα 244 αλλα στα 204(δηλ -20 κατω απ την αρχικη τιμη)..............για να μαθουν πως εδω δεν ειμαστε ψαρια κ οπως τους "συνδεουμε" ετσι κ τους "αποσυνδεουμε"
alimentas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 ετσι πρεπει.εγω επειδη ηξερα οτι θα ξαναγινει αυτο στο μακραν πιο τραγικο e-shop που υπαρχει αυτη την στιγμη δεν το παραγγειλα κ απ οτι φενεται καλα εκανα.καντε ρε παιδια μια μαζικη ακυρωση να γελασουμε.τους βλεπω να βγαινουν και να το διαφημιζουν μετα σαν πλασιε απο σπιτι σε σπιτι
c0prse_grinder Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 υπομονη παιδια, η στιγμη που θα του κανουμε hands on θα ερθει! χαχα
Vasilis 07 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Με την όλη κινητικότητα εδώ και τα σχόλια φοβερή προσφορά - καταπληκτική τιμή κτλ. επόμενο είναι να σκεφτούν αλλαγή τιμής. Μήπως νομίζετε δεν κοιτάνε τί λένε τα forum ?. Μάγκες τους κάνατε και δεν έχουν άδικο που δείχνουν αυτή την συμπεριφορά. Τώρα ότι έγινε-έγινε. Αντιδράσεις (εκ των υστέρων) δεν θα έχουν καμία αίσθηση γι αυτούς. Πολύ φοβάμαι πώς θα το πάρουν όσοι το παράγγειλαν στα 244 και είμαι σίγουρος πώς επόμενη παρτίδα θα κοστίζει 260+.
c0prse_grinder Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Με την όλη κινητικότητα εδώ και τα σχόλια φοβερή προσφορά - καταπληκτική τιμή κτλ. επόμενο είναι να σκεφτούν αλλαγή τιμής. Μήπως νομίζετε δεν κοιτάνε τί λένε τα forum ?. Μάγκες τους κάνατε και δεν έχουν άδικο που δείχνουν αυτή την συμπεριφορά. Τώρα ότι έγινε-έγινε. Αντιδράσεις (εκ των υστέρων) δεν θα έχουν καμία αίσθηση γι αυτούς. Πολύ φοβάμαι πώς θα το πάρουν όσοι το παράγγειλαν στα 244 και είμαι σίγουρος πώς επόμενη παρτίδα θα κοστίζει 260+. οριστε?? απ'τη στιγμη που η παραγγελια εγινε για 224 δεν νομιζω να τιθεται τετοιο θεμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα