Προς το περιεχόμενο

HP TouchPad 16GB 224€ @CrazySundays

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Touchpad είναι μια χαρά συσκευή. Αυτά τα περί "μπακατέλας" και "το παίρνεις για να του βάλεις Honeycomb" τα λένε μόνο όσοι δεν έχουν ιδέα και είναι κολλημένοι σε έναν κόσμο με Android και iOS μόνο...

Ο μόνος λόγος για να του περάσεις Android είναι κανένα παιχνίδι και καμιά άλλη εφαρμογή. Από εκεί και πέρα στις λειτουργίες του είναι πολύ ανώτερο.

Πραγματικά γράφεις απλά έτσι για να γράψεις έτσι? Δεν μπορώ να καταλάβω πως χρησιμοποιείς την έκφραση πολύ ανώτερο χωρίς να δικαιολογείς. Είδικά για μια συσκευή που πεδεύονται ολοι οι losers που την αγόρασαν να κάνουν Android ports.

Αναρωτήθηκες ποτέ σου γιατί σε καμιας σοβαρής εταιρίας ταμπλέτα δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ κανένας να κάνει port το webOS?

Φίλα αφού είναι κατά πολύ ανώτερο του ICS και iOS μείνε σε αυτό.. Αλλωτε όπως ανέφερε η hp θα το χρησιμοποιήσει μελλοντικά ξανά σε εκτυπωτές και σκανερ http://www.techradar...-hp-exec-995148

Για όλους τους υπόλοιπους

hp-webos_thumb1.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=ltily0e5pOY

• Απαντ. 817
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

στο εστειλαν ηδη? :o

όχι, άλλα κάτα 99% θα το έχω σε 1 με 2 μέρες!

Απ'ότι είδα και η δεύτερη φουρνιά του e-shop που ήταν για τις 4/1 εξαντλήθηκε!!!

Τουλάχιστον θα γίνουμε πολλοί να ψάχνουμε τα διάφορα κολπάκια :-D

Δημοσ.

να μη το παρει κανεις στα 244 κ να τους μεινουν να γεμιζουν τις αποθηκες τους........μονο κ μονο για τη κουτοπονηρια τους

• Moderators
Δημοσ.

να μη το παρει κανεις στα 244 κ να τους μεινουν να γεμιζουν τις αποθηκες τους........μονο κ μονο για τη κουτοπονηρια τους

Στην Ελλαδα βρισκεσαι, αλλωστε τοσο promotion χαμενο να παει;

Δημοσ.

Μόλις τώρα αλλάξανε την τιμή και έγινε πάλι διαθέσιμο!

Εγώ προλίγο που μπήκα έλεγε "εξαντλημένο"!!! :mad:

Δημοσ.

μην σου πω να παραγγείλουμε στα 244 με παραλαβη απο το καταστημα και αν μας δουνε ποτε εκει..

Δημοσ.

να σου πώ, πάρτους τηλέφωνο αν το θέλεις και απαίτησε να το πάρεις όσο ήταν αρχικά στην προσφορά, δηλαδή 224!!!!

Ούτως ή άλλως η προσφορά αναφέρεται σε "εβδομάδα" και όχι σε "όποτε γουστάρω!!!"

Δημοσ.

στα 244 πηγε η τιμη............ουστ ρεεεεεεεεεε.....ειδατε ζητηση κ τ ανεβασατε

Γιατί να μην αυξηθεί η τιμή? Άλλωστε μιλαμε για ενα tablet με λογισμικό που σύμφωνα με τους συμφορουμίτες είναι πολύ ανωτερο σε λειτουργίες του ICS και του iOS. Το γεγονός οτι το e-shop βρήκε αποθέματα απο εκείνα των 99 δολλαρίων δηλαδή των 75 ευρώ και πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες σας πέρασε καθόλου απο το μυαλό ? Αφού ξέρω οτι σας πέρασε τότε γιατί οταν ενα μικρό μαγαζάκι βρίσκει τέτοιες ευκαιρίες λέτε οτι είναι παραεισαγωγης και δεν εχει εγγύηση αλλα όταν τις φέρνουν e-shop, πλαίσιο κλπ γίνεται χαμός και έχουμε 200 απαντήσεις και 20000 views?

Με τη λογική να δώσεις τόσα λεφτά για το hp πιστεύω οτι αυτος που θα έδινε 224€ θα δώσει και 8% παραπάνω για να το πάρει. Και καλά κάνει το e-shop και το ανεβάζει διοτι φαίνεται έπεσαν σαν τα πρόβατα για την ευκαιρία της χρονιάς...

Δημοσ.

Γιατί να μην αυξηθεί η τιμή? Άλλωστε μιλαμε για ενα tablet με λογισμικό που σύμφωνα με τους συμφορουμίτες είναι πολύ ανωτερο σε λειτουργίες του ICS και του iOS. Το γεγονός οτι το e-shop βρήκε αποθέματα απο εκείνα των 99 δολλαρίων δηλαδή των 75 ευρώ και πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες σας πέρασε καθόλου απο το μυαλό ? Αφού ξέρω οτι σας πέρασε τότε γιατί οταν ενα μικρό μαγαζάκι βρίσκει τέτοιες ευκαιρίες λέτε οτι είναι παραεισαγωγης και δεν εχει εγγύηση αλλα όταν τις φέρνουν e-shop, πλαίσιο κλπ γίνεται χαμός και έχουμε 200 απαντήσεις και 20000 views?

Με τη λογική να δώσεις τόσα λεφτά για το hp πιστεύω οτι αυτος που θα έδινε 224€ θα δώσει και 8% παραπάνω για να το πάρει. Και καλά κάνει το e-shop και το ανεβάζει διοτι φαίνεται έπεσαν σαν τα πρόβατα για την ευκαιρία της χρονιάς...

φιλε μου πραγματικα δεν καταλαβαίνω καν.. ειδες ποτε τις τιμές που αναφέρεσαι στην Ελλάδα?ακομα και καποιες προσφορές που βγήκαν στην αγγλια ηταν με 3 μηνη εγγυηση από αμερική οχι 2 χρόνια.και τι λογική ειναι αυτη? γιατι δεν λες και για το iphone 4s ..ξερεις ποσο το βρίσκεις στιν αμερική? 450euro..

Δημοσ.

χαχα βρε τους απατεωνες ,να βγαλουνε ενα 20ρικο πανω....αρε ελλαδαρα,κατι μου λεει πως οσοι παρουν με 244 θα παραλαβουν και πρωτοι...εμεις που πηραμε κυριακη/δευτερα αμα περισσεψει κανα κομματι μπορει.Πηρα τηλ και το παλικαρι μου ειπε πως (αν) παραλαβουμε το βλεπει τον καινουργιο ετος παρολο που του ειπα πως οταν παραγγειλα ελεγε παραλαβη 29/12 :).Ειμαι περιεργος να δω που θα παει.

Δημοσ.

φιλε μου πραγματικα δεν καταλαβαίνω καν.. ειδες ποτε τις τιμές που αναφέρεσαι στην Ελλάδα?ακομα και καποιες προσφορές που βγήκαν στην αγγλια ηταν με 3 μηνη εγγυηση από αμερική οχι 2 χρόνια.και τι λογική ειναι αυτη? γιατι δεν λες και για το iphone 4s ..ξερεις ποσο το βρίσκεις στιν αμερική? 450euro..

Δεν είναι δική μου λογική astymagos, είναι χιούμορ πολύ κακής ποιότητας όπως αξίζει σε τέτοιες πολιτικές τύπου e-shop με κινέζικο Nilox του 1 ευρω να το πουλαει 9.9€ . 'Αλλωστε είναι γνωστό οτι μας διαβάζουν αυτή τη στιγμή...

Δημοσ.

Δεν είναι δική μου λογική astymagos, είναι χιούμορ πολύ κακής ποιότητας όπως αξίζει σε τέτοιες πολιτικές τύπου e-shop με κινέζικο Nilox του 1 ευρω να το πουλαει 9.9€ . 'Αλλωστε είναι γνωστό οτι μας διαβάζουν αυτή τη στιγμή...

κοιτα εχεις δίκιο να τους κραζεις και ειμαι μαζι σου.πρωτη φορα ειδα να αλλάζουν τιμή σε newsletter.απλα το touchpad ειναι αλλη ιστορια , ειναι γνωστο οτι το πηγαν στα 99$ στην αμερική και ήταν ολα σχεδον refurbished οταν η hp το εγκατέλειψε(κατι σαν τους δέκτες mpeg2 οταν βγήκαν οι mpeg4 :) ).οταν εδωσε τον κώδικα ανέβηκε παλι η τιμή του.. και οταν ακομα και αγγλια παιζει πολυ πιο πάνω απο 224 λογικό ειναι εδω να το λέμε προσφορα.

Δημοσ.

Στην Ελλαδα βρισκεσαι, αλλωστε τοσο promotion χαμενο να παει;

εννοειται......αλλωστε, τοσο κοπο εκανε αυτο το eshop να χτισει αυτη τη "φημη αξιοπιστιας" που το χρακτηριζει..........τι θελαμε, να αρχισει να τη γκρεμιζει απο σημερα?...........αργει ακομα η πρωταπριλια!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...